פורסם 2009 באפריל 2116 שנים יש לי PowerDirector וחתחתי קטע מסוים מסרט ועכשיו אני רוצה לשמור אותו . איך אני שומר אותו באותה איכות ?
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים למיטב ידיעתי, PowerDirector לא תיתן לך לשמור את קובץ הוידאו ללא קידודו מחדש, דבר שיביא לאיבוד איכות.אם המטרה היחידה שלך היא חיתוך הוידאו, יש הרבה תוכנות אחרות מעולות שיעשו זאת ללא קידוד מחדש (הכל תלוי כמובן בפורמט הוידאו).
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים אני צריך לAVI ולwmv.אם יש לך תוכנה להמליץ אז תודה.לא הבנתי אותך.נסח את עצמך ברור יותר בבקשה.מה פורמט הוידאו הנתון בידך, ומה אתה רוצה לעשות איתו?
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר יש לי סרטונים בפורמטים AVI וwmv.אני רוצה לגזור מהסרטונים האלו קטעים ולשמור אותם באותו פורמט .לדוגמאהסרט בפורמט AVI , אני רוצה לגזור/למחוק ממנו קטעים ולשמור אותו באותו פורמט (AVI).
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מוזר. אתה בטוח?אומנם נהגתי להשתמש בה רק עם AVI, אבל בדקתי קודם את סוגי הקלט שלה והיה רשום גם WMV...
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר אפשר לטעון את הקובץ ולחתך אותו, אבל כשאני מפעיל את הקטע ששמרתי הוא רץ מהר מדי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.