עבור לתוכן

מישהו פה לומד בטכניון או אוני' ויש לו גישה לארכיון של מגזין NATURE ?

Featured Replies

פורסם

ola amigos, como estats ?

למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'(

מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ?

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

בחיי, כמות העזרה פה היא ... ::)

לאף אחד מכל חברי HWZONE למינהם, אין גישה למקורות מידע אלקטרוניים ? סיפריות דיגיטליות ? מאגרי מידע אונליין דרך המוסד בו הם לומדים ?

בחייכם

פורסם

תן את השם של המאמר שאתה מחפש

זה אולי יעזור...

פורסם
  • מחבר

שם של מאמר ;D ...

תודה טרומפלדור, אבל אני לא מחפש מאמר ספציפי אחד ויחיד, אם זה מה שהיה חסר לי, זה היה נפתר מזמן מזמן.

אני מחפש גישה לכל הארכיון עצמו, כדי למצוא מאמרים בזמן החופשי שלי

אני יכול להוריד את כל המאמרים רק משנת 2000 והלאה ואני רוצה מאמרים שונים מלפני שנת 1950

זה מה שאני מחפש, גישה חופשית כמו לארכיון של IOP או JSTOR או PROLA או ACS

פורסם

אם אתה רוצה גישה לארכיון המלא, תרשם לטכניון, לך לספריה ותשאיל אותו. מה נראה לך, שאפשר להוריד את כל החומר מהספריות האקדמיות בארץ למחשב שלך בבית?

פורסם
  • מחבר

מינימייזר, איזו תגובה עניינית ושנונה, :xyxthumbs:

בארכיונים הדיגיטליים של המקורות הקודמים שציינתי, כן, אתה יכול להוריד אל איזה מחשב שאתה רוצה, שוב, איזה מחשב שאתה רוצה,

בבית, בחו"ל, על הירח, בגלקסיה אחרת, בעולם הבא, ביקום מקביל, איזה מאמר שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, חופשי.

הגישה ניתנת לך דרך המוסד האקדמי שבו אתה לומד.

המוסד כבר שילם עבור הגישה, כסף ( הרבה מאוד כסף ) שהוא קיבל ממני, ממך ומאחרים יחד עבור הלימודים והזכות לרכוש השכלה.

אני לומד דרך האו"פ והגישה שלי למקורות מסויימים היא חלקית, למה ? ככה ! :nixweiss:

אם הייתי לומד בהרוורד או פרינסטון או MIT היתה לי גישה יותר חופשית ( זאת עובדה ) אבל אני לא לומד בהם , באסה לי.

יש מבין ?

אני לא רוצה להשאיל משהו פיזי, אני מחפש משהו דיגיטלי , גישה לארכיון אונליין, קבצי מחשב, משהו שכבר עבר OCR

והוא כרגע מידע והגישה אליו היא ( אמורה להיות ) חופשית

כנראה מהמילה ארכיון הבנת ( דמיינת ) משהו לא נכון.

כנס לדוגמה לאתר www.archive.org וחפש שם ספר או מאמר ישן ואם אתה סטודנט ( או היית ) ואי פעם חיפשת מאמר כלשהו אז אתה מכיר ( אני מניח )

את האתרים האחרים שציינתי.

אתה יכול לעזור ? סבבה, תודה מראש, באמת.

אתה לא יכול לעזור ? גם סבבה, אין בעיה.

למה להתנגח איתי ?

אגב, כדי להיות ברור, אני מחפש גישה לפה http://www.nature.com/nature/archive/index.html

פורסם
בארכיונים הדיגיטליים של המקורות הקודמים שציינתי, כן, אתה יכול להוריד אל איזה מחשב שאתה רוצה, שוב, איזה מחשב שאתה רוצה,

בבית, בחו"ל, על הירח, בגלקסיה אחרת, בעולם הבא, ביקום מקביל, איזה מאמר שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, חופשי.

אז כמה חבל שבטכניון זה לא כך. אין גישה לחומר שיש בספריה מחוץ לרשת הטכניונית (ואני כבר אגלה לך שאין שם את זה, אז הנה חסכתי לך 450 שקל דמי הרשמה).

פורסם

מהפקולטה לרפואה בתל אביב מקבלים

To read this article in full you may need to log in, make a payment or gain access through a site license

פורסם

בירושלים יש גישה להכל

אם הייתה מחפש משהו ספציפי לא היה לי בעיה להביא לך

אבל עכשיו להיות ספק העיתונים שלך לא כזה מתחשק לי

פורסם

האמת שאנשים שבאים בגישה כמו שלך עושים לי חשק להזמין אותם ללקק את החריצים בין האצבעות של הרגליים אחרי יום מתיש במיוחד בחדר כושר. ככה שינקו לי טוב טוב עם הלשון שלא ישארו פירורים של גרבים ושאר גורמים עוינים אחרי. פלא שלא מפליצים עלייך פיסת מידע.

נ.ב

יש שם גם נוזל סמיך,דביק כזה שהוא סוג של ערבוב של זיעה יחד עם עור דקיק שהתרכך ונהייה מין עיסה כזאת אז...אם אפשר? תודה.

פורסם
  • מחבר

טרומפלדור :

תודה רבה :) על הניסיון, לצערי אני מקבל את אותה תשובה. אנחנו באותה סירה.

google18 :

יקר וחביב ...

בוא וספר לי במדויק איזו גישה יש לי שגורמת לך את הצורך העז וחשק ל ... אורגזמה רפלקסולוגית, כן, נראה לי שזה המונח המתאים.

פרט בבקשה כמה אני ( דפוק / נחות / אידיוט / כל מה שבדעתך ) לא מוצלח.

אני בהחלט מעוניין לשפר את עצמי ונראה לי שאתה הדרך לתקומה והארה.

הבמה לרשותך, אל תחסוך במילים

LOL :

בוא נשים בצד את מה שכן או לא מתחשק לך ותענה לשאלה הבאה בבקשה

בירושליים יש גישה להכל ... מה זה אומר ? יש לכם גישה לארכיון המלא של NATURE ?

פורסם

באמת לא חושב שאתה

( דפוק / נחות / אידיוט / כל מה שבדעתך ) לא מוצלח.

אני גם לא מנסה להביא אותך לתקומה או הארה, אין לי שום כוונה להוכיח אותך.

אני בהחלט מעוניין לשפר את עצמי ונראה לי שאתה הדרך לתקומה והארה.

סתם משתף אותך ברגשות שלי כי נראה לי שאתה אחלה פרטנר לשיחת נפש...

פורסם

עד 1950, לפני זה כבר לא נותן

פורסם
  • מחבר

GOOGLE18 :

התחשקה לך ככה פתאום אורגזמה רפלקסולוגית בעקבות מה ?

OUT OF THE BLUE ?

אולי רצית גם ( אבל התביישת לבקש ) שאני יבצע חיבור בין לשוני לחריץ בישבנך ואדאג גם לניקיון וגם להרגשתך הטובה ?

קדימה, אם כבר אנחנו משתפים רגשות ... שפוך, מעניין אותי לדעת מה בדיוק עשה לך את זה,

זה טריק נהדר להרבה מצבים אחרים.

LOL :

אתה יכול בבקשה רק לוודא שאתה יכול להוריד איזשהו מאמר מהארכיון בשנים שציינת ?

גם לי נראה בהתחלה שיש גישה להרבה יותר והסתבר שלא, תנסה להוריד סתם מאמר כלשהו משנת 1970

פורסם

מאמר אקראי מ1970

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים