פורסם 2009 באפריל 2216 שנים בוקר טוב חברים,אני מנסה לחבר את המחשב נייד שלי dell 1537 למסך LCD תומך HDMI .אני מקבל תמונה אבל לא סאונד,הדריברים מעודכנים.מה יכולה להיות הסיבה ומה אני מפספס ?תודה רבה ויום טוב 8)
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים איזה מערכת הפעלה מותקנת בנייד?ב XP אתה צריך לבחור את ה HDMI בתור התקן השמע הנבחר בהגדרות סאונד בלוח בקרה.בויסטה אתה צריך לבחור את התקן ה HDMI במקום הרמקולים הרגילים של המחשב.בנוסף זה שהטלויזיה תומכת ב סאונד על גבי HDMI לא אומר שהיא תומכת בכל תקני הסאונד הדיגיטלי,אם הסרט שלך עם AC3 או DTS והנגן מבצע Passthrough אל ה HDMI ככל הנראה לא תקבל שוםסאונד בגלל שהטלויזיה יודעת להתמודד רק עם PCM.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים הסאונד בסרט הוא לא העיניין אלא ההגדרות של הנגן שלך.אם מותקן אצלך לדוגמא FFDSHOW בתור מפענח לסאונד ובחרתבהתקנה שלו להמיר כל סאונד לסטריאו לא צריכה להיות לך בעיה לשמועסאונד עם חיבור HDMI כל עוד ביצעת את ההגדרות שרשמתי לגבי מערכת ההפעלה.אתה לא זקוק לסרט בכדי לבדוק את הסאונד פשוט תראה שיש לך סאונד בעת ניגון MP3 לדוגמא.
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר אין לי סאונד בכלל,לא בMP3 ולא בסרטים.מערכת הפעלה ויסטה.הנגנן שלי הוא VLC
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים לך ללוח בקרה, שם תכנס לסאונד.אמורה להיפתח רשימה של כל התקני הסאונד במחשב, צרי להיות לדוגמארמקולים ו HDMI, וודא שה HDMI מסומן כהתקן הפעיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.