עבור לתוכן

אילו חדשות הייתם רוצים לראות באתר ?

Featured Replies

פורסם

לדעתי האתר יכול להשתדרג עם חדשות על עולם ההיטק בכלל לא רק מההיבט הבסיסי של החומרה... אלא גם על מאחורי הקלהים, על שוק העבודה, על המפעלים... אם אני לא טועה גם היה את זה פעם באתר.

יש גם המון ידיעות "כלכליות" בעולם המחשבים וההיטק שבפועל מתבטאות במוצרים חדשים ופיתוחים שאנחנו רואים כמה שנים אחרי ואז אנחנו נזכרים שקראנו פעם שחברה כמו אורקול קנתה את SUN (שלשום).

ואם אפשר לפשט את זה ולהסביר קצת יותר בגבוה העיניים מה מפתחות החברות האלה ואיך זה יכול להשפיע בעתיד לדעתי זה יהיה מעניין מאשר סתם עוד כותרת יבשה של X עשה Y שאנחנו קוראים בעיתונות.

גם פיתוחים של טכנולוגיות וגאג'טים לא חסר כמו הידיעה על מצלמות הSLR הקטנות, ממש עניין אותי לראות את זה בתור אחד שלא עוקב כל יום אחרי מצלמות אבל כן מאוד מתעניין, אני אישית חושב שיש פה המון דברים טובים בחדשות ובגלל זה האתר הזה עדיין אתר הבית שלי, כבר איזה 8 שנים... אני חושב שבגדול האתר כן מפרסם דברים מעניינים, פשוט הוא צריך לשמור על קצב יציב בעדכונים ובחדשות מעניינות, היום זה דבר מתבקש באינטרנט.

וחוץ מזה המאמרים והביקורות פה למרות שגם הם לא מתעדכנים בקצב מהיר הם ברמה מאוד גבוהה ויש פה אחלה מידע על הרבה נושאים... במיוחד אהבתי את המאמרים על הLCD זה נכס.

פורסם

קודם כל שהאתר ייתעדכן בצורה נורמלית אחר כך תדבר על נושאים אחרים, עם כל הכבוד. אני יודע שבטח הכתבים עושים עבודה קשה וכל זה אבל תכיפות העידכונים פה קטסטרופלית...

1+

לפעמים אני רואה חדשות פה שאני רואה בפורומים אחרים שבועיים לפני רציני אני מדבר ואני לא מגזים

החדשות שלך רק הם הכי מעודכנות

בין היתר לא היה מזיק אם הכותב לוקח משהו וכותב שיתן לבסוף למטה קרדיט ומקור מאיפה הוא הביא את זה בכלל לא יזיק

פורסם

הייתי שמח לראות ביקורות על גאדג'טים (פלאפונים, נגנים וכולי), משחקים וכל מיני חידושים בתחום הקונסולות גם.

למרות שרשמת שגאד'טים לא מתאימים אין אתר נורמלי בארץ שעוסק בהם, היה פעם את פוקט אבל היום הוא מת, ויש כאן לא מעט אנשים שהיו שם, ככה שגם אולי אם המנהלים פה יוסיפו עוד פורומים שעוסקים בגאדג'טים (נגנים, פלאפונים- לפי חברה ולא חסרות אפשרויות) זה ימשוך עוד גולשים וקהילה איכותית.

פורסם

שיווק של עיתון פיזי בארץ? נשמע כמו חלום רחוק אבל אני יעשה לו מנוי בלי לשוב פעמיים

פורסם

בשביל להוציא מגזין צריך צוות כתבים שמרוויחים כסף וכמו כל עסק מתחיל אתה צריך כסף בשביל להשקיע בכל הסיפור הזה. כסף גדול מתחיל מכסף קטן ולכן ההנהלה של האתר שעושה את זה בצורה פרטית בלי חברת דפוס, בלי כתבים מיקצועים וכדומה לא נראה לי תהיה מעוניינת בעסק למרות שסה"כ זה רעיון נחמד.. ::)

מה שאורי14 נכון, בעבר היה את "פוקט" והוא היה עוד חביב אבל אז לאט לאט לפני שנה וחצי בערך הוא התחיל להתפרק ואז לפני בערך שנה- חצי שנה הייתה ה-קריסה של האתר שהפילה אותו לגמרי מהקרשים ופשוט האתר "פשט ת'רגל" מבלי להוריד את כל הגרב עד הסוף. חסר לי קצת המידע העדכני על כל הסלולארים של היום.. אני עוד זוכר את ימי ה-W800 בשוק.. ;D

בנוגע למסך דל המדובר- קראתי את הכתבה שלך אלכס בנוגע אליהם וזה היה אחלה של כתבה אבל אני מדבר על סקירה של המסך בצורה מקצועית כמו שאתם עושים לכל מסך שזה כולל את כל "הזיבולי שכל" בדרך.. גוסטינג, קונטראסט וכל הסובב את זה..

אני הייתי שמח להציע הצעה שאני לא בטוח אם זה כבר הולך כאן, אבל בדרך כלל כאשר אתרים/ מקומות שבהם רוצים לסקור מוצרים אז מציינים בסוף הכתבה את שם "התורם" שהשכיר את המוצרים לאתר ואז נוצר מצב הדדי שהרבה חנויות יהיו מעוניינות להשכיר מוצרים לשכירות ובין אם זה יבואנים או חנויות עצמם שיתרמו את המוצר לצרכי סקירה. אני מאמין שהעסק הזה יכול לרוץ טוב מאוד בייחוד שיש כאן את הרבה חבר'ה מטעם מספר רב חנויות וחברות שזה נותן מגוון רחב.

ולסיום הערה שנראה לי הכי חשובה כמו שציינו- לעדכן באופן יותר תכוף של בערך אחת לשלושה ימים- גג שבוע לכתבה/ מאמר/ סיקור/ סרטון או משהו..

בהצלחה וכל הכבוד לצוות האתר על עבודתו הנאמנה! :xyxthumbs:

נ.ב-

מומלץ לדעתי לשים את הת'רד הזה בסטיקי כדי שאם עוד אנשים רוצים לגשת אליו בקלות ולעדכן אז שלא יצטרכו לנבור בפורום..

פורסם

בשביל להוציא מגזין צריך צוות כתבים שמרוויחים כסף וכמו כל עסק מתחיל אתה צריך כסף בשביל להשקיע בכל הסיפור הזה. כסף גדול מתחיל מכסף קטן ולכן ההנהלה של האתר שעושה את זה בצורה פרטית בלי חברת דפוס, בלי כתבים מיקצועים וכדומה לא נראה לי תהיה מעוניינת בעסק למרות שסה"כ זה רעיון נחמד.. ::)

אני יודע שצריך חברת דפוס, אבל כתבים מקצועיים כבר יש לנו, או יותר נכון יש לאתר.

בכל מקרה אמרתי חלום רחוק, שאני מקווה מאוד שיתגשם גם אם עוד 10 שנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים