עבור לתוכן

קניית לוח אם וחיבורו

Featured Replies

פורסם

מדובר לחבר.... תומך פנטיום 4 g31

זה מסובך לחבר אותו? אני אוכל לחבר אותו לבד? יש לי ניסיון בחיבור וכאלה אבל לוח אם חדש עוד לא ניסיתי... צריך להגדיר את הביוס?

פורסם

אם אף פעם לא ניסית ואתה לא בטוח לגבי זה, לא כדאי שתעשה את זה, אתה יכול לגרום לנזק. כדאי לשלם לטכנאי שירכיב את זה, או לקחת לחנות...

פורסם

קח בחשבון במה מדובר :

תצטרך : לחלץ את הישן ( לא סיפור ) , לחבר את החדש על התומכות למארז , לחבר את כל הרכיבים ( בטח כבר עשית הרבה פעמים ) לחבר את חוטי המארז ( USB , אתחול , כיבוי וכד' ) לחבר מאווררים , לנייד את המעבד והכרטיסים מהלוח הישן , במיקרה הרע מאיזה שהיא סיבה תצטרך להפריד בין הקירור של המעבד למעבד ולכן תצטרך להרכיב את המעבד והקירור לחוד כולל משחה טרמית מזה רוב האנשים נרתעים , אבל אם אני מצליח ..... כולם יכולים ;D

אם אתה מחליט לעשות את זה וזו פעם ראשונה כלל הזהב האישי שלי : RTFM ! קרא את ההוראות , קח את הזמן ושום דבר לא בכח

נ.ב.

אל תשכח להאריק את עצמך בזמן ההתעסקות עם הזכרונות מעבד וכרטיסים , הרבה חשמל סטאטי בזמן האחרון

בהצלחה

עפר.

פורסם
  • מחבר

הרבה פעמים התעסקתי עם המחשב שלי..החלפתי מארז(חיבור של הכל מחדש),הרכבתי קירור,וככה גם לאחי ככה שאני יודע מה עושים..

פורסם

החלקים המסובכים בד"כ זה חילוץ מעבד והרכבתו על הלוח החדש (כדי שתצטייד במשכה טרמית) וחיבור של כל הכבילה החשמלית ללוח. (כדי שתצטייד בחוברת הוראות של לוח האם). חוץ מזה הכל די פשוט. חפש בגוגל, לא חסר מדריכים להרכבת מחשב.

פורסם
  • מחבר

כל הכבלים של החשמל ושל המארז ללוח אם זה שטויות... ולפי מה שהבנתי הרכבת המעבד זה כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים