פורסם 2009 באפריל 2316 שנים זה הסיפור הוא קצת קשה אבל בכל זאתאחרי שקראתי ש-אובונטו 9.04 יוצא ביום חמישי החלטתי סוף סוף להגשים את חלומי להתקין אובונטו על המחשב שליהורדתי את אובונטו 9.04 מי אתר הבית גרסת 64 ביט צרבתי אותו אל דיסק והחלתתי להתקיןעכשיו לא יודע איך זה יצא לי בדיוק אבל אני חושב שמחקתי להצמי את כול הדיסק הקשיח עכשיו אין לי שום מוסג איך מישתמשים בLINUX והייתי רוצה לדעת אם יש איזה שהוא ספר הדרכה באינטרנט לאובונטו 9.04 בעבריתתודה רבה.מצטער על שגיאות הכתיב
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים לא הבנתי מה בדיוק קשה בסיפור שלך ואם התקנת אונטו זה היה החלום שלך למה לא קראת קצת לפני שאתה עושה משהולא ממש גם מובנת השאלה שלך לגבי הדיסק הקשיח...
פורסם 2009 באפריל 2616 שנים נראה לי שהוא התכוון שמערכת ההפעלה הקודמת שלו ולכן גם כל הקבצים והמסמכים שלו נעלמו,ומכיוון שהוא גם חדש בלינוקס אין לו מושג אתיך לתפעל את המערכת החדשה.
פורסם 2009 באפריל 2816 שנים הכותרת היא "סיפור קשה קשה" אבל מאוד קשה להבין מהתיאור שלך מה בדיוק הבעיה.האם יש לך גישה לקבצים של Vista מ Ubuntu ?
פורסם 2009 באפריל 3016 שנים נשמע שבהתקנה הגדרת לאובונטו להתקין את עצמו על כל שטח הדיסק, מה שאומר שהוא פרמט לך את המחשב.פנה לחברת שחזור מידע בהקדם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.