עבור לתוכן

זקוק לאוזניות אם מיקרופון עד בסביבות ה350 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחליף אוזניות כל שני וחמישי , ונמעס לי כבר , קניתי G5 לפני 3 שנים ועד עכשיו כמו גדול עובד ואני נהנה איתו , אני ממש רוצה אוזניות כמו הSTEELSERIES האלו , אני גיימר אבל לא משהו הארדקור אבל אבא שלי אמר לי קח 350 ש"ח תקנה לעצמך ושלא תצטרך להחליף יותר להרבה זמן , אז אני רוצה משהו אמין , נוח אם סאונג גבוהה מאוד ( אוהב לשמוע רוק) אני משחק CS לעיתים נדירות ומשחקי FPS לעיתים נדירות גם בכללי אבל עדין אני רוצה משהו ממש טוב בסביבות ה350 ואני ממש אשמח להמלצות!

תודה מראש ;)

פורסם
  • מחבר

הקפצה , 24 שעות :(

פורסם

אני משתמש באוזניות האלה. קניתי שני סטים ובאחד אני משתמש.

מה אני אגיד, מדהים. שיחות VOIP עם המיקרופון הזה שנמעות מעולה לצד השני, אנישומע מצויין גם מוזיקה, גם משחקים וגם קול כאמור.

זה ה TOP של לוג'יטק באוזניות עם מיקרופון. שים לב, הכפתור על האוזן משמש ככפתור השקטה למיקרופון (ויש אור אדום שנדלק על המיקרופון עצמו ככה שאתה רואה אשכרה מתי הוא ב MUTE) וגם יש שם אקוולייזר למוזיקה שמוסיף נפח לצליל , לסאונד ולVOICE.

http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/internet_headsets_phones/devices/3622&cl=US,EN#

פורסם
  • מחבר

קניתי את הSTEELSERIES SIBERIA בסופו של דבר , שוב אלכס תודה על ההצעה הייתי חוטף אותם בכיף אבל אני בן אדם נורא לא סבלני =[

אפשר לנעול

פורסם

קניתי את הSTEELSERIES SIBERIA בסופו של דבר , שוב אלכס תודה על ההצעה הייתי חוטף אותם בכיף אבל אני בן אדם נורא לא סבלני =[

אפשר לנעול

אחלה אוזניות (הסיבריה) :)

פורסם
  • מחבר

איזה צירוף מקרים קניתי אותן מPCGAMES :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים