פורסם 2009 באפריל 2016 שנים יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)?אני אחרי סיום יד'.התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס.יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודשמה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים סיווג לא קשור לגיוס שלך תמיד אפשר לעשות אחרי גיוס..אני את הסיווג שלי עשיתי בכלל לקראת סוף השנה הראשונה שלי בשרות
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר יג' יד' תוכנההוא לא קשור אז למה חברים שלי עושים עכשיו סיווג ואני לא?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים בעיה של המערכת, לא שלך.וכמו שאמרו כאן - אתה יכול לעשות את הסיווג שנה לפני הגיוס, יום לפני הגיוס וגם שנה אחרי הגיוס.הכל תלוי בצורך ובלו"זים האפשריים של המערכת. (ובעיקר אם המש"ק והמדור איתור זוכרים לשלוח אותך לסיווג..)אם תצטרך סיווג - תעשה סיווג.מה אתה דואג יותר מידי?
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים מחבר אני לא נותן לשכוח להם אני כל הזמן מתקשר אליהם ושואל מה קורה איתי. כלומר כל הזמן שואל אותו דבר כאילו שאני מתקשר פעם ראשונה.אני דואג שאני יגיע באמת למודיעין ולא לאיזה מקום אחר. אני רוצה רק מודיעין
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים אתה רוצה... הצעירים של היום (לא אישי) מה שצה"ל רוצה זה מה שיעשה 99% מהזמן במיוחד אם אתה מכוון ליחידות "גבוהות" אל תנסה להבין למה אתה לא עשית סיווג והם כןאני עשיתי סיווג סוף שנה א' היו כמה שעשו בהתחלה והיו שעשו בשנה ב'
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר כהה..אני רוצה... . כמו שאומרים אפשר לרצות הרבה P:סבבה תודהמה עם תאריך הגיוס שלי? מה זה התאריך הזה? יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך הזה?ולגבי הסיווג אני בכל מקרה ימשיך לשגע את מודיעין ולשאול למה אין לי סיווג והאם אני בטוח במודיעיןעריכה: אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אני מדבר על סיווג של מודיעין עצמו לא הסיווג הרגיל שכולם עוברים בתחילת/לפני הגיוס
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים חוקר מצ"ח במיל'.... הסיווג שלי מספיק גבוהה ואכן עשיתי אותו אחרי שהייתי בסדיר כמעט שנה ועברתי על חומר בסיווג גבוההחיפשתי את התאריך שלך, אין מידע בנתיים, תתעדכן פה - http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים כהה..אני רוצה... . כמו שאומרים אפשר לרצות הרבה P:סבבה תודהמה עם תאריך הגיוס שלי? מה זה התאריך הזה? יש עוד מישהו שמתגייס בתאריך הזה?ולגבי הסיווג אני בכל מקרה ימשיך לשגע את מודיעין ולשאול למה אין לי סיווג והאם אני בטוח במודיעיןעריכה: אולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב. אני מדבר על סיווג של מודיעין עצמו לא הסיווג הרגיל שכולם עוברים בתחילת/לפני הגיוסהסיווג הוא אותו סיווג, אין סיווג שונה למודיעין, השאלון והתהליך זהים, סוג הסיווג והרמה שלו זה כבר משהו אחר וזה לא קשור להתהליך עצמו(לא לפחות בזה שאתה לוקח חלק), מעבר לזה כל דבר ממודר דורש חתימה על שו"ס.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר דבר ראשון אני יודע שאת הסיווגים של מודיעין עושה לא הצבא. דבר שני אם זה אותו דבר למה אני צריך לעשות אותו שוב???
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים עשית סיווג בסיסי נגיד, למודיעין צריך סיווג אחר גבוהה יותר = שוב לשבת ולחכות שיחפרו לך כמה שעות
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים דבר ראשון אני יודע שאת הסיווגים של מודיעין עושה לא הצבא. דבר שני אם זה אותו דבר למה אני צריך לעשות אותו שוב???את כל הסיווגים גם של מודיעין עושה הצבא, בגלל זה כשאתה משתחרר הסיווג שלך הולך לפח, ובמקרה הטוב ביותר אפשר לעשות אימוץ זמני של הסיווג עד שאתה עובר סיווג בשב"כ.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר את כל הסיווגים גם של מודיעין עושה הצבא, בגלל זה כשאתה משתחרר הסיווג שלך הולך לפח, ובמקרה הטוב ביותר אפשר לעשות אימוץ זמני של הסיווג עד שאתה עובר סיווג בשב"כ.לחברים שלי הגיע סיווג (מכתב) לא מהצבא אלה מביטחון פיקוד הדרום כשהתקשרו אליי לגבי חבר שלי שהוא במודיעין ושאלו אותי דברים עליו הם אמרו לי שהם ממשרד ראש הממשלה פיקוד הדרום או משהוא כזהוזה לא נישמע לי כמו הצבא. כמובן שיכול להיות שזה סתם שטויות אמרו ליבמודיעין אמרו לי בעצמם שהם לא עושים את הסיווג שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.