פורסם 2009 באפריל 2416 שנים יש לי סרט בלי תרדום ואני רוצה לראות עם אז אני רואה אותו ב- bs player או ב-vlc אבל הבעייה בשניהם, זה הצבע שהם מציגים לעומת ה-wmp הם מציגים צבע לא יפה לעין הנה דוגמא תמונה מ-bs תמונה מ-vlc תמונה מ-wmp איך אני מגדיר שניהם ת שיראו כמו ב-wmp?
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים בתור התחלה אני מעדיף את המדיה פלייר קלאסיק. לגבי התמונות..אני אניח שאתה מתכוון לצבע של הסרט ולא לצבע של התרגום ובשל כך אני אומר שאני לא רואה הבדל בין התמונות. עם זאת... תנסה לשנות לאופציה אחרת ממה שיש לך כרגע בהגדרה הזו: זה עשוי לפתור לך את הבעיה ... מעבר לכך אני לא מכיר את שתי הנגנים הללו יותר מדי.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר בתור התחלה אני מעדיף את המדיה פלייר קלאסיק. לגבי התמונות..אני אניח שאתה מתכוון לצבע של הסרט ולא לצבע של התרגום ובשל כך אני אומר שאני לא רואה הבדל בין התמונות. עם זאת... תנסה לשנות לאופציה אחרת ממה שיש לך כרגע בהגדרה הזו: זה עשוי לפתור לך את הבעיה ... מעבר לכך אני לא מכיר את שתי הנגנים הללו יותר מדי. תודה רבה זה פתר לי את הבעיה ב-vlc ב-bs אני לא מוצא הגדרה כזו
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים לא עזרשינתי כמו בתמונה וזה נשאר אותו דברלא לא לא... אם זה מה שהבנת אז אני מתנצלהתכוונתי תנסה לשחק עם ההגדרה הזו...לווא דווקא כמו בתמונה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.