פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים המסך מגיע עם הצג LCD הזה יש דגמים כאלו.ובאמת אחלה של עבודה הכי אהבתי את המארז.אף פעם לא נתקלתי במסך LG עם צג LCD בנוי בבסיס Tilt & Swivle שלו,איפה שהצג נמצא אמור להיות הלוגו "Flatron".
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים המארז תוכנן להתאים לרדיאטור הנ"ל לפני שהגיעו אלי הרדיאטורים של EMP.המארז תוכנן על ידי ועל ידי I\O, הוא נוצר בבית מלאכה לאקריליק.אתה יכול לשלוח לי את הסירטוטים של המארז?כמה עלה היצור שלו?
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים כל הכבוד! :biggthumpup:לגלריה..מה עם מפרט המערכת?טמפ'?ומדוע אין כרטיס מסך?
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים פשוט מדהים !!! :o :o בהחלט המוד הישראלי הכי יפה שראיתי איי פעם :biggthumpup: יש לדים מתחת למקלדת שהיא נראית זוהרת ככה או שזה רק נדמה לי ?
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר פשוט מדהים !!! :o :o בהחלט המוד הישראלי הכי יפה שראיתי איי פעם :biggthumpup: יש לדים מתחת למקלדת שהיא נראית זוהרת ככה או שזה רק נדמה לי ? EL cable תודה לכולם באמת תודה
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מדהים ללא ספק.הצעת ייעול- קח את המקלדת, תפרק ממנה את ה"מארז" ותבנה לה "מארז" שקוף וזה יהיה ממש ממש ממש מדהים.ותכניס שם עוד כמה EL's
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים The Byter , באמת מדהים כל המודים שאתה עושה, אולי גם את זה תשלח ל GURU3D ?
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים ??http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=36787קרא את העמוד השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.