עבור לתוכן

למה המח שלי עובד ככה?

Featured Replies

פורסם

אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..]

קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות.

תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות לא..או איך הסביבה תקבל את זה ממש לא..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר לא.

לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים..

תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכיר אותה להורים, מתי להביא אותה לחברים, מי מה מו מי מה" וכל מיני מחשבות מטורפות על העתיד..

לא יודע אם כל זה קשור לעובדה שאני בן אדם לא הכי פתוח עם ההורים..ובכלל גם עם חברים לא תמיד.

בחיי שלפעמים אני אומר לעצמי מה אני צריך את זה, תנו לי לעבוד, תנו לי לצאת עם חברים, תנו לי מחשב וזהוווו, מי צריך את עולם הבחורות שעושה כלכך הרבה כאב ראש.

לפי דעתי אתה פשוט פוחד לקבל סירוב ו\או לא רוצה להרוס משהו טוב(עד כמה שהוא קצר).

בקיצור, המשפט "סוף טוב הכל טוב" חדר לך קצת יותר מידי לתת מודע :smile1:

צא מזה, תעשה ניסוי קטן. צא עם בחורה ואם הסוף לא יהייה מזמוזים ופוצי מוצי ושאר הדברים שאתה רגיל אליהם, תראה איך ההרגשה תהייה אז.

אם אתה עדיין רוצה לראות את הבחורה הזאת או לא.

והכי חשוב: כשאפשר, קח את החיים בקלות!.

• תגובות 63
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אתה מחפש בחורה רצינית אז למה בכלל אתה מעלה את המשפט 'אל תפתחי ציפיות'??

בקיצור, אתה פוחד, חסר ביטחון, מכניס את עצמך לסרטים מיותרים - תכף תתאבד וזהו. כולה בחורה, אם כייף לך איתה ולה איתך והאהבה פורחת אז מה אתה מזיין הרבה במוח? זרום עם זה וזהו..

פורסם

לפי דעתי אתה פשוט פוחד לקבל סירוב ו\או לא רוצה להרוס משהו טוב(עד כמה שהוא קצר).

בקיצור, המשפט "סוף טוב הכל טוב" חדר לך קצת יותר מידי לתת מודע :smile1:

צא מזה, תעשה ניסוי קטן. צא עם בחורה ואם הסוף לא יהייה מזמוזים ופוצי מוצי ושאר הדברים שאתה רגיל אליהם, תראה איך ההרגשה תהייה אז.

אם אתה עדיין רוצה לראות את הבחורה הזאת או לא.

והכי חשוב: כשאפשר, קח את החיים בקלות!.

יש לי תחושה שהוא כן רוצה לקבל סירוב, כדי שהמח לא יעבוד שעות נוספות.

אם אתה מחפש בחורה רצינית אז למה בכלל אתה מעלה את המשפט 'אל תפתחי ציפיות'??

בקיצור, אתה פוחד, חסר ביטחון, מכניס את עצמך לסרטים מיותרים - תכף תתאבד וזהו. כולה בחורה, אם כייף לך איתה ולה איתך והאהבה פורחת אז מה אתה מזיין הרבה במוח? זרום עם זה וזהו..

לפותח הפוסט - אתה מחפש משהו רציני אבל רושם בהתחלה שאתה מוצא פאקים בכל אחת, תפסיק לחפש את זה.

לכל אחת יש חסרון: חזה קטן, שפם, צלוליטיס, נמוכה, רזה מדי, שמנה מדי, מטומטמת וכו' וכו' וכו'.

אני לא אומר שצריך לצאת עם גריזלדה, אבל קח הכל בפרופורציות.

ואל תפחד מאיך שהחברה תגיב כלפי זה, מה אכפת לך, אתה נמצא עם הבחורה ולא הם.

פורסם

אני זוכר שעם אחת האקסיות שלי, שלצערי הרגשתי אליה מעט מאוד וראיתי שהיא כן מרגישה אליי, הייתי אומר לה כל פעם שאנחנו נפגשים שאני כרגע מאושר איתה ומהחיים, אבל שאין לי מושג מה יקרה מחר ושביום אחד ואפילו שעה אחת הכל יכול להשתנות, לרעה או לטובה.

עדיין שנפרדתי ממנה היא הייתה מאוד שבורה, ובסופו של דבר - בצדק.

אם אני הייתי עם מישהי שאני מרגיש אליה משהו והיא הייתה אומרת לי את אותו דבר והייתי מרגיש אליה משהו, גם הייתי נפגע כאשר היא הייתה מסיימת את זה.

אי אפשר באמת להכין אף אחד לכזה דבר, אבל זה עדיף עשרות מונים מ"את אהבת חיי ואני רוצה להיות איתך לנצח" ויום אחרי זה לומר לה "שמעי זה לא הולך".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים