עבור לתוכן

מה יש לכולם נגד Autorun.inf?

Featured Replies

פורסם

מדוע תוכנות אנטיוירוס (Avira לדוגמא, שאותה התקנתי לאחרונה), נוטות להתייחס לקובץ Autorun.inf כוירוס,

כאשר כל פישעו הוא לתת הוראות הפעלה בעת הפעלת מדיה\כונן Flash\דיסק און קי (חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תפקידו).

בכל פעם שאני מחבר את ה-דיסק און קי שלי, Avira מתריע לי אודות הקובץ הזה, כמו כן בגוגל קראתי שעוד מספר אנשים מתייחסים אליו כוירוס.

מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על הנושא?

תודה רבה מראש! :)

פורסם

לא מעט וירוסים (כולל קונפיקר) בזמן האחרון אוהבים להתחבא בתוך אותו קובץ, כיוון שהוא מורץ אוטומטית (אלא אם יש לך אנטיוירוס מוצלח שיודע לבדוק את אותו הקובץ לפני שהמחשב פותח אותו)

פורסם
  • מחבר

היי *Scorn*,

תודה על תגובתך,

אם כך, איך עלי להתייחס להתראה זו?

האם מחיקת הקובץ בעת ההתראה עלולה לשבש את פעולתו התקינה של הכונן\דיסק נשלף?

פורסם

א' זה משבש את פעולת הכונן נייד-כן

ב' אתה יכול לזהות את זה כי הכל דיסק רגיל הAUTORUN הוא קובץ רגיל להבדיל מהווירוס הזה שהוא מוסתר.

ג' ממתי בכונן נייד\DOK יש AUTORUN ?? זה לא מדליק לך נורה אדומה?

פורסם
  • מחבר

היי Nikiller. :hi:

תודה רבה על תגובתך!

א' זה משבש את פעולת הכונן נייד-כן

אז מה עושים?

האם זה ניתן לתיקון?

אם כן איך?

ב' אתה יכול לזהות את זה כי הכל דיסק רגיל הAUTORUN הוא קובץ רגיל להבדיל מהווירוס הזה שהוא מוסתר.

לא הבנתי את כוונתך...

הבעיה שלי היא לא לזהות את הקובץ, אלא איך להתייחס אליו.

ג' ממתי בכונן נייד\DOK יש AUTORUN ?? זה לא מדליק לך נורה אדומה?

בחדשים של SanDisk יש קובץ Autorun שמפעיל לך תפריט אינטראקטיבי בהכנסת הדיסק-און-קי.

שוב תודה.

פורסם

יש כלים להסרה, כי מחיקה פשוטה פשוט לא תמיד תעזור (לי היא עזרה) כיוון שהקובץ לא הורד בעצמו אלא נוצר ע"י קובץ, אלא אם כן האנטיוירוס כבר מחק אותו, ששורץ איפשהו במחשב ויצור אותו מחדש אם סתם תמחק אותו.

ד"א אחרי שתיפטר מהוירוס עדיין תהיה לך בעיה להפעיל את הכונן בלי לחיצה על עכבר ימני ותצטרך לשחק קצת עם הרג'יסטרי.

למזלך הנושא כ"כ נפוץ שחיפוש פשוט בגוגל יתן לך כל מה שתצטרך, בהצלחה... ::)

פורסם
  • מחבר

תודה M3m3.

עזרת לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים