עבור לתוכן

שאלה הקשורה לצבא (גיוס + מודיעין)

Featured Replies

פורסם

יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)?

אני אחרי סיום יד'.

התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס.

יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש

מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?

פורסם

באיזה מקצוע עשית את היג'-יד' ?

פורסם

סיווג לא קשור לגיוס שלך תמיד אפשר לעשות אחרי גיוס..

אני את הסיווג שלי עשיתי בכלל לקראת סוף השנה הראשונה שלי בשרות

פורסם
  • מחבר

יג' יד' תוכנה

הוא לא קשור אז למה חברים שלי עושים עכשיו סיווג ואני לא?

פורסם

בעיה של המערכת, לא שלך.

וכמו שאמרו כאן - אתה יכול לעשות את הסיווג שנה לפני הגיוס, יום לפני הגיוס וגם שנה אחרי הגיוס.

הכל תלוי בצורך ובלו"זים האפשריים של המערכת. (ובעיקר אם המש"ק והמדור איתור זוכרים לשלוח אותך לסיווג..)

אם תצטרך סיווג - תעשה סיווג.

מה אתה דואג יותר מידי?

פורסם
  • מחבר

אני לא נותן לשכוח להם אני כל הזמן מתקשר אליהם ושואל מה קורה איתי. כלומר כל הזמן שואל אותו דבר כאילו שאני מתקשר פעם ראשונה.

אני דואג שאני יגיע באמת למודיעין ולא לאיזה מקום אחר. אני רוצה רק מודיעין

פורסם

אתה רוצה...

הצעירים של היום (לא אישי) מה שצה"ל רוצה זה מה שיעשה 99% מהזמן במיוחד אם אתה מכוון ליחידות "גבוהות"

אל תנסה להבין למה אתה לא עשית סיווג והם כן

אני עשיתי סיווג סוף שנה א' היו כמה שעשו בהתחלה והיו שעשו בשנה ב'

פורסם
  • מחבר

כהה..אני רוצה... . כמו שאומרים אפשר לרצות הרבה P:

סבבה תודה

מה עם תאריך הגיוס שלי? מה זה התאריך הזה? יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך הזה?

ולגבי הסיווג אני בכל מקרה ימשיך לשגע את מודיעין ולשאול למה אין לי סיווג והאם אני בטוח במודיעין

עריכה: אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אני מדבר על סיווג של מודיעין עצמו לא הסיווג הרגיל שכולם עוברים בתחילת/לפני הגיוס

פורסם

חוקר מצ"ח במיל'.... הסיווג שלי מספיק גבוהה ואכן עשיתי אותו אחרי שהייתי בסדיר כמעט שנה ועברתי על חומר בסיווג גבוהה

חיפשתי את התאריך שלך, אין מידע בנתיים, תתעדכן פה - http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני יעקוב אחרי הפורום

פורסם

כהה..אני רוצה... . כמו שאומרים אפשר לרצות הרבה P:

סבבה תודה

מה עם תאריך הגיוס שלי? מה זה התאריך הזה? יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך הזה?

ולגבי הסיווג אני בכל מקרה ימשיך לשגע את מודיעין ולשאול למה אין לי סיווג והאם אני בטוח במודיעין

עריכה: אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אני מדבר על סיווג של מודיעין עצמו לא הסיווג הרגיל שכולם עוברים בתחילת/לפני הגיוס

הסיווג הוא אותו סיווג, אין סיווג שונה למודיעין, השאלון והתהליך זהים, סוג הסיווג והרמה שלו זה כבר משהו אחר וזה לא קשור להתהליך עצמו(לא לפחות בזה שאתה לוקח חלק), מעבר לזה כל דבר ממודר דורש חתימה על שו"ס.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון אני יודע שאת הסיווגים של מודיעין עושה לא הצבא. דבר שני אם זה אותו דבר למה אני צריך לעשות אותו שוב???

פורסם

עשית סיווג בסיסי נגיד, למודיעין צריך סיווג אחר גבוהה יותר = שוב לשבת ולחכות שיחפרו לך כמה שעות

פורסם

דבר ראשון אני יודע שאת הסיווגים של מודיעין עושה לא הצבא. דבר שני אם זה אותו דבר למה אני צריך לעשות אותו שוב???

את כל הסיווגים גם של מודיעין עושה הצבא, בגלל זה כשאתה משתחרר הסיווג שלך הולך לפח, ובמקרה הטוב ביותר אפשר לעשות אימוץ זמני של הסיווג עד שאתה עובר סיווג בשב"כ.

פורסם
  • מחבר

את כל הסיווגים גם של מודיעין עושה הצבא, בגלל זה כשאתה משתחרר הסיווג שלך הולך לפח, ובמקרה הטוב ביותר אפשר לעשות אימוץ זמני של הסיווג עד שאתה עובר סיווג בשב"כ.

לחברים שלי הגיע סיווג (מכתב) לא מהצבא אלה מביטחון פיקוד הדרום

כשהתקשרו אליי לגבי חבר שלי שהוא במודיעין ושאלו אותי דברים עליו הם אמרו לי שהם ממשרד ראש הממשלה פיקוד הדרום או משהוא כזה

וזה לא נישמע לי כמו הצבא. כמובן שיכול להיות שזה סתם שטויות אמרו לי

במודיעין אמרו לי בעצמם שהם לא עושים את הסיווג שלהם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים