עבור לתוכן

למה המח שלי עובד ככה?

Featured Replies

פורסם

מה אני יגיד לך אולי כי אתה יוצא עם כונפות רק כדי לצאת מידי חובה ולהגיד אני יוצא

תאמין לי אם תצא אם מישהי מאוד חמודה עם חיוך משגע ואישיות כיפית תאמין לא תירצה להתנתק

• תגובות 63
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב אותך דייטים.

אני ממזמן פרשתי לדייטים בסימס 2.

פורסם

חחחח איזה פוסט עם תגובות מצחיקות :lol: חצי לא קשורות חחח

אל תתן לזה להדאיג אותך אז חשבת על עתיד... חפיף.. קח את זה באיזי.. :hat:

בום עליך.

פורסם
  • מחבר

תודה לחבר'ה המעטים הרציניים פה.

ולכל השאר, סלחו לי אבל אתם פשוט אדיוטים.

באתי עם בעיה אמיתית, זה לא פוסט בדיחה אם מישהו חשב ככה.

אמרתי לעצמי אולי זה קרה לעוד מישהו, אולי הוא יוכל להסביר לי מה מי מו למה..ואולי איך להתגבר על זה.

פורסם

תמשיך לנסות לצאת עם בנות עד שתמצא מישהי שכן תרצה גם אחרי דייט ראשון ושני, ואחרי חודש, ואחרי שנה, ואחרי עשור. ואז תתחתן איתה ותבין שעשית את הטעות הכי גדולה בחיים שלך.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתה אומר שווה לוותר על כל הנושא מראש

פורסם

לא, סתם הוספתי פאנצ' לשורה שכתבתי.

פשוט תמשיך לנסות. בסוף אתה תיפול (במובן החיובי של המילה).

ואל תתייעץ עם חבורה של גיקים באתר חומרה על בנות, אתה עלול להתחשמל בעקבות חלק מהעיצות שתקבל.

פורסם

יש כל מיני סיבות להימנעות מקשר. דוגמא אחת היא למישהו שהילדות שלו נגמרה בערך בגיל שנתיים אם בכלל התחילה בגלל בעיות משפחתיות. אז כדי לא לעבור לשלב הבא בבגרות, נמנעים מקשר. דוגמא אחרת - ראית מישהו קרוב שנפגע קשה מקשר או שמישהי ניסתה לסרס אותך :smile1: (לסרס גבריות זה לא בהכרח לשחוט את הציפור).

בקיצור, קח מחברת ותרשום את כל הארועים הכי משמעותיים בחיים שלך. תבדוק טוב טוב ואל תשכח אף פרט, גם אם זה נראה שטותי. תעשה כמה סיבובים מהעבר להווה כדי לא לפספס. אחרי שיש לך רשימה, חסכת שנתיים טיפול :cool2: אז קח את הרשימה ותחזור אלינו, רצוי עם תרומה...אבל ברצינות, אחרי שאתה מבין מה הביא אותך עד הלום, זה כמו רשימת התוכנות והקבצים שיש לך על הדיסק - יותר קל למצוא את הווירוס :P

בהצלחה.

פורסם

זה בגלל שחשבת על זה יותר מדי כל החיים שלך..זה הפך בשבילך לעניין של הישגיות ואתה לא באמת מצליח להתחבר לחוויה של להיות עם מישהי בשבילך זה פשוט להיות איתה בשביל להגשים את הבטחון שלך או משהו בסגנון , קיצור תתחיל לזיין מתישהו יתחשק לך שוב תצא עם עוד מישהי

פורסם
  • מחבר

זה בגלל שחשבת על זה יותר מדי כל החיים שלך..זה הפך בשבילך לעניין של הישגיות ואתה לא באמת מצליח להתחבר לחוויה של להיות עם מישהי בשבילך זה פשוט להיות איתה בשביל להגשים את הבטחון שלך או משהו בסגנון , קיצור תתחיל לזיין מתישהו יתחשק לך שוב תצא עם עוד מישהי

וואו, יש מצב שבאמת קלעת פה למשהו..

פורסם

זה פשוט מאוד, אתה מפחד מהלא נודע!

אתה בעצמך אמרת שזה ממש חדש לך וטבעי שתפחד ותרתע קצת מדברים שאתה מכיר ולא יודע איך הם אמורים להיות.

העניין הוא שאצל רוב האנשים בסוף הם מוצאים מישהי שממש עושה להם את זה ואז הם עוזרים אומץ לעשות איתה את כל הדברים הללו.

יכול להיות שהן לא עושות לך את זה מספיק ויכול להיות שאתה סתם מפחד... בשורה התחתונה תמצא מישהי שמוצאת חן בעינייך מספיק ותזרום אל הלא נודע... זה לא כזה מסובך כמו שזה נראה.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

מצחיק אתה.

נראה לי שזה באמת פחד מהלא נודע..כמו שבכיתה ו' היה לי חדש לקבל נשיקה מילדה בלחי חחח..פעם ראשונה נראה לי רטט לי הלב.

חייבים להתגבר..

פורסם

אני לא הייתי מתייחס לתשובות של חובבנים ומחכה לdan79 ועכביש-בכביש

פורסם

^^

נפלא, מחובבנים אתה מפנה אותו ישר לשני דפקטים עם תעודות. אולי תגיד לו פשוט להסתמך על הגורו קרירין וזהו? :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים