פורסם 2009 באפריל 2216 שנים המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצםכי הוא לא יכול לעבור אותווניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבודאז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים לא הבנתי כלוםה ICQ "לוקח" 50% צריכת מעבד? זיכרון?איזה מחשב יש לך?איזה אנטיוירוס? יש מצב של ESET?
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר לא הבנתי כלוםה ICQ "לוקח" 50% צריכת מעבד? זיכרון?איזה מחשב יש לך?איזה אנטיוירוס? יש מצב של ESET?כן אבל זה היה חד פעמי בדרך כלל הוא לוקח בין 2 ל 7 ככה לא יודע מה קרה לו ויש לי eset אבל אני יודע שזה לא זה כי ekrn.exe לא צרך הרבה משאבים
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר זה קרה לי שוב אבל אחרי הרבה זמן זה קורה מדי פעם אבל כשאני מסתכל במנהל המשימות אני רואה את האי סי קיו על 50 והווא לא עולה יותר הוא נע כזה בין 49 לחמישים כול זמן שהוא תקוע וכול התהליכים האחרים הולכים רגיל ויש עוד הרבה משאבים ה"תהליך לא פעיל" עומד על איזה ארבעים מתי שזה ניתקע
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים תהליך לא פעיל כמו שאתה יודע[ או שלא ] מראה לך את האחוז שנשאר לך מ100 אחוז עיבודבקשר לבעיה ב ICQ במידה והיא חוזרת אחרי הסרה/התקנה [מחק ערכי רישום של התוכנה בעזרת התוכנה REG ORGANIZER למשל]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.