עבור לתוכן

מדפסות

Featured Replies

פורסם

גם תכתבו מה הדברים הטובים ומה הדברים הלא טובים של כל חברה

פורסם

מדפסות HP יחסית שקטות ונחמדות ואיכות תמונה טובה אבל בסופו של דבר זה לא מה שחשוב.

מדפסות EPSON רמה של תמונה גבוהה, קצת רועשת, עמידה וחזקה למשך זמן.

הייתרון הגדול ביותר למדפסות EPSON הוא מחיר הזול של הדיו , מדפסת HP ראש חיקוי עולה 100 עד 130 ש"ח

ראש דיו לאפסון עולה 50-70 ש"ח.

עד היום עבדתי עם אפסון , הם טובות ולאורך זמן הם מוכיחות את עצמה, HP קונים רק בגלל השם אבל באירופה כבר אפסון

שולטת.

פורסם

זה מאוד תלוי: קודם כל החברות המובילות זה HP ואפסון ולא הייתי חושב על משהו אחר.

עכשיו פה יש התלבטות: מדפסות בטווח מחירים של 800-1000 של אפסון שהן יחסית איטיות אבל יש להן איכות מדהימה, בייחוד בתמונות אבל בכלל הן מדפיסות את ההדפסה הכי אמיתית שראית.

מצד שני, מגוון מדפסות של HP במחירים של החל מ600 ש"ח עד 1700 ש"ח שמדפיסות נפלא ובאיכות פוטו מדפיסות טיפה פחות טוב מהאפסון, ובנייר רגיל גם כמעט משתוות לה, והן יותר מהירות (הרבה יותר).

לכן, אם אתה קונה מדפסת צריך לדעת שני דברים:

א. תקציב (מחיר שאתה מוכן לשלם עבורה).

ב. שימוש. הדפסת עבודות/תמונות וצילומים, קטלוגים/הכל. אם תבחר הדפסת עבודות בעיקר כמובן שעדיף HP אבל אם תדפיס הרבה הרבה תמונות עדיף אפסון ותיקח בחשבון שהאפסון יותר איטית, ובהדפסות PHOTO האיכות של HP לא נופלת ממה בהרבה.

בקיצור, תגיד מה התקציב ומה השימוש שלך למדפסת.

פורסם

950C זאת מדפסת ישנה.... כבר לא מוכרים אותה. אבל הדגמים החדשים של HP מאוד דומים לה.

פורסם

זהים...

פורסם

מדפסת HP ראש חיקוי עולה 100 עד 130 ש"ח

לא נכון.

ראש דיו שחור מקורי עולה בסביבות ה120ש"ח (צבע מקורי עולה 146ש"ח), צריך רק לדעת איפה לקנות.

בעקרון, אם אתה מדפיס הרבה אז תקנה אפסון כי לטווח הארוך זה ישתלם לך.

אם אתה מדפיס יחסית מעט, תקנה HP, הדיו מחזיק לאורך זמן והאיכות/מהירות של מדפסות HP סדרה 9xx היא גבוהה מאוד.

פורסם

להפך ה HP עמידה להחריד הדפתי איזה 200 בפעם אחת וזה לא מזיז ל וגם מאז שקניתי אותה החלפתי דיו רק פעמיים במשך 3 שניםואני מדפיס הרבה הרבה

פורסם

אני יכול להגיד מנסיון בעסק שמדפיס די הרבה מבחינת עבודה אפסון היא פי כמה וכמה מ HP , היא עמידה ולאורך זמן משתלמת

פורסם

יש לי HP845 (שהיא רק USB וזה מעולה) והיא מומלצת ולא יקרה.

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי hp הכי טוב אני קנתי 990 :jump: :jump: יקרה אבל מעולה היא מדפיסה מהר מעוד ואם אתה שם אותה בbest איכות מדהימה

פורסם

בכל מקרה שים לב לאחוזי ההצבעה עד עכשיו, אני חושב שהם אומרים הכל (80 אחוז בעד HP). ;D

פורסם

ואין סיבה שלא, זה ה-דבר ש-HP טובים בו...

::) ::) ::)

פורסם

למרות שהם יותר טובים בתוכנות ניהוליות (הם מונופול בתחום כמעט לכל חברה בעולם יש אחת התוכנות שלה)

פורסם

"לפי דעתי hp הכי טוב אני קנתי 990 יקרה אבל מעולה היא מדפיסה מהר מעוד ואם אתה שם אותה בbest איכות מדהימה "

אל תגיד שHP הכי טוב, כי פה דיברת על איכות וזה בדיוק הקטע שאפסון כופלת בו את HP. בטח לא ראית תמונה במדפסות מסדרת PHOTO של אפסון..... בקשר לאיכות של HP, הקטע הוא שהאיכות אצל HP היא בדיוק אותו הדבר אצל כל הדגמים שלהם (זה לא רע, להפך, זה טוב למי שאין לו תקציב גבוה). השוני היחידי בין הדגמים של HP (ואני מדבר על סדרת 900 העכשווית, אני לא מדבר על 845C שהיא דור קודם) הוא: לחצן ביטול הדפסה, חיישן, מהירות, כמות זיכרון ועיצוב.

עכשיו בוא תשמע דבר שממש לא היית רוצה לשמוע:

מדפסת HP 920C ב600 ש"ח תדפיס בדיוק באותה איכות אבל בדיוק באותה איכות כמו 990 (וההפרש מחירים ביניהן הוא בערך 1000 ש"ח אם לא יותר !). כולן מדפיסות בטכנולוגיית PHOTO RET 3. והאמת, 920C מדפיסה דיי מהר דפים רגילים (אני לא מדבר על BEST)... ההבדל ביניהן הוא של920C יש זיכרון נמוך משמעותית (ל980-990 יש 8MB, ול920 יש או 4MB או 2MB, לא זוכר), מהירות נמוכה משמעותית וזה בא ליידי ביטוי בייחוד בהדפסות פוטו או BEST (וזה גם אצל 990 קצת איטי, מה לעשות). בעצם ההבדל ביחידי הנראה לעין הוא זה ש920C יותר איטית לעיצוב שונה.

לכן חיסרון מאוד גדול במדפסות HP, זה שאף פעם לא תוכל להשוויץ "וואו תראו איזה איכות תמונה מדהימה יש למדפסת שלי ! עלתה לי 1700 שקל", כי חבר שלך שקנה מדפסת ב600 שקל מדגם פחות טוב, ישיג את אותה איכות תמונה בדיוק כמו שלך.

אצל אפסון זה לא ככה, תמיד יש להם דגמים טובים יותר ופחות, רק שבאפסון אי אפשר להגיד "איזה מהירה המדפסת שלי חבל על הזמן", אבל הן לא איטיות להחריד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים