פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אם אף פעם לא ניסית ואתה לא בטוח לגבי זה, לא כדאי שתעשה את זה, אתה יכול לגרום לנזק. כדאי לשלם לטכנאי שירכיב את זה, או לקחת לחנות...
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים קח בחשבון במה מדובר : תצטרך : לחלץ את הישן ( לא סיפור ) , לחבר את החדש על התומכות למארז , לחבר את כל הרכיבים ( בטח כבר עשית הרבה פעמים ) לחבר את חוטי המארז ( USB , אתחול , כיבוי וכד' ) לחבר מאווררים , לנייד את המעבד והכרטיסים מהלוח הישן , במיקרה הרע מאיזה שהיא סיבה תצטרך להפריד בין הקירור של המעבד למעבד ולכן תצטרך להרכיב את המעבד והקירור לחוד כולל משחה טרמית מזה רוב האנשים נרתעים , אבל אם אני מצליח ..... כולם יכולים ;Dאם אתה מחליט לעשות את זה וזו פעם ראשונה כלל הזהב האישי שלי : RTFM ! קרא את ההוראות , קח את הזמן ושום דבר לא בכח נ.ב. אל תשכח להאריק את עצמך בזמן ההתעסקות עם הזכרונות מעבד וכרטיסים , הרבה חשמל סטאטי בזמן האחרון בהצלחה עפר.
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים מחבר הרבה פעמים התעסקתי עם המחשב שלי..החלפתי מארז(חיבור של הכל מחדש),הרכבתי קירור,וככה גם לאחי ככה שאני יודע מה עושים..
פורסם 2009 באפריל 2416 שנים החלקים המסובכים בד"כ זה חילוץ מעבד והרכבתו על הלוח החדש (כדי שתצטייד במשכה טרמית) וחיבור של כל הכבילה החשמלית ללוח. (כדי שתצטייד בחוברת הוראות של לוח האם). חוץ מזה הכל די פשוט. חפש בגוגל, לא חסר מדריכים להרכבת מחשב.
פורסם 2009 באפריל 2516 שנים מחבר כל הכבלים של החשמל ושל המארז ללוח אם זה שטויות... ולפי מה שהבנתי הרכבת המעבד זה כלום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.