עבור לתוכן

טאבים נתקעים באקספלורר 8

Featured Replies

פורסם

שלום לכל העוזרים :hi:

ב- Internet Explorer 7 הייתה לי בעיה עם תוכן Fash שלא הצלחתי לפתור...

שדרגתי ל- Explorer 8 ועכשיו יש לי בעיה אחרת, אם אני פותח Tab חדש הוא נתקע לי, ואחרי דקה בערך פותח חלון חדש עם אותה הכתובת שאמורה הייתה להיפתח עם ה- Tab...

כל Tab חדש שנפתח נתקע על מצב Connecting ואי אפשר לסגור אותו בשום צורה (Close Tab/Close Other Tabs).

* ה- Tab הראשי נשאר עובד כרגיל חוץ מהטאבים שניסיתי לפתוח... אם אני סוגר אותו אז כל ה- Explorer נתקע וצריך לסגור ידנית מה- Task Manager...

קורה גם אם אני פותח Tab חדש סתם...

מישהו מכיר ? ???

[attachment deleted by admin]

פורסם

גם לי הייתה בעיה בIE7 התקנתי את 8 וגם לי הטאבים נתקעו החזרתי ישר ל7- והבעיה שהייתה בו נפתרה.

תנסה להחזיר ל-7 אולי זה יעזור

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחזור - אבל עדיין אותה בעיה עם תוכן FLASH...

פורסם

אוקי אז לאחר שגוגלתי את הבעיה

מצאתי עוד לפחות עשרה אשכולות שונים בכמה וכמה פורומים וקבוצות דיון שעסקות בדיוק בבעיה שלך...

לאחר הצלבת הממצאים מכל המקורות - רוב המקרים נפתרו ע'' ביטול השימוש באי אילו סרגלים ותוספים לדפדפן

שכן הבעיה כנראה נוצרת בגלל תוסף סורר שמנסה לתקשר על מנת לקבל עידכונים ולא ממש מצליח בגלל שהוא אינו מותאם לדפדפן..

בעוד שבפיירפוקס נניח - תוספים לא מתואמים לא נטענים , באינטרנט אקספלורר זה לא כך..(מיקרוסופט,לך תבין).

מה שאתה צריך לנסות זה להריץ את הIE8 במצב ללא תוספים - גש לפי הנתיב הבא

tools --> internet options ---> advanced

ושם לבטל את ה-V ליד enable third-party browser extensions

תעשה OK ואז תאתחל את הIE8 .

אם זה עוזר , מה טוב...

אם לא.. אתה מוזמן לנסות דבר נוסף שעזר ל2 מבין האשכולות שקראתי

לגשת ל MSCONFIG ולבטל בחוצץ של הSTARTUP את כל העידכונים שקשורים בגוגל

כלומר :

"Google Updater" "Google Toolbar Updater"

שלא יעלו בעת הפעלת המחשב...

(שים לב שהסרגל של גוגל תומך בIE8 רק מגרסה 5..אז אם יש לך 4 ..תשתדרג)

שכן כאמור ההשערה היא שבגלל הנפיצות של הבעיה

שזה קורה בגלל אחד התוספים של גוגל..

ואחרי שאתה עושה את זה... תפעיל מחדש את המחשב...

ותבדוק - אם עובד מה טוב.. אם לא עובד כאשר שתי הפעולות הנ''ל בוצעו - גם ביטול תוספים וגם ביטול עידכונים של גוגל...

כנראה שהבעיה במקרה שלך היא אחרת ואתה משתייך לקבוצה האחרונה של אלה שלא פתרו את הבעיה..

אבל אל תאמר נואש , היא לטעמי תיפטר בקרוב שכן היא נפוצה כמו שכבר ציינתי .

אם אתה רוצה לעיין מהמקורות אז בבקשה הנה הלינקים (יש שם גם כמה הצעות שלא ציינתי אז אם הנ''ל לא עזר ,אתה יכול לנסות)

http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/list/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.internetexplorer.general&tid=6825950d-c32d-4197-8fb1-6c6d111b62b7&cat=en_us_28cca3eb-7037-4d4f-bde1-d8efee1f1420〈=en&cr=us&sloc=en-us&m=1&p=1

http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-internetexplorer-general/345478-ie8-open-new-tab-stuck-connecting.html

והכי חשוב תעדכן אותנו אם עזר , ומה עזר .

פורסם
  • מחבר

תודה ! מלך ! :yelclap:

זה פתר אחרי שעצרתי את התוספות של הצד שלישי...

אני אמשיך לבדוק ואעדכן...

;D :silly::jump::xyxthumbs:

שוב תודה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים