פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אהלן,המעבד שלי עם וולט סטוק (1.325) כרגע על 3GHZ, היות וראיתי שאין צורך להעלות והוא סוחב השארתי ככה.בכל מקרה האם המעבד יכול לעבוד לאט בכל זאת אפילו אם הוא על מהירות שכזו? בגלל חוסר בוולט?לפעמים גלילה באינטרנט עובדת לא ממש מהיר, זו לדוגמא,או שאני צריך לבצע איזה 3DMARK ולראות את הציון של המעבד?ביצעתי ORTHOS של איזה שעה+ או יותר הטמ"פ לא עברו את ה 60ב ביום חם מאוד (דימונה חום מוות) ואין בעיה של חימום, כנ"ל במשחקים לא נתקע אלא אם זה כרטיס מסך לפעמים שלא קשור לכאן.האם זה בסדר? הגלילה באינטרנט לא קשורה למעבד או שכן? (כמדומני שכן...אני כל פעם רואה שיפור לאחר OC) שהתמונה לא עוברת חלק או לפעמים קצת נתקע בגלל איזה ADDS או כל מיני פרסומות אחרות.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אוקי אני אנסה ואתן תשובות היום או מחר... תודה על העזרה אגב, 3DMARK משקף תוצאה של מעבד? (PHYS עם ג'יפורס...)
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים כדי לראות שיפור במעבד הייתי בוחר דווקא בתוכנות אחרות.אבל כן יש לך שתי תוצאות GPU SCORE - CPU SCORE וכשאחד מהם משתפר גם הSDMARK SCORE עולה
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אין בעיהאתה יכול להמליץ לי על תוכנה טובה לבדיקת המעבד מבחינת תוצאה? נראה אם זה לא מבלף...
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אוקי לאחר בדיקה ב SUPER PI (שכחתי שיש לי את זה בכלל)20.90...איך נראה לכם על 3GHZ?בדיקה שניה 20.57 על קובץ 1 מגה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אז אם ככה זה אומר שהכל בסדר? אגב כשזה היה על 2.7 עם ספק גרוע התוצאה היתה 25-6
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר עוד לא העליתי וולט למעבד, פשוט העלתי ציון ורציתי לדעת אם זה משקף משהו.עדיף להעלות בכל זאת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.