עבור לתוכן

עשיתי פאדיחה אני בסרטים !!!

Featured Replies

פורסם

עבדתי בחנות מחשבים גדולה והמנהל סניף שם היה על הפנים נגד לקוחות עושה בעיות בין העובדים אז נשבר לי ובאמצע מול לקוחות לקחתי את הרגליים והלכתי!

היום ראיתי עבודה בתור מכירות מחשבים אז אמרתי למה לא נשלח קו"ח ולא ראיתי את השם של החברה מסתבר ששלחתי לאותו מקום !!!

הבעלים יראה את הקורות חיים שלי הוא יקבל התקף לב !!! אני בסרטים !!! :bash: איזה פאדיחה לא ראיתי את השם של החברה זה היה בקטן!!!

רק ששלחתי שמתי לב :bash: :bash:

מה עושים ?

מקסימום אם הוא יתקשר אני אכבה פלאפון :s07:

אני מת מבושה !!!

פורסם

תתאבד

פורסם

אתה דביל.

א. תלמד לעזוב מקום בצורה מכובדת.

ב. תלמד לחשוב פעמיים לפני שאתה עושה משהו.

ג. אם הוא במקרה יתקשר תגיד בצורה מנומסת שזו הייתה טעות ואתה לא מעוניין במשרה. :s07:

פורסם

תלמד לשים זין !!

מה כ"כ מפריע לך? שימותו.

פורסם

א. קטע ממש מצחיק :lol:.

ב. מה גורם לך לחשוב שהוא יתקשר אליך ? אחרי הקטע שדפקת, קורות החיים שלך יעופו למגרסה.

פורסם
  • מחבר

א. אני הטכנאי המחשבים הכי טוב שהיה לו ויהיה לו

ב. המנהל סניף שהיה לי אז היה טמבל חתיכת עבריין שמוק שקיבל " ניהול " ואיפה שעבדתי צריך עבריין שיחזיק את הסניף

ג. אני שלחתי קורות חיים בטעות לא ראיתי את השם של החברה

ד. עשיתי טעות אני מודה :-[ לא הייתי צריך לעזוב ככה פשוט הוא עשה טעויות ליד לקוחות דיבר מגעיל .

ה. הבעלים יודע את הבאלאגן שהיה ביני לבין המנהל סניף ואפילו דיבר איתי על העלאת שכר!

ו. אני בסרטים !!!!!!!

ז. הלוואי והוא ישמיד את הקורות חיים !!!!!

ח. הוא בטח יושב עכשיו וצוחק נופל על הרצפה ושר את התקווה !

ט. שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד !

י. אלוקים אני אוהב אותך אבא תעזור לי !

נ.ב.

באותו זמן שרבתי עם המנהל סניף והיה סרטים בסניף הבעלים שאל אותי " אתה מסוגל להחליף אותו ? " בשיחה אחד על אחד .

ועניתי : מקצועית כן , אבל להיות עבריין ולאיים על לקוחות או להשליט סדר בסניף דרך איומים לא! אני עדין ורך לבב.

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שזה יעבור בשלום בלי פאדיחות מיותרות :-X

אני רק כועס על עצמי שהמנהל סניף הדביל הצליח להזיז אותי , הייתי צריך לקחת לו את הסניף בשקט בצורה חכמה .

אבל שהשיטה של הסניף זה אלימות , קומבינות ועבריינות כנראה שמקומי לא שם , כל שני וחמישי הולכים שם מכות

פורסם
ObviousTroll.jpg
פורסם

חח השאלה באיזה חנות זה היה?

(אע'מ אע'מ אייבורי?)

פורסם
  • מחבר

זה מקום עם 2 בעלים אחד אקטיבי השני פאסיבי

אחד תם ואחד שלא יודע לשאול כמו אגדה של פסח!

יש להם גם עסקי גז ונפט בחו"ל ככה הבנתי שהם שותפים בזה

אם הבעלים שם היה מקשיב לי וזורק את המנהל סניף העבריין הזה הייתי עושה שם אימפריה הבעיה שכל המנהלים בסניפים שראיתי עבריינים כדי להחזיק סניפים כאלה צריך להיות גם חייכן וגם עבריין כי יש לקוחות חמומי מוח שהולכים מכות עם הטכנאים והוא אמור לעשות סדר שם!

שרואים לקוח שמעוניין לקנות מחשב מחייכים שלקוח בא עם טענות מחליפים את החיוך לפנים מאיימות ואפילו מקללים וזורקים מהסניף!

פורסם

an hero.

זה הפתרון היחיד.

פורסם

תברח לחו"ל.

פורסם
  • מחבר

מצד אחד כואב לי כי אהבתי את העבודה שם " טכנית " מצד שני הלקוחות שם זה אוכלוסיה של עבריינים והמנהל סניף גם עבריין לא קטן .

לא ראיתי מנהל סניף שאומר ללקוח תעוף מהחנות או שאני מזיין לך את הצורה

יש גבול זה גדול עלי אני בחור טוב לא בקטע של אלימות ומכות.

שמתי לב שרק אוכלוסיה מסויימת קונה שם! כסף מסנוור עיני צדיקים

יש תוכנה שמסוגלת לבטל אימל אחרי שנשלח ?

מה אני עושה ? איזה באסה

פורסם

עזוב אחי סתם פדיחונת לא צריך להילחץ באמת איכפת לך אם הוא צוחק או לא הוא בטח אפילו לא יזהה שזה אותו בן אדם

תשכח

מקסימום אם הוא כבר יתקשר אתה יכול יכול לענות ולהגיד באמת חשבת שאני יחזור!!! חה חה חה ... חחחח

תשכח הכל ,במקום להיות בסרט סתכל איזה סרט טוב קומדיה אולי ותישכח מהנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים