עבור לתוכן

אילו חדשות הייתם רוצים לראות באתר ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי לרגע לשאול את קהל היעד מה אין כיום בחדשות והייתם רוצים לראות שקשור במחשבים ?

אני אישית מחפש תחומים חדשים אז הרי לכם במה לרעיונות.

פורסם

קודם כל שהאתר ייתעדכן בצורה נורמלית אחר כך תדבר על נושאים אחרים, עם כל הכבוד. אני יודע שבטח הכתבים עושים עבודה קשה וכל זה אבל תכיפות העידכונים פה קטסטרופלית...

פורסם

קודם שהתדירות תהיה ברמה נורמלית, אחרי זה טכנולוגיה, שיתוף קבצים וגיימינג.

פורסם
  • מחבר

יש בין הכתבים סטודנטים שלומדים ויש להם מבחנים וכאלה כמוני לדוגמה שעובדים מ8 עד 20 ומנסים לעזור בשעות הקטנות של הלילה אז זה לא מעצלנות, זה כי יש חיים מעבר לזה. אנו (עדיין :)) לא מערכת כגון מעריב/ידיעות המחזיקה כתבים בשטח 24 שעות שעיקרם עיסוקם הוא חיפוש חדשות כל רגע פנוי.

בעלי כשרון ואהבה לכתיבה הטכנית, תצטרפו ותועילו :xyxthumbs:

באשר לנושאים, NUNATALK, תוכל לפרט יותר ?

גיימינג לא שייך למשל (מלבד כותרים ממש ייחודיים שנכתבו עליהם חדשות) כי לא מדובר באתר כמו VGAMES המוקדש למשחקים.

נ.ב, תדירות הפרסום השבוע הייתה מעטה עקב יומיים של ריסון פרסום מתבקש עקב יום השואה. היום תעלה חדשה שלי למשל שנכתבה לפני 3 ימים.

פורסם

ההיתי שמח אם ההיתם יכולים גם להתמקד יותר על לפטופים וHTPC וכל מה שנלווה לזה.

תודה.

פורסם

אני הייתי שמח גם לקצת חדשות גאדג'טים לשם שינוי.

לרוב מעדכנים על חומרה והייתי שמח גם לעדכונים על גאדג'טים חדשים ומגניבים,אוליי אפילו סקירות נגנים וכו.. לא רואים פה הרבה כאלה בזמן האחרון..(וגם הלא אחרון )

ח"ח על היוזמה! :xyxthumbs:

פורסם

סקירה/חדשות על מוצרים של אפל, יש להם גם מחשבים וגם גאדג'טים, במיוחד עם היבואן ה(יחסית)חדש שהרבה יותר נורמלי מהישן.

פורסם
  • מחבר

NUNATAK, יש משוה בתחום ה P2P שאני עוקב אחריו כרגע ולצערי השקת הפרוייקט התאחרה. אכתוב כשיושק אבל אני בהחלט נושא מבטי לתחום בעצמי.

ATOM - מחשבים ניידים ו- HTPC, נרשם.

Night-Fire - גאדג'טים, נרשם.

O.K - מוצרי Apple, נרשם.

אני בעצמי נכנסתי לעבודה בתחום אבטחת המידע ומאוד רוצה לכתוב על זה אך עד שלא ארגיש מספיק בטוח לא לכתוב שטויות אני עוצר עצמי מלנסות. אבל זה גם בתכנון וכבר עשיתי ניסיון ראשון:

http://hwzone.co.il/news/1239056653/94847

תמשיכו עם הבקשות, "הפנקס פתוח והיד רושמת" (מי שיודע מאיפה המשפט על הבקשה שלו אני כותב ראשון :)).

פורסם

לוי אשכול ראש הממשלה אמר את זה

פורסם

ההיתי שמח אם ההיתם יכולים גם להתמקד יותר על לפטופים וHTPC וכל מה שנלווה לזה.

תודה.

מחזק בעיקר על הHTPC
פורסם

המקור הוא ממסכת אבות

http://www.mechon-mamre.org/b/h/h49.htm

ג,יט [טז] הוא היה אומר, הכול נתון בעירבון, והמצודה פרוסה על כל החיים. והחנות פתוחה, והחנווני מקיף, והפנקס פתוחה, והיד כותבת ; וכל הרוצה ללוות בא ולווה. והגבאין מחזרין תמיד בכל יום, ונפרעין מן האדם לדעתו ושלא לדעתו, ויש להם על מה שיסמוכו, והדין דין אמת; והכול מתוקן לסעודה.
פורסם

אני אתן מספר נושאים שבטח יעלו לי עוד בעתיד-

לינוקס (עוד ימים בודדים יוצא האובנטו החדש-9.04)

OC וקירור

מודינג

גאדג'טים

אודיו (רמקולים, אוזניות, תוכן המוזיקה ואייכויות ושטויות כאלה..)

DOK

מצלמות

נטבוקים ("הלפטופים כבר מתו" :P)

סלולארים

מסכים (יצאו מספר מסכים חדשים ובינהם הדל "האגדי"..)

וכו' וכו'..

סקירות של מוצרים זה דבר מאוד מבורך ומאוד נחמד! :xyxthumbs:

דרך אגב, אפשר קצת מידע על הצטרפות לצוות החדשות בכללי? ;) (צריך להתחייב למשהו או משהו דומה?גיל?)

פורסם

האמת שעכשיו כנראה הולך להיות לי זמן פנוי ואין לי בעיה לכתוב כמה ביקורות ( על המסך של דל החדש שיש לי או על ה5800)

פורסם
  • מחבר

אני אתן מספר נושאים שבטח יעלו לי עוד בעתיד-

לינוקס (עוד ימים בודדים יוצא האובנטו החדש-9.04)

OC וקירור

מודינג

גאדג'טים

אודיו (רמקולים, אוזניות, תוכן המוזיקה ואייכויות ושטויות כאלה..)

DOK

מצלמות

נטבוקים ("הלפטופים כבר מתו" :P)

סלולארים

מסכים (יצאו מספר מסכים חדשים ובינהם הדל "האגדי"..)

וכו' וכו'..

סקירות של מוצרים זה דבר מאוד מבורך ומאוד נחמד! :xyxthumbs:

דרך אגב, אפשר קצת מידע על הצטרפות לצוות החדשות בכללי? ;) (צריך להתחייב למשהו או משהו דומה?גיל?)

על חלק גדול ממה שכתבת כבר נכתבו כאן חדשות וביקורות.

גאדג'טים וכולי פחות מתאים לאתר , כי זה יותר אלקטרוניקה בידורית ולא תחום החומרה פרופר (להזכיר הזון זה Israeli Hardware Zone). סלולארים ? קצת הגזמת.

לגבי "המסך של DELL", רק לפני זמן קצר כתבתי על זה את החדשה הראשונה שלי באתר. כנראה פספסת:http://hwzone.co.il/news/1238091099/51205/

O.K צדק לגבי לוי אשכול :xyxthumbs:

לכל מי שרוצה להצטרף (ולא רק לדבר) השתמשו בלינק הזה וצרו קשר עם הגורם הרלוונטי:

http://hwzone.co.il/?file=jobs

פורסם

תאמת אני רוצה להציע משהו שיכל באמת לקדם את האתר.

אין ביקורות פלאפון איכותיות בעברית! אין לא YNET לא וואלה לא נענע(ממש לא) כל הביקורות האלה ממש לא מושקעות שלא נדבר על מקצועיות.

אני חושב שביקורות ועדכון אודות פלאפון יגדילו את קהל היעד של האתר ברמה משמעותית.

ד"א הייתי מעוניין במאמרים ומדריכים אודות בנית אתרים ועיצוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים