עבור לתוכן

למה המח שלי עובד ככה?

Featured Replies

• תגובות 63
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מציע לך להכיר את DAVID DE ANGELO, במקרה שלך, להכיר אותו טוב מאוד...

Google is your savior...

פורסם

תזרום וזהו.

אל תחשוב על מה שיהיה כי זה ידפוק לך הכול,אם היא מוצאת חן בעיניך אז תן לזמן לעשות את שלו.

אם לא תן לה בראש.

אפרופו ראש,

אף אחד לא יכול לומר לך מה עם הראש שלך,רק אתה יכול לדעת את זה.

אם זה פחד אתה תדע כבר,לדעתי אתה מתוסבך בגלל שלא התנסית במערכת יחסים

זה הזמן לדעתי.

שיהיה המון בהצלחה.

פורסם

הכי מפחיד זה לקחת החלטה, במיוחד שזה דברים מכריעים, הבדיחה הגרועה היא שמרוב הפחד של הבחירה אנחנו כבר מעדיפים להישאר תקועים בין הבחירות ולהיות משותקים, ואז שום דבר לא זז, בד"כ שאתה נוטה לכיוון השיתוק, שזה התגובה הטבעית לדעתי בדברים חדשים בחיים, סימן שאתה בכיוון הנכון-ואם אתה רוצה לצאת מכל הסיפור חזק יותר תחשוב מה היה קורה בבחירה הפחות טובה, ואז תבין שהחוסר בחירה היא כמעט תמיד יותר גרועה.

ובלי שום קשר, כולם בלי יוצא מן הכלל נכנסים לסרטים עם בחורות, אתה לא יוצא דופן, אבל מה שכן אל תחשוב קדימה יותר מדי-זה ממש לא בריא, במיוחד שאף אחד לא יכול לחזות את העתיד, ובטח שלא את הבחורה שהכרת בדייט אחד, אם בא לך להמשיך להיפגש איתה אז פשוט תעשה את זה ותעיף את המחשבות המטרידות מהשטח-הן רק מעכבות אותך.

פורסם

אני לא הייתי מתייחס לתשובות של חובבנים ומחכה לdan79 ועכביש-בכביש

חחחחח, בוא נגיד שאני מכיר את העסק בצורה הרבה יותר מקצועית ממה שאתה חושב.

פורסם

וואו, יש מצב שבאמת קלעת פה למשהו..

כל מילה בסלע , תתחיל לזיין כמה שיותר .

פורסם
  • מחבר

טוב חברים יקרים, החלטתי להמשיך לזרום איתה בינתיים..

כל מה שאמרתם נכון וגם הבנתי שכנראה יש לי יותר מדי מצפון..שלא בא לי להיות עם בחורה שאני יודע מראש שלא יצא איתה משהו רציני..אבל fuck it.

בכל מקרה, איפה אתם לוקחים בחורה בשביל להגיע איתה למצב אינטימי?

לא רוצה לקחת אותה הביתה תמיד יש פה אנשים..גם לא כלכך רוצה שתהיה היכרות עם ההורים בשלב הזה הן חושבות שזה נהיה רציני חח

אשמח לשמוע עצות

פורסם

לתערוכה של E3 ועושים את זה שמה :)

נו באמת איפה עושים את זה מקום סטיל רומנטי/שקט קנה איזה משה אלכוהולי 40% והיא שלך .

בכל מקרה אני כבר בגיל שלקים יחסי מין זה רק עם משהי שהיא בת זוג ולא מתחת לזה .

ותנסה להימנע מהמילים לתקוע וכאלה זה נראה כמו פורומים של ילדים בני 12 שמתלהבים מקצת ציצי ומה שלמטה.

פורסם

בכל מקרה, איפה אתם לוקחים בחורה בשביל לתקוע אותה בדר"כ?

פשוט פתטי, אתה נשמע כמו ערס בן 13.

פורסם
  • מחבר

מצטער, שיניתי

פורסם

אני חושב שהרסת את החשק של חצי מהאנשים פה לעזור לך.. :lol:

פורסם

שמע חבוב, אני בן 18 וכרגע עם החברה הרצינית הראשונה. אתה מתאר מילה במילה מה שאני עברתי בחודשיים האחרונים - אחי באמת אני מכיר את כל הסרטים של מתי איך איפה וכו', הטיפ הכי טוב שנתנו לי (ע"י בחורה כמובן ) זה לזרום. בראש לך להתקשר? תתקשר. אל תחשוב מתי ואיפה ואם זה מתאים, כשאתה מדבר עם מישהי ואתה בראש לדבר, השיחה הרבה יותר זורמת מאשר שיחה בזמן קבוע מראש.

בקשר לאיפה לצאת לדייט בשביל להגיע למצב אינטימי, זה יכול להיות בכל מקום, הקטע זה להכניס אותה לראש הזה. אם יש לך קצת טאקט זה יבוא לבד, אבל בכלליות מקומות כמו ים / טיול ספונטני עושים את העבודה טוב (נ.ב. כשולקחים בחורות לים הן ישר קולטות שזה מה שאתה מחפש, רק שתיהיה מוכן.)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

שמע חבוב, אני בן 18 וכרגע עם החברה הרצינית הראשונה. אתה מתאר מילה במילה מה שאני עברתי בחודשיים האחרונים - אחי באמת אני מכיר את כל הסרטים של מתי איך איפה וכו', הטיפ הכי טוב שנתנו לי (ע"י בחורה כמובן ) זה לזרום. בראש לך להתקשר? תתקשר. אל תחשוב מתי ואיפה ואם זה מתאים, כשאתה מדבר עם מישהי ואתה בראש לדבר, השיחה הרבה יותר זורמת מאשר שיחה בזמן קבוע מראש.

בקשר לאיפה לצאת לדייט בשביל להגיע למצב אינטימי, זה יכול להיות בכל מקום, הקטע זה להכניס אותה לראש הזה. אם יש לך קצת טאקט זה יבוא לבד, אבל בכלליות מקומות כמו ים / טיול ספונטני עושים את העבודה טוב (נ.ב. כשולקחים בחורות לים הן ישר קולטות שזה מה שאתה מחפש, רק שתיהיה מוכן.)

בהצלחה

תודה על התגובה אחי.

תגיד לי, הביתה כבר הבאת אותה? מומלץ להכיר אותה להורים בכלל אם מראש לא רוצים משהו רציני?

פורסם

קודם כל , כל מי שאמר לך כאן לזרום ,הוא מפגר ,לזרום זה טעות שמפילה הרבה אנשים טובים למטה , מה כן את חייב להיפתח ולהקשיב לבחורה (זה בקשר לשאלה של לאן ללכת איתה וכל זה ) כי אולי אתם לא שומעים את זה אבל הן רומזות הרבה דברים במה שהן אומרות (אפילו בדרך עקיפה ).

אגב בגיל הזה (אני משער שאתה בסביבות 17) לא אמור להיות להורים שלך בכלל מידע על האנשים שאתה יוצא איתם (בתך שלא הבנות ) כי זה מביא חפירות מיותרות (אולי נכונות אבל מיותרות ) מיצד ההורים .

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים