פורסם 2009 באפריל 1916 שנים שלום וברכה! הגדרתי סיסמא ב-Office Outlook על מנת למנוע גישת אחרים לדואר שלי. מאז, בכל פעם שאני נכנס ל-Outlook, אני מקבל את ההתראה הזו: יש לציין שלאחר שאני לוחץ "אישור" האאוטלוק עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה פשר ההודעה הזו, ואיך ניתן למנוע קפיצתה בעתיד? תודה רבה מראש!
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים יש לך אנטי ווירוס של ESET נכון? או נוד32 או הסמארט סיקיוריטי?אאוטלוק ביטל את האופציה שבנויה בתוך הנוד32 לסרוק מיילים או לדווח שהם דואר זבל...
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר תודה על העזרה Xtazy-Mike, לא. אין לי אנטיוירוס בכלל. מצאתי את הפיתרון. תודה רבה על הרצון הטוב! מעריך את זה! הנה הפיתרון למי שסקרן: http://thesource.ofallevil.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.il.windows&tid=c3851243-757e-4737-8631-7ccdd7adba92&cat=he_IL_1cc6cb7d-4ec2-4eb8-95df-b740d8bd0a82〈=he&cr=IL&sloc=&p=1
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים יש לך אנטי ווירוס של ESET נכון? או נוד32 או הסמארט סיקיוריטי? אאוטלוק ביטל את האופציה שבנויה בתוך הנוד32 לסרוק מיילים או לדווח שהם דואר זבל... תודה על העזרה Xtazy-Mike, לא. אין לי אנטיוירוס בכלל. מצאתי את הפיתרון. תודה רבה על הרצון הטוב! מעריך את זה! תבדוק שלא קיימת ספריה כזאת או קובץ כזה... לא הגיוני שאין לך\היה לך... אם האוטלוק מתריע אולי היה מותקן לך \היה לך איזה addon שלו... או לא אתה יכול להיכנס ל ולהסיר אותו outlook -> כלים -> אפשרויות -> אחר -> תוספות com או משהו בסגנון לחפש את הaddon "est oulook plugin"
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר תבדוק שלא קיימת ספריה כזאת או קובץ כזה...לא הגיוני שאין לך\היה לך...אם האוטלוק מתריע אולי היה מותקן לך \היה לך איזה addon שלו...או לא אתה יכול להיכנס לולהסיר אותוoutlook -> כלים -> אפשרויות -> אחר -> תוספות com או משהו בסגנון לחפש את הaddon "est oulook plugin"אחי המחשב אחרי פירמוט...
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר לא אחי. כמו שכתבתי מעלה - מצאתי פיתרון לבעיה הנ"ל וצירפתי גם קישור לפיתרון. תודה על הרצון הטוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.