עבור לתוכן

KSP מכרו כרטיס מסך פגום. מתנערים מאחריות ומספקים כרטיס משומש במקום!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עד היום עבדתי על 1280X1024 , לפני כמה ימים מכרתי את המסך שלי ואני שוקל לקנות 2209WA או T220 כך שאני מאמין שרזולוציית העבודה תהיה 1680‎ x 1050.

אני גם בספק שזה באמת יקרה אבל לפחות שאני אקבל חזרה כבר כרטיס.. אני בלי מחשב כבר שבועיים..

• תגובות 82
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם זו הרזולוציה, אז לא תקבל תוספת ביצועים בגרסא של 1GB, תנסה ללחוץ עליהם ולהוציא כרטיס יותר טוב

כמו ה4870, או אפילו הGTX260.

ודרך אגב, אמרו לך בכלל אם הכרטיס יהיה חדש או מחודש?

פורסם
  • מחבר

אם זו הרזולוציה, אז לא תקבל תוספת ביצועים בגרסא של 1GB, תנסה ללחוץ עליהם ולהוציא כרטיס יותר טוב

כמו ה4870, או אפילו הGTX260.

ודרך אגב, אמרו לך בכלל אם הכרטיס יהיה חדש או מחודש?

לא, לא נתנו יותר מדי פרטים. אני מקווה שמחר אני אדע יותר.

במידה ואכן אני אקבל את גרסת הג'יגה זה לפחות יהיה פיצוי כלשהו על כל הסיפור (שכן, כאמור, במקור שילמתי על 512MB). לא נראה לי שאני במצב שאני יכול ללחוץ עליהם לקבל משהו יותר טוב.. אני כרגע נאבק לקבל את מה שמגיע לי..

פורסם

אם ירצו לתת לך מחודש, אל תוותר, ותתחיל לצעוק בחנות וכל זה :)

תנסה לגרום לכמה לקוחות שלהם לברוח מהחנות.

ותאמר דברים, כמו, עכשיו אני מבין למה אתר החומרה הגדול בארץ, מציע שלא לקנות אצל רמאים כמוכם וכו' :)

פורסם
עכשיו אני מבין למה אתר החומרה הגדול בארץ, מציע שלא לקנות אצל רמאים כמוכם וכו'

לא הייתי מציע לומר דבר כזה, עוד יכולים לתבוע את הפורום על הוצאת דיבה ::)

פורסם

^^^

הם לא יכולים לתבוע את הפורום עצמו, כי אין מקום שמנהלים מהפורום אמרו את זה...

ואם מישהו כתב בצורה שאינה נכונה, או סתם השמיץ בלי לתת עובדות, אז זכותם המלאה לתבוע אותו, ברגע שאדם ציין גם עובדות בהודעה שכתב עליהם, הם לא יכולים לעשות כלום...

פורסם
  • מחבר

טוב, לסיכום הנושא.

לאחר מעל לשבועיים שאני ללא מחשב עקב תקלה בכרטיס המסך (נקנה לפני כשישה חודשים ב- KSP). מחר אני אקבל אותו.

זהו כרטיס משומש 512MB כמו שקניתי ולא כפי שנאמר לי ע"י החברה שאני אקבל כרטיס של ג'יגה. לפתע המוקדן החליט שאני ממציא דברים ושהוא לא אמר שאני אקבל כרטיס של ג'יגה. בנוסף הוא שאל מה אני מתלונן על כך שאני מקבל מה ששילמתי עליו. לא הייתי מתלונן אם הייתי מקבל את מה ששילמתי עליו. לא זכור לי במעמד הקנייה כי קניתי כרטיס משומש, שהתקלקל כבר פעם ועבר תיקון. בנוסף מן הראוי שאם מבטיחים ללקוח פיצוי גם נותנים לו אותו.

(לגבי כך שבהתחלה הם ניסו לדחוף לי כרטיס זול יותר ממה שקניתי ורק לאחר ויכוחים הואילו בטובם "לתת" לי כרטיס משומש כמו שהיה לי אני לא אכנס בכלל)

כנראה שצריך להקליט כל שיחה במיוחד עם נציגי KSP (למרות שגם אז זה כנראה לא יעזור).

אני לא רואה כל אופציה אחרת מלבד לקחת את הכרטיס המשומש ולשתוק שכן אני צריך את המחשב ללימודים ולא יכול להסתדר עוד תקופה ממושכת בלעדיו.

הדבר היחיד שנותר לי לעשות הוא להזהיר את חברי הפורום (לפחות את מי שעוד לא יודע), לא לקנות מ- KSP אם חשובה לכם האחריות על המוצר.

אם אתם רוצים רק מחירים זולים לכו כבר לאייבורי (הם זולים יותר, והחלק שמקבלים במימוש האחריות מגיע לאחר כיומיים שלושה בדרך כלל, עד כמה שאני יודע).

אני יודע שמ- KSP אני יותר לא אקנה, מסתבר שיש דברים שלומדים בדרך קשה.

פורסם

כל כך חבל לי לשמוע, באמת :(

עשו לך דבר נבזה, גועל נפש.

מחר אני הולך אליהם עם הכרטיס מסך שלי, מקווה שאני אצליח להחליף אותו(פעם קודמת הם אמרו לי שהכרטיס יכול להגיע עד 125 מעלות, ניסו לנפנף אותי, בעוד שב- 120 המחשב מן הסתם פשוט קרס)

מקווה שיהיה טוב

לפחות עכשיו אנחנו יודעים ממי לא לקנות..

זבלים

פורסם

greenvector אני מציע לך לשקול להגיש תביעה קטנה נגד KSP. לחבר שלי היה סיפור בדיוק כמו שלך והוא היה יותר מחודשיים עם כרטיס מסך שלא מתקרב ל 10 אחוז מהביצועים של הכרטיס שהוא רכש מהם. הצעתי לו לאיים על הגשת תביעה ומייד KSP התקפלו וזיכו אותו במלוא המחיר.

ראה גם את הת'רד שפתחתי, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400978.0.

קניתי את כרטיס המסך מחברת FOX PC (לצערי) ואחרי שהוא התקלקל שלחתי אותו על מנת שיחליפו לי.

לפי התקנון הם מתחייבים להחליף לך למוצר שווה ערך או יקר יותר תוך 14 ימי עבודה, ובין אם לא ימצא מוצר שכזה אז החזר כספי.

14 ימי עבודה חלפו עברו להם, ולא קיבלתי לא כ"מ לא החזר ולא נעליים.

היחס מ FOX PC פשוט מחפיר, ניפנפו אותי ו"הבטיחו" כביכול לחזור אליי כל פעם שהתקשרתי. גם היום דיברתי איתם והבחור שאחראי למציאת פיתרון שוב "התחייב" לחזור אליי... אתה רואה לאן אני חותר.

אני מתכוון להתקשר מחר בפעם האחרונה על מנת לראות לאן העניינים מתגלגלים, ואם אראה שאין מנוס יום ראשון אני מתייצב בבית המשפט ומגיש תביעה.

בסה"כ מה שאני רוצה להסביר, זה שתמיד יש עוד אופציות ואל תשכח שישנם חוקים שמגנים על הצרכן. שילמת כסף מגיע לך לקבל פיצוי הולם.

וכן, אל תקנו מ KSP. חנויות כמו KSP ומסתבר שגם FOX PC נחמדות עד רגע הקנייה, מה שחשוב זה היום שאחרי הקנייה.

פורסם

greenvector כבר אמרתי לך מספיק פעמים מה אתה צריך לעשות.

מצידך אפילו תעמוד בכניסה ותחלק פליירים שמסבירים מה היה שם.

תאמין לי אחרי כמה דקות כאלה, הם יתייחסו אליך אחרת.

ותקווה שהם ינסו לתבוע אותך על הוצאת דיבה, כי ככה הם יחסכו לך את הטרחה ללכת לבית המשפט, וכמובן שהם יפסידו בבית המשפט, ותוכל לתבוע אותם בחזרה על עוגמת נפש, ודברים נוספים.

בכל מקרה, מחר בבוקר תשלח מייל לשירות לקוחות + תתקשר אליהם בטלפון, ותאמר שאתה לא מעוניין לקחת את הכרטיס שיציעו לך, ושלפי חוקי הגנת הצרכן אתה דורש החזר כספי מלא.

במידה והם לא מוכנים, תאמר להם שאתה מעוניין לתבוע אותם, ושאתה רוצה את הח.פ. שלהם.

בכל מקרה, אם הבנתי אותך נכון, הם מתכוונים פתאום להביא לך כרטיס כמו שהכנסת לתיקון בהתחלה, רק מחודש?

אם כן, איפה הכרטיס הזה היה עד עכשיו? למה היית צריך לחכות כל כך הרבה זמן?

ואני מציע לך לשנות את הכותרת, למשהו שיפגע במוניטין של KSP + יתאר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל את עניין הגשת התביעה. את הכרטיס אני חייב לקחת כיוון שאני סטודנט וגם ככה יש לי הצטברות של עבודות ומטלות שלא יכולתי לעשות בבית כיוון שאין לי מחשב (צריך מטלב ופיספייס)..

בכל מקרה מחר בבוקר אני שם, משם אני אראה מה קורה.

תודה לכל המגיבים. אם יהיו התפתחויות בהמשך אני אדאג לעדכן.

פורסם

כל הכבוד!!! :yelclap:

גם אנוכי סטודנט למדעי המחשב ולמזלי יש לי לפטופ שאני יכול לעבוד עליו.

אני מבין את המצב שלך לגמרי, היום אי אפשר ללמוד לתואר בלי מחשב...

הצעה שלי, אם הם יתקפלו תבקש החזר כספי (לא החזר לקנייה בתוך KSP, אלא כסף לעו"ש שתוכל לקנות מוצר עם אחריות לשם שינוי).

כך תוכל להשתחרר מרשת העכביש שמעזה לקרוא לעצמה רשת חנויות "אמינה".

מבקש לצרף את FOX PC ל"רשימה השחורה", אני רואה הרבה המלצות לקנות משם. המחירים קורצים - אבל אופן הטיפול בלקוח הוא בהתאם! ראו הוזהרתם!

דנדן תודה על ההתראה :) שונה.

פורסם

Arch_Angel ,תזהר לפני OLD CAT, יחתוך לך את הצוואר, זה לא נקרא זיכוי כספי, זה נקרא החזר כספי :smile1:

greenvector יש מצב שאתה הולך לKSP באר שבע? :)

פורסם
  • מחבר

Arch_Angel ,תזהר לפני OLD CAT, יחתוך לך את הצוואר, זה לא נקרא זיכוי כספי, זה נקרא החזר כספי :smile1:

greenvector יש מצב שאתה הולך לKSP באר שבע? :)

מי זה OLD CAT ולמה שהוא יחתוך לו את הצוואר?

אה, ולא , סניף רעננה..

פורסם

אתה סטודנט ברעננה? :P

סתם סתם :)

כי OLD CAT כבר חפר לכולנו על ההבדל בין החזר כספי, לבין זיכוי כספי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים