עבור לתוכן

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ? 2,060 הצבעות

1. 1. האם לדעתך יכולה להתרחש שואה נוספת ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

את שלי לקחו בהיותה בתוקף ! אני אשכרה חושב להזמין אחת מחו"ל אם לא יחלקו בקרוב :screwy:

הם יכולה להתרחש לנו עוד שואה ? בסטטוס קוו הנוכחי, לא ממש... אבל מה יקרה באם הסטטוס משתנה ?

שוב, איני אומר שהדבר בהכרח יקרה, אך האם מדינת ישראל ערוכה בפני התקפת טילים פתאומית מכמה חזיתות, בו זמנית? אויבינו המתואמים באיראן, בסוריה, בחיזבאללה ובחמאס, בהחלט מכירים את האופציה הזו, הנמצאת כבר בידיהם, והם מכריזים על כך השכם והערב, אלא שאצלנו, וזה כבר מוכר, לא לוקחים את הסכנה הזו ברצינות. לכל היותר יתרגלו את כל אוכלוסיית ישראל לרדת בקרוב למקלט או לחדרי ביטחון בו זמנית בכל הארץ, ואולי גם לשתות מים ביחד.

תרחיש כזה יכול להוות איום קיומי על מדינת ישראל, ולעקוף בעצם את מנגנוני ההגנה שלנו, אם זה חיל האוויר או צה"ל היבשתי.

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=967

• תגובות 53
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טעות, למחוק

פורסם

בו פאקינג הו, למה ציפית מגרמנים?

כל אחד עושה את מה שהוא יודע.... ורצח עם זה לא שונה, כושים עושים בלאגן עם מאשטות, ואצל הגרמנים הכל מסודר ומתקתק כמו שעון..

כן חס וחלילה למה שאני אחשוב שכאשר השחורים התקוממו נגד המוסלמים וכמעט הפילו את הממשלה ולאחר מיכן

בתגובה המוסלמים החליטו לשחוט אותם כמו כלבים כשכל זה חלק מלחימה נשמכת אחד כנגד השני

למה שאני אחשוב שיש הבדל בין זה לבין לאסוף אזרחים נאמנים שלך להתעלל בהם ולשרוף אותם ...

ואם כבר ההבדל בין רצח ממדרגה ראשונה לרצח זה תכנון

ועוד כמה הבדלים קטנים שמבדילים בין "סתם" רוצח לבין רוצח "גדול"

פורסם

עם אמונה לא הולכים למכולת.

אתה צודק - עם אמונה לא הולכים למכולת - הולכים למלחמה...

אפשר לדבר על סוגי נשקים מפה ועד הודעה חדשה אבל זה לא מה שקובע, בעיקר עם העם היהודי. אמונה זה לא משהו לזלזל בה.

פורסם

כן חס וחלילה למה שאני אחשוב שכאשר השחורים התקוממו נגד המוסלמים וכמעט הפילו את הממשלה ולאחר מיכן

בתגובה המוסלמים החליטו לשחוט אותם כמו כלבים כשכל זה חלק מלחימה נשמכת אחד כנגד השני

למה שאני אחשוב שיש הבדל בין זה לבין לאסוף אזרחים נאמנים שלך להתעלל בהם ולשרוף אותם ...

ואם כבר ההבדל בין רצח ממדרגה ראשונה לרצח זה תכנון

ועוד כמה הבדלים קטנים שמבדילים בין "סתם" רוצח לבין רוצח "גדול"

אז לתענתך החלטה מיום ליום של טוב היום נלך לכפר X נהרוג את כל הגברים והילדים נאנוס את הנשים ואז נשרוף אותן ואת כל הכפר זה לא רצח עם מתוכנן כשזה קורה כל יום?

מה לעשות שמדובר באנפלבתים שאין להם יכולות תכנון ארוכות טווח ותשתית יעילה לביצוע הרצח...

רצח עם זה רצח עם נקודה, ברגע שקבוצה X הורגת כל יום מקבוצה Y מאות ואלפי אנשים במשך מי יודע כבר כמה שנים על בסיס אתני לחלוטין זה רצח עם.

גם הגרמנים לא התחילו ישר עם רכבות משא ומקלחות גז, היו כיתות ירי, אחרי זה משאיות חנק לאט לאט הם למדו על ללכת בגדול...

בסופו של דבר התוצאה זהה, עשרות אלפי הרוגים באפריקה כל שנה, ומאות בשנים "טובות" מול כ9 מיליון הרוגים בשואה(לא רק יהודים) כלומר שבתכלס הבלאגן הגדול התחיל ב41, ככה ש9 מיליון חלקי 5 שנים, מול באמת שאין לי כוח לבדוק בוויקיפדיה כמה באפריקה חלקי סביבות ה25 שנה, תן להם עוד כמה שנים והם יעקפו אפילו את הגרמנים...

פורסם

בס"ד

אחרי שניסיתי לדבר עם אנשים רבים היום בנושא, ראיתי שרבים מחבריי בחו"ל כבר שכחו מהי השואה. אני שואל כי זה נטע בי הרגשה שההיסטוריה חוזרת, בעיקר לאור המכתב שכתב ריבלין על נאום נשיא איראן...

אין שאלה אם תיהיה או לא זה פשוט שתיהיה

השאלה היא רק אם עם ישראל יפגע מיזה או לא, אם עושים תשובה ניצלים, לא עושים תשובה אז גם עם ישראל יפגע

השואה היא אפס אפסים לעומת מלחמת גוג ומגוג הקרובה

פורסם

מה שיפה בתוצאות שמראות שהפחד מפני השואה עדיין מניע את היהודים וכמובן בעקבות דיבורים אירנים למיניהם ,

השאלה היא לא אם תיתכן שואה נוספת אלא האם העם הפיק משהו מהשואה הקודמת ?

פורסם

בס"ד

אין שאלה אם תיהיה או לא זה פשוט שתיהיה

השאלה היא רק אם עם ישראל יפגע מיזה או לא, אם עושים תשובה ניצלים, לא עושים תשובה אז גם עם ישראל יפגע

השואה היא אפס אפסים לעומת מלחמת גוג ומגוג הקרובה

כן ראיתי איך כל גדולי התורה ושאר עושי התשובה ניצלו בשואה.

פורסם

הצבא האיראני הוא צבא חזק מאוד ומסוכן מאוד. היכולת שלהם לעשות נזק דרך תקיפה יבשתית לישראל שקולה ליכולת שלנו לעשות אותו דבר אצלם, ועומדת על אפס פחות או יותר. זו הסיבה שבגללה הם מתחמשים בטילים ארוכי טווח (הסבת נזק לישראל) ונ"מ (כדי להסב נזק למטוסי הקרב הישראלים שכן יכולים להגיע לחלק מאיראן)

אם איראן כל כך חזקה ואנחנו כל כך חלשים למה הם לא משמידים אותנו? קדימה, תהרגו את העכברושים היהודים. תנקו את מזרח התיכון מהזוהמה הציונית. יש להם את סוריה. יעשו ברית ונגמר הסיפור. יישות חזקה לא מאיימת, היא פועלת. רק חלשים מאיימים. איראן הם הערסים של הכפר הגלובלי. יש להם פה גדול ופוזה. חבל שאתה כל כך מפחד ממצעדי ראווה ותמונות אחרי PHOTOSHOP עצבני. זו הסיבה האמיתית מאחורי המרדף אחרי נשק גרעיני. רק באמצעותו הם עוד איכשהו מסוגלים לאיים על המדינה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים