עבור לתוכן

בעית צפיה בסרטים דרך יציאת HDMI בטלויזית הLCD

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב נייד של טושיבה SATELLITE A300 יש לו כרטיס מסך מובנה של ATI HD3650 חיברתי בכבל HDMI בין המחשב לטלויזיה והגדרתי אותו כ-extended הכל עובד יפה רק חבל שכל פעם שאני רוצה להעביר סאונד לטלויזיה אני צריך להגדיר בויסטא שה-HDMI יהיה ברירת המחדל.

אבל הבעיה אחרת, איך שזכור לי ב-extended כל פעם שאני מדליק וידאו הוא מעביר לי ישר ליציאה הנ"ל במסך מלא. ופה כדי לראות את הסרט אני חייב למשוך למסך השני את הפלייר ושם לעשות מסך מלא..

ניסיתי לשחק בהגדרות של avivo video ב-catalyst ולא עזר כלום.

איך אני מגדיר כך שאיך שאדליק סרט מיד יופיע לי בטלויזיה במסך מלא??

פורסם

אמ... לא יודע איך הסקת שאם אתה עושה EXTENDED זה מפעיל ישר על כל המסך... תנסה DUAL... אולי תעדיף.. זה עדיין לא "ישר על כל המסך.."

בקשר לסאונד תנסה לא להוציא את הכבל של הHDMI מהמחשב (כאילו.. תנתק מהטלויזיה ותשאיר אותו מחובר למחשב..)

בהצלחה..

פורסם

דבר ראשון לא מדובר בבעיה, לתכונה הזו יש יתרונות ויש חסרונות

אני מוחבר עם המחשב ל Sony KDL 46V4000 עם התכונה הזו בכבל HDMI, חשוב שתבין

אם פתחת Media Player עם שיר / סרט > גררת אותו ל LCD > וסגרת אותו כשהוא עדיין בצד של ה LCD, כל פעם שתפתח אותו ( כל עוד הפיצ'ר של Extended פעיל ) הוא יעלה ישירות ב LCD.

הבעיה עם Media Player לטעמי בנושא הזה הוא שצריך לשחק איתו מידי פעם, להרחיב להגדיל והוא לא תומך בשלטים באופן מלא.

כדי להנות מהתכונה הנ"ל אני מפעיל עם סרטים את ה Windows Media Center שעולה באופן אוטומטי ופרוש על ה LCD ( אחרי שפעם אחת גררתי אותו ופרשתי על כל המסך ), תומך בשלט וחוסך הרבה כאב ראש.

הערה חשובה Windows Media Center Vista x64 מצריך קודקים של x64 להבדיל מה Media Player שגם ב x64 עובד על x32.

ניתן להשתמש בתכונה של Dual View Mode אבל זו לפי בדיקה שלי זוללת מהמעבד של כרטיס המסך לא מעט משאבים בשכפול כל התמונה פעמיים.

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים