עבור לתוכן

eMule מסרב להתחבר, ניסתי לנטרל FIREWALL, DMZ... אובד עיצות

Featured Replies

פורסם

באמת שכבר אין לי מושג מה הבעיה... :bash::s07: אולי איזה SERVICE שלא עובד ומפריע לEMULE ? אני כבר משתגע...

אני עובד עם ROUTER, ה IP מוגדר ידנית, פתחתי פורטים ובדקתי בPORT TEST של EMULE שהפורטים פתוחים ועובדים... האנטיוירוס הוא ללא FIREWALL והוא לא חוסם את EMULE, גם סגרתי אותו לגמריי מקודם.

ניסיתי DMZ בROUTER שיפתח את כל הפורטים, גם זה לא עזר, ניסיתי לסגור את הFIREWALL, גם זה לא פתר את הבעיה.

ניטרלתי את כולם ביחד - עדיין לא עוזר.

מה עושים ?! כל שרת APPEARS TO BE DEAD, כוווולם. זה אפילו לא LOW ID.

אני עם XP SP 3, אין לי בעיות בשום תוכנה או משהו, המחשב רץ חלק ללא וירוסים או באגים, אם למישהו יש רעיון איפה עוד אפשר לנסות אז אני אשמח לשמוע כי באמת שכבר אין לי מושג מה עושים הלאה.

תודה,

אוהד.

פורסם

ניסית למחוק ולהתקין אותו מחדש?

פורסם

ניסית לחבר את המחשב ישירות למודם בלי הראוטר באמצע ?

ותמיד קיימת האפשרות שבאמת כל השרתים שברשימה שלך מתים.. שכן אתה אומר שהבדיקה מראה לך שהפורטים פתוחים.

אני שולח לך שרת שעובד אצלי בפרטי...תכניס אותו ואם הוא לא עובד לך...אז באמת יש לך בעיה כלשהי..

פורסם
  • מחבר

Nafroman - תודה!

השרת הזה עובד.

משהו מוזר... יכול להיות ש99% מהשרתים של EMULE מתו ? משהו לא מסתדר לי...

הROUTER שלי הוא גם המודם.

פורסם

אני לא יודע להגיד לך על 99%...אבל אני בהחלט יודע להגיד שלמיטב זיכרוני מהפעם האחרונה שהשתמשתי באימיול

מה שהיה אי שם באמצע 2008... אז גם אני קיבלתי את השוק הזה של רוב השרתים ברשימה היו מתים

ומתחקיר קטן שעשיתי מצאתי שהייתה "פשיטה" בכל האיחוד הארופי וסגרו מלא שרתים בהולנד,בלגיה וכו'

לבטח מרביתם עדיין פעילים רק תחת כתובת אחרת.

אגב כדי לקבל עוד שרתים תקינים תסמן בהגדרות של האימיול שבכל התחברות לשרת - שהוא יעדכן/יוסיף לך שרתים שקיימים

ברשימת השרתים הפעילים ע''ג השרת ההוא.

פורסם
  • מחבר

וולאה תודה, נראה דרך השרת שנתת לי הוא עשה REFRESH לרשימה והכניס שרתים טובים, עכשיו רוב השרתים עובדים לי... מוזר כי ישר אחרי שהתקנתי את הEMULE מחדש בגרסה האחרונה פשוט כל הרשימה מתה.

תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים