עבור לתוכן

שאלות כלליות על WII

Featured Replies

פורסם

טוב לדעת ותודה.

בכול מיקרה אני ינסה ליבדוק את זה אצלי בבית.

• תגובות 33
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ההתייחסות של החברה פה לPAL וNTSC וNTSCJ - זה לא לשיטות שידור שלא מעניינות אף אחד בימינו אלא לאיזורים של המשחקים שמאוד מעניינים אותך.

משחק שתקנה בארץ לא ירוץ על הקונסולה שלך , אלא אם כן מצאת אחד אמריקאי.

נקודה סוף פסוק.

דבר שני - כמו שאמרתי - אתה צריך ממיר מתח מ110 ל220 או שנאי של WII אירופאי מחנות משחקים.

מה שאני עונה הוא בוודאות נכון , אז אתה יכול להמשיך להתבחבש עם תשובות וחיפושים ושיהיה לך בהצלחה.

ליביו

אתה יכול להעלות צילום מסך של ה Wii ו/או של הקופסא של המכשיר, ולהראות היכן כתוב האם המכשיר הוא PAL או NTSC ?

תודה.

פורסם
  • מחבר

עברתי על הקופסא כמה פעמים ולא מצאתי שום דבר.

הנחיות יותר מדויקות יהיו מבורכות.

תודה.

פורסם

בהנחה וזה נקנה מדילר רשמי אז:

in this case you can just go to the settings menu and see on the top right part of the screen, if it's x.xE, it's europe, x.xU it's USA and x.xJ it's a Japanese one.

http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/700401

פורסם

עברתי על הקופסא כמה פעמים ולא מצאתי שום דבר.

הנחיות יותר מדויקות יהיו מבורכות.

תודה.

בטח יש WII ספורט בקופסה (המשחק שאתה מקבל אם הקונסולה )

צריך להיות כתוב אליו

לדוגמה -

wii%20sport.jpg

(למטה מימין ) במקרה הזה PAL במקרה שלך מין הסתם NTSC

יש גם JNTSC אבל אלו קונסולות שמגיעות בלי משחק כלול וגם ביפנית

דרך אגב הWII ספורט סתם משחק להראות לחברים הWII מציג גרפיקה ומשחקיות טובים בהרבה במשחקים המובחרים שלו

בנוגע לחשמל אני ממליץ בפרוש שנאי\ספק שמתאים לאזור ולא ממיר מתח -וזה המלצה גם לקונסולות אחרות שצריכות את זה

הסיבות אתה שואל ? :

1-אין ממירי מתח רישמים לקונסולות ואתה יכול לקנות אחד שלא מתאים במקרה הפחות גרוע או אחד שישרוף לך את הבית במקרה הגרוע

2-ממיר =עוד חוט ועוד עץ לגונגל כי גם ככה מחברים את הספק

3-יותר מסורבל ככה לניד קונסולות (בית של חבר \מעבר דירה \וכו )

בקיצור גם אם לפעמים משלמים יותר על ספק מקורי שמתאים לאזור זה שווה את זה

פורסם
  • מחבר

אכן אני כנראה אלך על שנאי מקורי , אני מחפש ביד 2 ופה בלוח.

בכל מקרה , יש עוד דברים שאני צריך לדעת / לקחת בחשבון עכשיו שאני בעל WII?

פורסם

1- לא תמיד כדאי לעדכן גרסה לחדשה ביותר, תבדוק ב LOG של כל גרסה שיוצאת אם יש משהו שאתה צריך ו/או יש משחקים שמוגבלים לגרסה הזו.

2- אין טעם לבזבז כסף על אבזירים כמו הגה וכו', אלו חתיכות פלסטיק.

3- אם יש לך ראוטר בבית- תטרח לחבר את ה Wii לאינטרנט, זה קצת מעצבן בהתחלה, אבל שווה את זה.

4- אם בנוסף ל Wii יש לך גם אייפוד וגם הוא בלבן, חברים שרואים אצלך בבית את שניהם עלולים להטיל ספק בזהותך המינית. למעשה, אם יש לך את שניהם, גם אני מטיל בה ספק.

תהנה.

פורסם
  • מחבר

1- לא תמיד כדאי לעדכן גרסה לחדשה ביותר, תבדוק ב LOG של כל גרסה שיוצאת אם יש משהו שאתה צריך ו/או יש משחקים שמוגבלים לגרסה הזו.

2- אין טעם לבזבז כסף על אבזירים כמו הגה וכו', אלו חתיכות פלסטיק.

3- אם יש לך ראוטר בבית- תטרח לחבר את ה Wii לאינטרנט, זה קצת מעצבן בהתחלה, אבל שווה את זה.

4- אם בנוסף ל Wii יש לך גם אייפוד וגם הוא בלבן, חברים שרואים אצלך בבית את שניהם עלולים להטיל ספק בזהותך המינית. למעשה, אם יש לך את שניהם, גם אני מטיל בה ספק.

תהנה.

1. טיפ טוב , יבדק.

2. לא מופתע.

3. יש אופציה לחבר אותו אלחוטית?

4. את ה- WII קיבלתי מתנה ולא קניתי , לצערי אני גם לא יכול להחליף אותו כי הייתי עושה את זה + יש לי IPOD ננו אבל הוא כחול.

דבר שלישי , תבדוק את מפרט המחשב שלי ואז תבין שאני לא ילד , האמת שאני מניח שאני יכול להיות פה אבא של רוב המשתמשים.

סביר להניח שאני שיחקתי במשחקי מחשב עוד שאתה התחלת לעשות פיפי בשירותים :lol: וזה רלוונטי לרובכם :lol:

סתם סתם , הכל ברוח טובה , אני מעריך מאוד את העזרה.

פורסם

1. איך אני יכול לדעת האם קיבלתי דגם NTSC או PAL?

הדרך ה "רשמית" לבדיקה : לאחר הפעלת ה WII כנס ל WII OPTIONS ( כפתור צד שמאל למטה ) , ומשם ל WII SETTING . בצד ימין למעלה רשום בצורה בולטת איזה IOS יש לך ( תוכנת הפעלה ) ואיזה גירסה . לדוג' : 3.2U - גירסה 3.2 , USA = NTSC.

3.1E - גירסה 3.1 , EUROPE = PAL , וכו'....

לא כדאי לעדכן לגירסה החדשה ביותר (= 4.0 ) בצורה רשמית מפני שאז לא תוכל להתקין את ערוץ Homebrew Channel, שדרכו ,לאחר פעולות נספות, תוכל לשחק בהעתקי משחקים שקנית ( BACKUPS ).

3. יש אופציה לחבר אותו אלחוטית?

אפשר לקנות מתאם LAN לקונסולה ולחבר אותה בצורה חוטית לראוטר או למחשב ואז להתחבר.

אז בשביל זה לא תשחק ב WII שבועיים עד שתמצא אחד כזה במחיר מופקע ? אני לא מכיר בית שאין בו שנאי כזה זרוק בבית איפשהו. ואם באמת אין לך , מחר בדרך חזרה מהעבודה תקפוץ רגע ל ACE, HOME CENTER , כל חנות חשמל שהיא בכל חור במדינה ותקנה אחד כזה. זה ישמש אותך גם לדברים אחרים אם צריך בעתיד וברור שזה לא יהרוס את הקונסולה מנסיון שלי ושל רבים אחרים .

פורסם

The ace-

1- בלי שום קשר לגיבויים/משחקים לא חוקיים ושאר הדברים, לא כדאי תמיד לעדכן לגרסאות החדשות ביותר, זה תופס לגבי כל קונסולה. לבדוק את ה LOG לפני שמעדכנים זה תמיד חכם.

2- למה לקנות מתאם LAN ולהסתבך? ל WII יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה, והאמת שגם אחד איכותי- הייתי מופתע מהסיגנל שהוא מקבל מהראוטר המעאפן שלי.

פורסם
  • מחבר

The ace-

1- בלי שום קשר לגיבויים/משחקים לא חוקיים ושאר הדברים, לא כדאי תמיד לעדכן לגרסאות החדשות ביותר, זה תופס לגבי כל קונסולה. לבדוק את ה LOG לפני שמעדכנים זה תמיד חכם.

2- למה לקנות מתאם LAN ולהסתבך? ל WII יש כרטיס רשת אלחוטי מובנה, והאמת שגם אחד איכותי- הייתי מופתע מהסיגנל שהוא מקבל מהראוטר המעאפן שלי.

2. מעולה!!!

פורסם

1-אם אתה מחבר לLCD כבל קומפוננט ולהגידר לEDTV זה בגדר חובה (משפר מאוד את התמונה )

הכבל נימכר בנפרד

2-יש תאימות למשחקי גימקיוב אבל צריך גימפאד וכרטיס זיכרון גימקיוב

ואני ממליץ על זה כי יש הרבה משחקי WII שגם תומכים בגימפאד גימקיוב ולפעמים יותר נוחים איתו

כמו SSBB לדוגמה

וחבל גם לפספס משחקים כמו זלדה WW לדוגמה

רק אם אתה קונה תיקנה אחד איכותי ולא אחד שנדפק אחרי חודש

3-בנוגע לעדכון האחרון הוא מוסיף תמיכה בכרטיסי זיכרון SDCH או איך שהם ניקראים

והם יכולים להגיע עד 32 גיגה היום

מה שכן זה לא מאפשר נכון להיום להתקין את ערוץ ההומברו וזה כבר שיקול שלך

4-בנוגע לרשת לWII יש כרטיס רשת אלחוטי די טוב ומומלץ לחבר אותו לרשת כי יש משחקי מולטי מקוון

וגם אפשר לקנות משחקים קטנים או ישנים בחנות הווירטואלית

אפשר לקנות גם דפדפן אופרה ב5$ שזה די חביב אבל לא יותר מזה

פורסם

הבנתי של-WII האמריקאי דרוש ממיר מתח מ-220V ל-110V בהספק מעל 65W. קפצתי להום סנטר ויש להם בדיוק כמו זה בקישור:

http://www.amperel.co.il/products/75335 של 90W או של 120W.

שאלה האם הוא מתאים ואמין? פשוט יש המון תגובות שליליות לגבי מוצרי עם לוגו של סקאל. מה לגבי שנאים? האם יש אותו למישהו?

פורסם

חבל לך ליתקמצן תיקנה ספק מקורי אירופי וככה תיהיה בטוח שהקונסולה מקבלת בדיוק כמה שהיא צריכה

אם יקר בארץ תזמים מאירופה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים