עבור לתוכן

התעללות בבעלי חיים,הגברת מודעות.

Featured Replies

פורסם

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition.html

פשוט לראות את הסרטון,לא צריך להרחיב במילים מכיוון שאתם תרצו להפיץ אותו בעצמכם

וכמובן אל תשכחו לחתום.

פורסם

תקשיב , אם כל האהבה שלי לבעליי חיים ועם כל ההערכה שלי לאנשים שעושים כאלו עצומות ,לדעתי לעולם יש בעייות קצת יותר קריטיות מהצלת בעלי חיים (וכן אני מבין את ההשלכות של פגיעה בבעלי חיים ).

תקשיב אני יחתום על זה אבל הסיכויי שזה יזיז משהוא הוא אפסי .

פורסם

מה שקורה שם עם כלבים וחתולים זה בדיוק מה שקורה פה עם עופות ובקר. מי שחותם ואוכל בשר צבוע.

פורסם

ראיתי את הסרטון.

אבל למה אתה חושב שעצומה בישראל תעזור למשהו לזוז בסין?

גם אם 10 מיליון יחתמו, הם מיליארד ומשהו, לך תגיד להם משהו

פורסם

מה שקורה שם עם כלבים וחתולים זה בדיוק מה שקורה פה עם עופות ובקר. מי שחותם ואוכל בשר צבוע.

אני מסכים איתך שבעולם אידיאלי כולנו היינו צמחונים, אבל אתה לא יכול להשוות שחיטת חיות למאכל במערב למה שהולך בסין.

פורסם

תקשיב , אם כל האהבה שלי לבעליי חיים ועם כל ההערכה שלי לאנשים שעושים כאלו עצומות ,לדעתי לעולם יש בעייות קצת יותר קריטיות מהצלת בעלי חיים (וכן אני מבין את ההשלכות של פגיעה בבעלי חיים ).

תקשיב אני יחתום על זה אבל הסיכויי שזה יזיז משהוא הוא אפסי .

צודק לגמרי. לבעיה הזאת קוראים בני אדם.[br]פורסם בתאריך: 23.04.2009 בשעה 23:19:00

אני מסכים איתך שבעולם אידיאלי כולנו היינו צמחונים, אבל אתה לא יכול להשוות שחיטת חיות למאכל במערב למה שהולך בסין.

אנחנו אמורים לאכול בשר. זה טבעי. אתה יודע מה אם לפחות היו ממתים את הכלבים והחתולים לפני הפשיטה הייתה אומר בסדר. לא שאני מסכים, אבל זה לפחות הרע במיעוטו. אבל להתעלל במשך שעות בבעלי חיים זה לא טבעי, זה חולני. כל מי שעובד בחוות הפרוות שותף לזוועה. אנשים כאלה צריך להעמיד מול קיר ולבצע בהם מטווח. גם מי שרוכש את פרוות ומכלכל את הזוועה הזאת אשם באותה מידה.

פורסם

שיואו החיה המסכנה בסוף עדיין בחיים... איזה זוועה אלוהים יישמור... אין מילים לתאר את זה :'( :'( :'(

חתמתי.. מקווה שזה באמת יישנה משהו..... אשכרה כמו הנאצים הם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים