עבור לתוכן

בעיה עם דרייבר של מצלמת אינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי מצלמת אינטרנט genius messenger 310, התקנתי אותה על המחשב של אחותי שעליו יש xp sp3 32 bit.

כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה אני מקבל הודעה שהמצלמה נמצאת בשימוש של יישום אחר, לא מצאתי שום דבר שמשתמש במצלמה או שקשור אליו שפועל ברקע מלבד התוכנה...

למצלמה יש בנוסף גם רמקול מובנה אבל אין לה שום חוט שיוצא ממנה אל הכרטיס קול וחשבתי שאולי יש קשר לכך שהיא לא פועלת כראוי בגלל זה...

תודה רבה למי שיוכל להציע לי פתרון לבעיה :xyxthumbs:

פורסם

בדקתי בשבילך באתר של היצרן...לא מצויין שום דבר לגבי כבל למיקרופון/ צורך בחיבור למיקרופון בדרישות מערכת

ככה לבטח הסאונד מועבר גם כן ע''י הUSB ...

לגבי ההתקנה

התקנת את הקובץ הזה?

http://download.geniusnet.com/2007/webcam/M310.zip

או שקיבל דיסק ומשם התקנת..

תנסה את זה (זה טראבלשוטינג מהחוברת של המצלמה):

Q1: My computer cannot detect the web camera when connect

an extended USB cable.

To resolve this problem:

Connect the web camera directly to a USB port on your computer.

Make sure the web camera is connected to the USB port at the

back of your computer. Some USB ports at the front of computers

may not supply sufficient power for your web camera.

Q2: Insufficient system resources reserved for the USB port,

causing the system to be unable to function.

There are too many devices in the system, causing IRQ problems with the

system's USB controller.

Do the following:

Remove some USB devices from the system.

Restart the system.

The computer reallocates resources.

Q3: The web camera does not light up or the computer restarts

for no apparent reason.

You may have USB devices drawing too much power from your computer.

This can happen especially when connecting USB devices to a passive or

self-powered USB hub. A USB Hub Power Exceeded dialog box appears.

Try the following:

Connect the web camera directly to your computer's USB port.

Use a USB hub with an external power supply.

אם אין לך כוח/אתה לא מבין את החלק באנגלית אז..

בגדול מה שהם אומרים זה תדווא שאתה מחובר ישירות ללוח-אם (לא דרך HUB USB ואפילו לא בקדימה של המחשב) ושהשקע שלא יהיה מוגדר לו "חסכן אנרגיה" כלשהו ושאם זה לא עוזר שאתה מוזמן לנסות לנתק את כל שאר התקני הUSB שלך ולראות אם זה עוזר..

ואם שום דבר מזה לא עזר

הייתי מנסה הוספה והסרה... הפעלה מחדש...ואז התקנה מחדש

ואם עדיין זה יעשה לך בעיה אז כנראה שבאמת משהו תופס לך את המצלמה...

ושאני אבין רק שאתה אומר "כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה " אתה מתכוון לוידאו נכון לא לאיזה SNAPSHOT

זו מצלמה דיי "בנאלית" ככה שלדעתי למעט הדרייבר אין לך כל צורך בתוכנה שלה...אתה יכול להשתמש בממשק של WINDOWS

כדי לראות מה שהיא מצלמת...תכנס לCONTROL PANEL צריך להיות לך שם SCANNERS AND CAMERAS ושם בפנים יהיה לך אייקון עם שם הדגם של המצלמה שלך..אני לא זוכר בדיוק איזה אופציות יש לך שם אבל למיטב זיכרוני יש שם אפשרות לסדר חשיפת אור,ניגודויות,וכו'

פורסם
  • מחבר

בדקתי בשבילך באתר של היצרן...לא מצויין שום דבר לגבי כבל למיקרופון/ צורך בחיבור למיקרופון בדרישות מערכת

ככה לבטח הסאונד מועבר גם כן ע''י הUSB ...

לגבי ההתקנה

התקנת את הקובץ הזה?

http://download.geniusnet.com/2007/webcam/M310.zip

או שקיבל דיסק ומשם התקנת..

תנסה את זה (זה טראבלשוטינג מהחוברת של המצלמה):

אם אין לך כוח/אתה לא מבין את החלק באנגלית אז..

בגדול מה שהם אומרים זה תדווא שאתה מחובר ישירות ללוח-אם (לא דרך HUB USB ואפילו לא בקדימה של המחשב) ושהשקע שלא יהיה מוגדר לו "חסכן אנרגיה" כלשהו ושאם זה לא עוזר שאתה מוזמן לנסות לנתק את כל שאר התקני הUSB שלך ולראות אם זה עוזר..

ואם שום דבר מזה לא עזר

הייתי מנסה הוספה והסרה... הפעלה מחדש...ואז התקנה מחדש

ואם עדיין זה יעשה לך בעיה אז כנראה שבאמת משהו תופס לך את המצלמה...

ושאני אבין רק שאתה אומר "כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה " אתה מתכוון לוידאו נכון לא לאיזה SNAPSHOT

זו מצלמה דיי "בנאלית" ככה שלדעתי למעט הדרייבר אין לך כל צורך בתוכנה שלה...אתה יכול להשתמש בממשק של WINDOWS

כדי לראות מה שהיא מצלמת...תכנס לCONTROL PANEL צריך להיות לך שם SCANNERS AND CAMERAS ושם בפנים יהיה לך אייקון עם שם הדגם של המצלמה שלך..אני לא זוכר בדיוק איזה אופציות יש לך שם אבל למיטב זיכרוני יש שם אפשרות לסדר חשיפת אור,ניגודויות,וכו'

גם עם הממשק של הווינדוס אני מקבל את ההודעה שהמצלמה בשימוש... כשלמעשה אני לא מוצא שום היגיון בכך... ניסיתי להתקין תדרייבר מחדש מלא פעמים אבל זה לא עזר.. אני ניסיתי גם להוריד תדרייבר ישירות מהאתר שלהם וגם דרך הדיסק שקיבלתי אבל זה לא עזר...

נ.ב. כדי לוודא שאכן הבעיה קיימת במחשב של אחותי ניסיתי גם להתקין תמצלמה על המחשב שלי שעליו מותקן VISTA X64, אבל למרבה הפלא לא מצאתי דרייבר באתר של החברה שתואם למערכת ההפעלה שלי (!).

יש אפשרות למצוא דרייבר שיתאים למחשב שלי כדי שאוכל לוודא את תקינות המצלמה?

פורסם

זה שהתעלמת לחלוטין מהחלק שמדבר על איפה אתה מחבר את הכבל במחשב - אמור להגיד שאתה אכן מחובר ישירות למחשב מאחורה בכניסה שלא מופעל בה "חסכן" אנרגיה או שהתעלמת מהחלק הזה ?

לגבי הVISTA X64 - לא מצאת כי אין...אבל אל תאמר נואש , אני הייתי מנסה להתקין את הדרייבר של הVISTA* ...הוא סביר להניח יעבוד גם על ה64ביט

ואם לא אז הייתי מנסה את הXP64 על הויסטה ... רק תעשה SYSTEM RESTORE POINT לפני

ולגבי המחשב של אחותך עוד שאלה... יש לה SP3 ?כי אם כן יכול להיות שכאן נעוצה הבעיה למרות שאני בספק...

אני אומר כי נזכרתי שהסורק הישן שלי היה עושה לי בעיה דומה - טוען שהוא בשימוש כאשר למעשה הבעיה הייתה שהדרייבר

לא עבד כמו שצריך (אני מדבר על ימי WIN2000 אומנם אבל זה יכול להיות מקרה של אותה הגברת בשינוי האדרת )

*נ.ב : עשיתי בשבילך את הבדיקה - הדרייבר של מה שהם מגדירים VISTA עובד גם VISTA64 ככה שתוריד ותתקין אותו .(ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא מתקין ללא כל בעיה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים