עבור לתוכן

אשכול ה"מאיפה אתם בארץ" הרישמי

Featured Replies

פורסם

קיצר, זה לידי מזכרת בתיה שליד העיר רחובות!

אני יודע שעדי רוזן קשור איכשהו למקום הזה, אני רק לא זוכר איך. יש מצב שהוא גר שם... :errrr:

• תגובות 152
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל כמה מתוך השטח הזה תכלס בנוי ?

מה זה משנה :)?

כשאתה מנסה להסתובב בדירת ה40 מ"ר שלך בת"א אתה הורס חצי דירה , בזמן שהבחור הזה שגר בחור יכול לבנות שירותים גדולים יותר מהדירה שלך (הדירת ה40 מ"ר הבאתי בתור דוגמא ,לא מתכוון להעליב אף אחד)

בכל אופן לפי השפקתי אני מעדיף דירת 300 מ"ר במקום קצת מרוחק במקום 80 מ"ר באמצע...

אני לדוגמא גר בבית קרקע כ370 מ"ר כ10 דקות מנתיה כ20 מכפ"ס\רעננה ויש לי את היתרונות של כל העולמות -

יש לי שקט,יש לי חניה,יש ת'מכולת שלי,הבית גדול,הנוף מדהים והאוויר נקי.

למרות זאת אם אני צריך ללכת לעיר אז אני לוקח את האותו ותוך כמה דקות אני מגיע לעולם שלך :)

לפני שעברתי לביתי הנוכחי היתה לי אפשרות דירת 140 מ"ר במקום איכותי בנתניה (לא ממש במרכז העיר אבל קרוב למדי) לעומת הבית שלי ואני לא מתחרט לרגע.

פורסם

אני שואל כמה בנוי כי ראיתי כבר בתים

שישבו על חצי דונם + אך חלק קטן מהשטח באמת היה בנוי

בבית הישן שלנו בכרמיאל היה לנו חצי דונם מתוך זה היה בנוי 170 מ''ר

ולחבר שלי היה בית של 450 מ''ר עם רק 70 מ''ר בנוי.

מה שאני מנסה להגיד זה שהרבה שטח לא אומר הרבה אם אתה לא מנצל אותו

פורסם

אני יושב על דונם וחצי, מתוכו 375 מ"ר בנוי ומאושר עד הגג :)

ולי אישית מתאים לגור בחור, לא זקוק לעיר בשביל לעשות חיים

פורסם

מה זה משנה :)?

כשאתה מנסה להסתובב בדירת ה40 מ"ר שלך בת"א אתה הורס חצי דירה , בזמן שהבחור הזה שגר בחור יכול לבנות שירותים גדולים יותר מהדירה שלך (הדירת ה40 מ"ר הבאתי בתור דוגמא ,לא מתכוון להעליב אף אחד)

בכל אופן לפי השפקתי אני מעדיף דירת 300 מ"ר במקום קצת מרוחק במקום 80 מ"ר באמצע...

אני לדוגמא גר בבית קרקע כ370 מ"ר כ10 דקות מנתיה כ20 מכפ"ס\רעננה ויש לי את היתרונות של כל העולמות -

יש לי שקט,יש לי חניה,יש ת'מכולת שלי,הבית גדול,הנוף מדהים והאוויר נקי.

למרות זאת אם אני צריך ללכת לעיר אז אני לוקח את האותו ותוך כמה דקות אני מגיע לעולם שלך :)

לפני שעברתי לביתי הנוכחי היתה לי אפשרות דירת 140 מ"ר במקום איכותי בנתניה (לא ממש במרכז העיר אבל קרוב למדי) לעומת הבית שלי ואני לא מתחרט לרגע.

אני אישית גר בכפ"ס עם דירת 120-130 מ"ר והייתי מעדיף לגור בתל אביב (אבל לא בדרום תל אביב) עם דירת 90-100 מ"ר, לומרות שכפר סבא היא עיר נהדרת, נקייה, מטופחת, בלי יותר מדי ערסים, וגם 25 דקות (12.5 שקל) ברכבת לתל אביב (וגם זה כי המסלול של הרכבת זה די עיקוף כדי לעבור בראש עין ופ"ת).

פורסם

חלפינו הקרינה פגעה לך במוח אה?

בוא בוא לדימונה נלך מכות

תצחקו אבל זה אחד המקומות הכי זולים שיש בארץ לגור בו...בית של 200 מטר ב 130 אף דולר חחח..2 קומות עם גינה וכלב מתנה..אחרי שיפוץ הית שווה כמעט 230...מה לא שווה?

כמובן אני בורח לאילת חח

פורסם

מילפורד זה שאני ילד אני יודע איך זה קשור למה שכתבתי?

פורסם

הוא טוען שיש לך חוכמת חיים של ילד

כלומר אין

פורסם

אני אישית גר בכפ"ס עם דירת 120-130 מ"ר והייתי מעדיף לגור בתל אביב (אבל לא בדרום תל אביב) עם דירת 90-100 מ"ר, לומרות שכפר סבא היא עיר נהדרת, נקייה, מטופחת, בלי יותר מדי ערסים, וגם 25 דקות (12.5 שקל) ברכבת לתל אביב (וגם זה כי המסלול של הרכבת זה די עיקוף כדי לעבור בראש עין ופ"ת).

למה ?

מה יש לך בת"א פקקים,אין חניה,אין שמיים,תחושת עומס.

ומה אתה מקבל בתמורה? אני יודע שלא חסר מקומות בילוי בכפ"ס (לא שיש אובר אבל עדיין) לא חסר פארקים,מקומות לעשות על האש ובקיצור יש מה לעשות ? ומה אתה מקבל בת"א? עוד מקומות בילוי ועוד מועדונים ועוד פאבים ועוד ועוד ועוד... אבל לפעמים הוספה גורעת.

בכל אופן רוב הדירות של 120-140 מ"ר בכפ"ס לא יספיקו לך בשביל ה80 מ"ר בת"א.

(אני לא בקיע בנדל"ן אז אולי אני טועה)

פורסם

מי שלא יודע, (כולם... חח...) קיבוץ חולדה זה חמש דקות נסיעה מבילו סנטר (מרכז הקניות הכי גדול בארץ).

כך שחור זה לא בדיוק...

מי שיש לו עוד משהו להוסיף על איפה שאני גר, יכול לצאת החוצה ולשאוף אויר עם תוספות.

אני חושב לפתוח תרד' עדות\מוצא...

פורסם

יעקוב אילת זה לא דוגמא לכוסיות כי זה עיר של תיירים,ולכן אתה רואה את השוודיות

אתה כל פעם מפליא אותי מחדש עם המשפטים המפגרים שלך. לא יאומן.

אם באים לאילת המון תיירים(שביניהן המון כוסיות) אז העיר לא עיר של כוסיות?! של כוסיות ועוד איך!

מה נראה לך שהעיר צריכה לספק כוסיות טרי טרי מחדר הלידות בבית חולים יוסטפל?

פורסם

אני מירושלים, לא מהשכונות הכי טובות שלה... הייתי בכיף עובר שכונה למשהו קצת יותר ברמה, אבל בחיים לא הייתי יוצא לגור מחוץ לירושלים. צריך משהו באמת גדול כדי שאני אצא מפה :silly:

חולה על העיר הזאת, יש הכל מהכל פשוט.

פורסם

אני מירושלים, לא מהשכונות הכי טובות שלה... הייתי בכיף עובר שכונה למשהו קצת יותר ברמה, אבל בחיים לא הייתי יוצא לגור מחוץ לירושלים. צריך משהו באמת גדול כדי שאני אצא מפה :silly:

חולה על העיר הזאת, יש הכל מהכל פשוט.

או, סוף סוף עוד ירושלמי גאה :xyxthumbs::silly:

גם אני מת על המקום ולא הולך לעזוב :hat: מאיזה אזור אתה בעיר? (צפון? דרום-מערב?)

פורסם

או, סוף סוף עוד ירושלמי גאה :xyxthumbs::silly:

גם אני מת על המקום ולא הולך לעזוב :hat: מאיזה אזור אתה בעיר? (צפון? דרום-מערב?)

אמממ... איזה צד זה קרית מנחם? :silly:

מאיפה אתה? :hi:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים