עבור לתוכן

למה המח שלי עובד ככה?

Featured Replies

פורסם

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי.

::)

אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] :

קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות.

תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר.

לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים..

תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכיר אותה להורים, מתי להביא אותה לחברים, מי מה מו מי מה" וכל מיני מחשבות מטורפות על העתיד..

לא יודע אם כל זה קשור לעובדה שאני בן אדם לא הכי פתוח עם ההורים..ובכלל גם עם חברים לא תמיד.

בחיי שלפעמים אני אומר לעצמי מה אני צריך את זה, תנו לי לעבוד, תנו לי לצאת עם חברים, תנו לי מחשב וזהוווו, מי צריך את עולם הבחורות שעושה כלכך הרבה כאב ראש.

יש פה איזה פסיכולוג שיוכל לייעץ לי? (:

תודה.

• תגובות 63
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

You are probably gay.

פורסם

לקבל עצות לגבי בחורות מפורום מחשבים שהגיל הממוצע הוא 16.

אני חושב שאני מסכים עם Scorn.

פורסם

הגיל הממוצע הוא ממש לא 16, אבל אל תיתן לעובדות לבלבל אותך.

פורסם

18?

פורסם

לך לפסיכולוג.

פורסם

^^

זה עולה 200 שקל. לבכות עם ההמנון והנפת הדגל.

פורסם

זה לא שבנאדם מבוגר יותר יצליח לפתור לו את החידה.

הבנאדם מבקש ניתוח פסיכולוגי על עצמו, לא משנה מי יגיב, זה כנראה לא יהיה רלוונטי.

הוא מחפש תשובה בסגון "אמא שלך לא חיבקה אותך מספיק".

פורסם

אמא שלך לא חיבקה אותך מספיק.

פורסם

18?

הרוב נמצא בגילאים 20-30, כאשר יש גולשים החל מגיל 15 (וגם קצת פחות) ועד מעל גיל 45.

פורסם

יש פה מישהו מעל 45 ? :-\

פורסם

למה אנשים חושבים שזה המקום להתייעץ לגבי זוגיות או דברים אישיים? כן, זה עדיף על אטרף או רחמנא ליצלן FXP, אבל לא שמעתם על פורומים שבאמת עוסקים בזה?

אמא שלך לא חיבקה אותך מספיק.

או שאבא שלו חיבק אותו יותר מדי.

פורסם

כי זה בחינם.

פורסם

שמע, בתכלס, בנות עושות לכולם כאב ראש במידה כלשהי, פשוט קח את זה בפרופורציה

פורסם

שמע, אם מצאת לך אחלה בחורה אז פשוט תזרום עם זה. תפסיק לחשוב על מה יהיה וכל הסרטים שאתה מאכיל את עצמך - סתם מכניס אותך ללחץ מיותר.

ז-ר-ו-ם! תרגיש חופשי, תצבור ניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים