פורסם 2009 באפריל 2016 שנים טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותואין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמהגם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה.מישהו פה היה המצב דומה?או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפויתודה
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אבא שלי חזר לארץ אחרי הרבה שנים של עבודה בארה"ב וההביא איתו במזוודה מסך LCD ומחשב עם מארז ועם הכל, אף אחד לא אמר לו כלום....
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אני קנתי מחשב באירופה הכל חוץ מי מארז והבאתי בתוך המזוודה אז ניראה אם תפרק אותו ותקנה מארז בחול (כמו שמישהו כבר הממליץ) זה יהיה בסדר גמורזה היה לפני כמה שנים אבל לא ניראה לי שהשתנה משהו
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים הבנתי שיש הגבלה של סכום החלקים... אז לקנות ולהביא באריזות מקוריות שרואים שזה חדש, יכול לעשות בעיות (אם יבדקו).מחשב ישן לעומת זאת אף אחד לא יבדוק.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אני בזמנו חזרתי משהות ארוכה בחו"ל והבאתי איתי משם את המחשב + מסך CRT. פשוט השגתי קרטונים מתאימים וארזתי עם מבודדים מקלקר.מה שעשוי להיות לך בעייתי זה התוספת משקל (אני לא טסתי לבד אז המשקל התחלק ביננו).
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים שלחתי את זה בבטן המטוס, וכמו שאמרתי השתמשתי בקלקרים וכדומה שיספגו את המכות אם יהיו, הכל הגיע לארץ בריא ושלם וגם לא היו סימני פגיעה על הקרטונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.