עבור לתוכן

הנורה של הכרטיס רשת מהבהבת כל הזמן

Featured Replies

פורסם

קח איזולירבנד, חתיכת נייר, פלסטלינה, דבק אפוקסי או כל דבר אחר שהוא לא שקוף ותדביק אותו על המנורה.

פורסם

הנורה שלך דולקת כשהמכשב כבוי כי יש לך כרטיס עם WOL - או שתנתק את הכבל של ה WOL (100%) או שתכבה את זה בביוס (גם אמור לעבוד).

פורסם

זה לא נראה לי הגיוני מכיוון שלחברים שלי יש את אותו המודם וכשהם מכבים את המחשב הנורה של הכרטיס רשת לא דולקת.

וגם כשאני מנתק את המחשב מהחשמל והמודם נשאר בחשמל אז הנורה של הכרטיס רשת לא דולקת

וזה אומר שהכרטיס רשת מקבל חשמל למרות שהמחשב כבוי ולכן הוא דולק

לכן צריכה להיות הגדרה לא להעביר חשמל לסלוט ברגע שהמחשב כבוי

או שהכרטיס רשת שלהם לא תומך בWOL כמו שאמרו כאן או שהלוח שלהם לא תומך זה. לא נגרם שום נזק ואם האור מפריע הציעו כאן כמה פתרונות מקוריים

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות :)

אבל אם זה בביוס אז מישהו יכול להגיד לי איך מכבים את זה מהביוס

איפה ההגדרה וכו'

פורסם

או שהכרטיס רשת שלהם לא תומך בWOL כמו שאמרו כאן או שהלוח שלהם לא תומך זה. לא נגרם שום נזק ואם האור מפריע הציעו כאן כמה פתרונות מקוריים

בדיוק הפוך :) הוא כן ולכן זה דולק.

על קצה המזלג: WOL = Wake On Lan אשר מאפשר למחשב "להתעורר" כאשר מגיעה בקשה להעירו ממחשב אחר ברשת, לרוב מדובר במחשבים בעסקים שצריכים זאת אולם גם בבית זה לעיתים שימושי.

לעיניננו - כאשר ה WOL מופעל הכ.רשת למעשה לעולם לא נכבה, הוא נשאר מחובר לרשת ומחכה לפקודה שתעבור אליו להדלקת המחשב, שאת זה עושה בתורו ע"י כבל שמחובר ממנו ללוא"מ.

על כל פנים כנס לביוס וב power managment חפש power-up ושם תבטל את ה WOL. בכל ביוס זה במקום קצת שונה אז תשקיע קצת מחשבה או שתגיד לנו בדיוק איזה לוא"מ יש לך.

פורסם

התכוונתי אצל החברים שלו, שלפי מה שהוא סיפר אצלם הכרטיס לא נשאר דלוק.

לי יש לוח אם של GIGABYTE אבל הגירסא המוחלשת בה אין הWOL כפיצ'ר (8iex Vs 8iexP), אבל הכרטיסים ממשיכים לדלוק ;D עם עכבר דולק, כרטיסי רשת מהבהבים ושאר הנורות של המכשירים בחדר שלי אפשר לפתוח דיסקוטק

פורסם

צודק, קבל התנצלותי, חשבתי שהתכוונת שהכרטיס שלו לא תומך ב WOL :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים