פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תתחדש שכחתי כמה הקירור הזה ענק בקשר לסריקולציה: אם יש לך את הגרסה עם החלון בצד אז תעביר לשם כדי שיזרוק אויר על הכרטיס מסך אם לא תשאיר ככה בדלת הרגילה יש רעש מעצבן
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר תשאיר ככה בדלת הרגילה יש רעש מעצבן זו ביוק הסיבה שהעברתי את ההוא מהדלת לפאנל העליון..אבל אני שערתי שזה רעש שנוצר בגלל המאוורר של COOLMASTER ושעם מאוורר אחר אולי זה יהיה יותר טוב , תכננתי במקור לשים שתי מאוררים של Noctua אלה שבאים עם הבולמי ווברציה ... גם בצעתי הזמנה מFOXPC אבל הם ביטלו לי את ההזמנה כי המשלוח מחול התעכבועד היום הם לא חידשו את המלאי של ה Noctua .
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים זה לא המאוורר זאת בעיה מוכרת שהחורים עושים רעש של יניקה שמתבטל אם המאוורר מוציא אויר אבל זה פשוט לא מיקום אפקטיבי לשים מאוורר שמוציא
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים תישאר עם הסירקולציה ככה..מה המרחק "שנשאר" לך מהקירור לדלת ? תודה על העדכון והתמונות..
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר תישאר עם הסירקולציה ככה..מה המרחק "שנשאר" לך מהקירור לדלת ?דווקא לא כזה צפוף כמו שחשבתי..נשארו לי שם בשקט אני משער בין 3-5 ס''מ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.