עבור לתוכן

שגיאה בעת גלישה באינטרנט

Featured Replies

פורסם

אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער

לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות

הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית

מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE

פעולות שעשיתי

1 איפסתי את הדפדפן

2 ניקיתי temp וקוקיז

3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח

4 עשיתי שחזור מערכת

5 הורדתי את סרגלים בadd ons

אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה

תודה מראש

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין מושג?

פורסם

1. האם ההודעה מופיעה גם כאשר הוא גולש לדוגמה ל Ynet ?

2. במידה וההודעה מופיעה באתרים מסויימים אכן החשדות שלך נכונות,

סביר להניח שמדובר בתוכנה שאמורה לחסום את הגלישה לתכנים לא רצויים לדוגמה תכני מבוגרים,

נסה לברר אם הוא התקין את התוכנה או אולי ההורים שלו התקינו.

פורסם
  • מחבר

זה קורה בכל אתר לא משנה איזה ואם הוא מנסה להמשיך לגלוש הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית

פורסם

הדיון הזה יותר מתאים לפורום תוכנה. הועבר.

ההודעה הזאת נראת כמו זיוף של הודעה שפיירפוקס נותנת להגנה מפני אתרים שחשודים (התמונה קטנה מידי ואי אפשר לראות את המלל המדויק) , לכן הייתי מהמר על רושעה שנכנסה למחשב.

ד"א, מה אתר הבית?

פורסם

אהלן אני מקווה שאני בפורום הנכון אם לא מצטער

לבן דוד שלי יש בעיה כשהוא נכנס לאינטרנט אקספלורר מופיע לו ההודעה הזאת ואם הוא ממשיך לגלוש תוך כמה שניות

הוא חוזר אוטומטית לאתר הבית

מדובר בוינדוס XP חוקי כמובן והדפדפן הוא של IE

פעולות שעשיתי

1 איפסתי את הדפדפן

2 ניקיתי temp וקוקיז

3 הרצתי אנטי וירוס במצב בטוח

4 עשיתי שחזור מערכת

5 הורדתי את סרגלים בadd ons

אני חושד שזה איזשהי תוכנה שהוא התקין במחשב אשמח לעזרה

תודה מראש

זאת בהחלטה תוכנה זדונית - די מתקדמת למען האמת שכן היא מסווה את עצמה כ"אנטיוירוס" ככה שאנטיוירוסים לא רואים בה גורם עויין...

מצאתי בחיפוש הרבה תופעות דומות ,אם כי לא מצאתי אחת כזאת 1:1 עם התמונה מה"פיירפוקס" בתוך ה-IE .. אז אני מביא לך

את הפיתרון מתוך הנחה שזה אותו הדבר רק בשינוי תמונה ...שכן לכל המקרים הדומים יש בדיוק אותו טקסט כמו בהודעה שתמונה שצירפת..

1. תוריד את התוכנה Malwarebytes Anti-Malware 1.36 מהלינק :

http://download.cnet.com/3001-8022_4-10804572.html?spi=2b4d578c7a29dfe32d014cafd12428cc

2. תתקין אותה (שים לב שיש מצב שהקוד הזדוני ינסה לחסום לך את ההתקנה ... במקרה כזה תוריד אותה במחשב אחר ותשנה לה את השם ורק אז תעביר אותה למחשב הנגוע ותתקין).

3.בהתקנה תעשה תקנה דיפולטית ... לקראת סיום ההתקנה תסמן ב-V את שתי האופציות גם של UPDATE וגם של LUNCH

4. התוכנה תרוץ אוטומית ברגע תסגור את ההתקנה ... תריץ עידכון ורק אחכ תריץ סריקה .

5. אחרי שהוא מסיים לסרוק ..תעשה SHOW RESULT בדף תוצאות תסמן את כל האיומים ותעשה REMOVE .

6. תאתחל את המחשב והבעיה אמורה להעלם.

7. לשם שלמות אחרי האתחול הייתי סורק שוב את המחשב ( אבל לא חייב).

ותדווח (יש לי עוד פיתרון אפשרי..אבל זה צריך לעשות את העבודה).

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שאמרת התוכנה מצאה גורמים עויינים אבל משום מה אחרי סיום הסריקה ואתחול המחשב

הוא מבקש אקטיבציה לוינדוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים