עבור לתוכן

התחדשתי בDK P45 T2RS PLUS עריכה: אני מצליח להעלות את המערכת על 478X7 אבל לא יציב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני נרגש שאני אומר זאת:

טוב יש לי חדשות... הצלחתי להפעיל את המערכת על 478X7, ומוזר ש478X6 לא מצליח לעלות.

העניין הוא שהוא עושה את הקווים הרצים של הווינדוס ואז כשאמור להיות תמונה אני מקבל מסך כחול.

ניסיתי להעלות את המתח של הVTT וגם של הNB וגם של המעבד. אבל אני עדיין לא מצליח להעלות את הווינדוס.

יצא שניסיתי להתעסק עם הCPU CLOCK SKEW0 ו1 ויצא פעם אחת שהצלחתי להפעיל את המערכת אך היא קרסה תוך 20 שניות. מישהו יכול להסביר לי מה זה הCPU SKEW ולמה הצלחתי להפעיל את המערכת על 478X7 וX6 אני לא מצליח???

אבל כשניסתי 467X7 הוא נתקע בקטע של הביוס פשוט קופא-עם אותם מתחים.

לגבי תדר נמוך יותר לא הולך ניסיתי 452 המחשב לא מצליח להעלות את הביוס. וב477 אותו דבר. ובין כל התחום הוא לא מצליח להעלות את הביוס.

482 המחשב עולה אך הפסים של הווינדוס לא מגיעים ושניה לפני הוא נותן לי מסך כחול.

פורסם

אופציית הCPU CLOCK SKEW באה "לפצות" על עיקוב או על סטייה שהיא בתדר הFSB (יש גם אופציה לNB), שכן ככל שאתה מעלה את התדר יותר גבוה, הסיכוי לחוסר דיוק מבחינת שעון קטן.

מניסיון אישי נסה לתת ערכים בין 300 לאזור ה500PS בביוס..

כמו כן לגבי הOC וכו..יש לך המון מידע בתרדים האלו..

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191950&highlight=P45+T2RS

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=206048&highlight=P45+T2RS

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שחפרתי בכל הדיונים האלה, עכשיו אני לא מצליח להעלות אותו על 478 בכלל, זה משגע.... הייתי רוצה שאיזה מומחה יפני ישב איתי ויסביר לי הכל. חחחח

לגבי הSKEW זה אומר שהוא רק לא ידייק מבחינת השעון בקצת? זהו? ז"א שלא חייב להעלות אותו?

ז"א אומרת שאם הוא מתנהג כמו מתח? במידה ואני לא מעלה זה אומר שהמחשב לא יצליח לעלות? או שזה פשוט לא ידייק?

פורסם

כמה מתח אתה נותן ל-NB נכון לעכשיו?

כמו כן, לא ראיתי שהתייחסת לזה - נעלת את תדר ה-PCIE ל-100MHz?

פורסם
  • מחבר

אני כבר לא מצליח להעלות את 449X7 כי אני לא זוכר את ההגדרות שפעלו לי.

מתח לNB אני שם בערך 1.35 התדר של הכרטיס תמיד על 100.

כיצד בדיוק הGTL קשור למתח מישהו מכם אולי יודע? כי עדין לא ממש הבנתי מה הקשר בין הCPU VTT לבין הGTL אבל אני שם לב שיש קשר כלשהו.

לגבי GTL יציב שמצאתי ב449 זה מחייב שהוא גם יהיה יציב ב500? וכן הלאה? או שלכל תדר יכול להיות GTL שונה?

עריכה: שמתי לב שאני שם CPU VTT גבוה הוא לא רוצה לעשות פוסט אך עם VTT של 1.15 הוא פועל יפה מאוד על 449. אני אנסה לייצב עם הGTL על 478.

פורסם
  • מחבר

טוב עדכון אחרון ואז בבקשה לנעול את הנושא.

אני רואה שאני לא יכול עם המעבד הזה. כי 449X8.5 הצלחתי לייצב עם מתח של 1.47 אבל 449X9 לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי לעשות פשוט תוך שניה 1 בלבד הORTHOS היה מפסיק לי, ולא משנה איך שחקתי עם הGTL.

טאוטאו קראתי באתר שנתת לי לגבי הGTL בכלל בכללי והצלחתי לשים את הGTL המתאמים לי- למרות שזה נושא מאוד גדול ולא ממש מובן אבל איכשהו הסתדרתי.

כרגע המחשב בבדיקה של 449X8.5 עם מתח למעבד של 1.47 (כזכור לכם הייתי פעם על 430 עם מתח של 1.58-הבדל משמעותי)

לFSB VTT 1.16 לNB מתח של 1.28 , הזיכרון על 4-4-4-12 PL10 V2.1

CPU GTL 0.67%

NB GTL 0.63%

CPU SKEW 0

מאמץ לא עובר את ה54....

זה פחות או יותר. בנתיים כבר עבר שעה והכל יציב והוא מתפקד חלק גם אם אני שם לו בדיקה של SPI אז נראה לי שמצאתי את המקום בשבילי- עד לפעם הבאה עוד חודש בערך אני כבר אביא E8400/8500 נראה כבר מה כדאי.....

תודה לכולם על העזרה. -לנעול בבקשה

פורסם

54?.... לא נשמע הגיוני... יכול להיות שחזרת לתוכנה של DFI??

פורסם
  • מחבר

לא אחי... זה לפי REAL TEMP....

עכשיו זה מקסימום 60 כי ממש חם היום.

54 היה בלילה.

הנה בבקשה תמונה.... אחרי שעה של ORTHOS

[attachment deleted by admin]

פורסם

פותח התרד נסה לתת לNB אולי עוד מתח..לראות אם תגיע יותר רחוק.. ;D

ובכל מקרה סחטיין על הנחישות..וכמובן התוצאה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שזה מסובך קצת הקטע עם הGTL והמתחים, אבל בכל אופן ברגע שאני נותן יותר מתח זה עדיין לא עוזר.

מה גם שהמעבד לא יציב ב449X9 לא משנה איזה מתחים נתתי אבל ב449X8.5 זה יציב ברזל.

מה שאומר ש478X7 לא יצליח עם המעבד הזה.

אני מאוד מעריך את המחמאה תודה :)

בעוד כחודש אולי פחות אני אקנה E8500/4/6 לא סגור עדיין איזה, ואז הכל יהיה ורוד ויפה חחחח ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים