עבור לתוכן

למה המח שלי עובד ככה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קודם כל , כל מי שאמר לך כאן לזרום ,הוא מפגר ,לזרום זה טעות שמפילה הרבה אנשים טובים למטה , מה כן את חייב להיפתח ולהקשיב לבחורה (זה בקשר לשאלה של לאן ללכת איתה וכל זה ) כי אולי אתם לא שומעים את זה אבל הן רומזות הרבה דברים במה שהן אומרות (אפילו בדרך עקיפה ).

אגב בגיל הזה (אני משער שאתה בסביבות 17) לא אמור להיות להורים שלך בכלל מידע על האנשים שאתה יוצא איתם (בתך שלא הבנות ) כי זה מביא חפירות מיותרות (אולי נכונות אבל מיותרות ) מיצד ההורים .

;D

האמת שאני תכף 22, אבל מנוסה כמו 17 אפשר להגיד חחח \:

ולמה לדעתך לזרום זאת טעות? כי בסוף אני אצא מניאק?

• תגובות 63
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע, יותר משאתה צריך לזרום, אתה צריך להשתחרר. אם בא לך להגיד משהו, תגיד, אם בא לך לעשות משהו, תעשה, אם בא לך לעשות איתה משהו, תעשה גם את זה :) זה מה שהופך דייט משעמם ליציאה כיפית. תן למוח שך לעבוד ותעשה מה בזין שך. בנות אוהבות אנשים משוחררים.

פורסם

לא מדבר בהכרח על נושא הבחורות , לזרום זה גישה מפגרת שמפילה הרבה אנשים (בעבודה , בלימודים , בזוגיות ,בחברה ) .

איתה אתה יכול "לזרום" אבל את חייב לדעת את הגבול הדק בין חברה לביין היתחיבות .

פורסם
  • מחבר

לא מדבר בהכרח על נושא הבחורות , לזרום זה גישה מפגרת שמפילה הרבה אנשים (בעבודה , בלימודים , בזוגיות ,בחברה ) .

איתה אתה יכול "לזרום" אבל את חייב לדעת את הגבול הדק בין חברה לביין היתחיבות .

נראה לי שלא הבנתי, אשמח אם תסביר.

בתוך החברה כבר כלול מושג ההתחייבות, אבל מה זה בעצם התחייבות בלי חברה?

פורסם

היתחיבות (בעיניין בחורות ) זה שאתה כבר עובר לגור איתה ,ושאתה תרגיש בן אדם מניאק אם אתה תיפרד מימנה ,היתחיבות זה שאת (בצורה תמימה אבל בכל זות ) חושב שאתה רוצה להיות איתה בקשר רציני , עם את זורם עם בחורה (זורם באמת ) זה מה שאתה תגיע אילו , מאוד לא מומלץ (בגיל הזה ).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, ובוא נגיד שבמקרה הספציפי הזה אמרתי לבחורה שלא יהיו לה ציפיות משום דבר, ואני מוכן לזרום, ומה שיהיה יהיה,

והיא הסכימה לזה.

עדיין לא מומלץ?

מה שהכי מפחיד אותי, זה שבמקרה הספציפי הזה זאת ילדה טובה כזאת (יש מצב שהיא לא התנסתה אפילו..) שנראה לי פיתחה כלפי אובססיה קטנה, וברגע שאני אזרוק אותה (למרות כל מה שאמרתי לה שלא תצפה לכלום) היא תתחיל לאכול סרטים בגודל של הטיטאניק, ולעשות לי סצינה לא מהעולם הזה.

פורסם

בכל מקרה, תמיד שיהיה איתך קולה. מפתח להצלחה.

פורסם

אחי ,זה החיים ,תגיד תודה שאתה זה שמפתחים עילו אובססיות ולא זה שמפתח את האובססיות כלפייה .

פורסם
  • מחבר

לעע..עדיף פריגת או ספרינג או משהו בסגנון.

אחי ,זה החיים ,תגיד תודה שאתה זה שמפתחים עילו אובססיות ולא זה שמפתח את האובססיות כלפייה .

בסרט הזה כבר הייתי..כמובן שלא יצא מזה כלום ושרפתי על איזה כלבה חצי שנה במחשבה שאולי פתאום היא תרצה אותי..אבל למדתי את הלקח.

פורסם

א. בתור אדם שדי השמיד מערכת יחסים עם בחורה (אולי לא מאותן הסיבות אבל בוא נגיד ש"מהמדינה השכנה"), המלצתי אליך היא כמו שאמרו פה מיליארד ורבע אנשים - אל תחשוב על כל הדברים האלה, בתכלס הם שטויות, המה המו והמי לא אמורים להטריד אותך בין היתר בגלל שהם לא כאלה מפחידים כמו שנראה לך, וקרוב לוודאי שמתי שתגיע אליהם הם יעברו כאילו כלום, בין אם תעשה מזה פרק של פליסיטי ובין אם לא.

ב. אם לא הולך לך עם בחורה, זרוק אותה, באיזו דרך שאתה מוצא לנכון, ואל תמשוך. אז אולי היא פיתחה כלפיך אובססיונת קטנטנה, אבל 1)זאת לא סיבה להישאר איתה אם לא בא לך, 2)היא תתגבר וכל עוד לא תאנוס אותה, תבעט בה, תכבה עליה סיגריה ותעשה לה קולות של ווין דיזל הולך מכות בתור פרידה, תאמין לי שלא תישאר לה שום צלקת.

ג. אם אתה רוצה לעשות משהו, תעשה אותו. ברור שאל תהיה ברוטלי מדי, ותמיד טובים גישוש או שניים לפני שבאמת אתה מחליט שאתה שואב השראה ממשחק FPS נחמד בשם IGI, אבל היי, אם לא תנסה לקחת, קרוב לוודאי שלא תקבל, לצערו של המין הגברי כולו אין המון בחורות שאונסות גברים נחמדים ומתחשבים.

ד. בא לי ארטיק.

פורסם

:lol:

עדיין לא מומלץ?

מה שהכי מפחיד אותי, זה שבמקרה הספציפי הזה זאת ילדה טובה כזאת (יש מצב שהיא לא התנסתה אפילו..) שנראה לי פיתחה כלפי אובססיה קטנה, וברגע שאני אזרוק אותה (למרות כל מה שאמרתי לה שלא תצפה לכלום) היא תתחיל לאכול סרטים בגודל של הטיטאניק, ולעשות לי סצינה לא מהעולם הזה.

סימן טוב, זה אומר שכבשת אותה. אם היא מעניינת אותך לך על זה. ככלל, ככל שבחורה עושה לך יותר סצינות כשאתה נפרד ממנה, ככה זה אומר שיצאת איתה יותר תותח (השגת אותה יותר חזק) אבל גם שהפרידה שלך מוצדקת, ושאחרי שיגמרו הסצינות אתה תרגיש יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

:lol:סימן טוב, זה אומר שכבשת אותה. אם היא מעניינת אותך לך על זה. ככלל, ככל שבחורה עושה לך יותר סצינות כשאתה נפרד ממנה, ככה זה אומר שיצאת איתה יותר תותח (השגת אותה יותר חזק) אבל גם שהפרידה שלך מוצדקת, ושאחרי שיגמרו הסצינות אתה תרגיש יותר טוב.

מענינת רק בקטע המיני..יענו עוד חודש חודשיים בדוק אני מעיף אותה.

טוב אני הזהרתי אותה שלא תצפה לכלום..ככה שהמצפון שלי לא צריך לעבוד שעות נוספות.

פורסם

וואו.. איפה להתחיל..

עשית צבא כבר? כי אתה הכי משחק אותה ראש קטן..

להגיד לבחורה שאתה בקטע של לזרום ולראות לאן זה הולן, לבין להגיד לה שאתה מעוניין בסטוץ מקוצר ותו לא, יש הבדל שם שמיים וארץ.

אתה יכול לשכנע את עצמך עד מחרתיים שהזהרת אותה ולצאת גבר עם הזיון הראשון שלך (מזל טוב, דרך אגב), אבל אתה עדיין תצא חרא של בנאדם.

אם אתה כל כך בטוח בעצמך שאין לה בעיה עם זה, תגיד לה את הדברים כמו שהם, זה אפילו יקצר לך הדרך למיטה (או איפה שלא תעשו אתזה).

לא חסרים אתרים שנועדו כדי לשדך בין שני אנשים שרוצים קצת קילומטראז' לאיברי המין שלהם. רק תיזהר ממחלות.

ומה שהבחור מעליך אמר.. :kopfpatsch:

שא ברכה

פורסם
  • מחבר

וואו.. איפה להתחיל..

עשית צבא כבר? כי אתה הכי משחק אותה ראש קטן..

להגיד לבחורה שאתה בקטע של לזרום ולראות לאן זה הולן, לבין להגיד לה שאתה מעוניין בסטוץ מקוצר ותו לא, יש הבדל שם שמיים וארץ.

אתה יכול לשכנע את עצמך עד מחרתיים שהזהרת אותה ולצאת גבר עם הזיון הראשון שלך (מזל טוב, דרך אגב), אבל אתה עדיין תצא חרא של בנאדם.

אם אתה כל כך בטוח בעצמך שאין לה בעיה עם זה, תגיד לה את הדברים כמו שהם, זה אפילו יקצר לך הדרך למיטה (או איפה שלא תעשו אתזה).

לא חסרים אתרים שנועדו כדי לשדך בין שני אנשים שרוצים קצת קילומטראז' לאיברי המין שלהם. רק תיזהר ממחלות.

ומה שהבחור מעליך אמר.. :kopfpatsch:

שא ברכה

מה יכול להיות יותר ברור מ "אני לא מחפש שום דבר רציני, ואני לא רוצה שתפתחי ציפיות לשום דבר" ?

אני אמור להגיד לה "בואי אני אפרק לך ת'צורה כמה פעמים ושנינו נהנה ואחרי זה נחתוך"?

עצם זה שבחרתי באפשרות א', משאיר איזה פתח לאופטימיות..שאולי אולי אולי יוכל לצאת מזה משהו רציני..כרגע זה לא נראה..אבל הכל אפשרי בחיים.

אפשרות ב' זה הדבר הכי מטומטם להגיד, אני ממש לא מחפש את הדרך למיטה במהירות.

אני דווקא מחפש חברה רצינית עם ראש על הכתפיים, וממש לא בראש של אתרי הכרויות שחצי מהרשומים שם חולים בכל מחלה אפשרית.

פורסם

בקיצור, לך על זה וזהו.

אתה לא הולך להתחתן עם אף אחת (בשנה הקרובה לפחות אני מקווה ;D)

אתה יכול לחתוך מתי שאתה רוצה

אם לא תנסה לא תדע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים