פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר LOL, תודה רבה.1. אתה לומד באוניברסיטה העיברית בירושלים ?2. הכתובת של האתר דרכו אני משיג מאמרים היא זוwww.nature.com.ezproxy.openu.ac.ilתוכל בבקשה לתת לי את הכתובת שדרכה אתה ניגשת ( רק הכתובת, לא יותר מזה ) ?תודה
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים כן, העברית בירושליםאבל אני לא גולש דרך כתובת אחרת אני מתחבר למאגרים של האוניברסיטה וגולש דרך הפרוקסי, ככה שחוץ מלתת לך את האתר של הכניסה לפרוקסי (בלי שם משתמש וסיסמה אין לך מה לעשות שם) אין לי כתובת מיוחדת לתת לך
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים מחבר LOL :אחלה פלוס, תוכל לתת לי את אתר הפרוקסי ?אני לא צריך יותר מזה כרגעGOOGLE18 :לאיפה נעלמת ? חשבתי שאנחנו משתפים רגשות, לא ? מה קרה, אני לא עושה לך את זה יותר ? :-[אתה לא רציני ...
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים אולי רצית גם ( אבל התביישת לבקש ) שאני יבצע חיבור בין לשוני לחריץ בישבנך ואדאג גם לניקיון וגם להרגשתך הטובה ?חיבורים לשוניים תשאיר לאו"פ . אם בכל זאת בא לך לשחק משחקים אז פשוט תפתח ת'פה ואני יוריד לך שמה חירבון מהסרטים (עם חתיכות תירס מהפיצה של אתמול והכול)...לאיפה נעלמת ? חשבתי שאנחנו משתפים רגשות, לא ? מה קרה, אני לא עושה לך את זה יותר ? :-[אתה לא רציני ...אני רואה שאתה קצר רוח, יעזור אם אני אשתה איזה תה טיבטי לזרז תהליכים?
פורסם 2009 באפריל 2716 שנים דיון שאם יודפס ויוגש כטופס בחינה בבגרות בהבעה בכתב, וודאי יקבל 100. אך עם זאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.