עבור לתוכן

אוזניות למחשב משחקים\מוזיקה\סרטים עד 300 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים.

הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור.

האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים.

איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.

פורסם

אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל, ללא חריגה אפילו מעדיף פחות הפלנטרוניקס DSP500 שלי מתו סופית ואני רוצה תחליף זמני ביינתיים.

הסתכלתי על מחירים PX200 של סנהייזר עולות כ-250 שקל, HD201 עולות כ140 שקל וכמו גן הeh150 עלות באותו האזור.

האיכות צריכה להיות טובה, אני מעיף טווח תדרים צר יותר ושבאמת משוחזר כמו שצריך מאוזניות שטוענות שהן 8hz-30khz ובפועל רק ממלאות את כל הצליל בבאס מציק. כמו כן לגודל וניידות אין שום משחק בעניין, מה שכן אם יש לאוזניות בעיה יידוע עם ספוגים לא נוחים וכו' נא לציין את זה הראש דיי גדול ואני לא סובל אוזניות שלוחצות חזק על האוזניים.

איזה עוד דגמים טובים יש בטווח המחירים של 150-300 שקל, ומה מבין שלושת הדגמים המוצעים כאן הכי טוב.

כבעלים של ה PX200 אני ממליץ דווקא על ה PX100 שלמרות שהן המקבילה הזולה יותר הן דווקא יותר איכותיות מסיבות של אטימות.

אם חריגה של 50שח היא לא משהו שתמות ממנו, אז שווה לבדוק את ה HD212 של סנהייזר, ובכלל לדעתי לשימוש ביתי יהיה לך הרבה יותר נוח עם סוג כזה של אוזניות (כלומר גדולות שמתאימות לשימוש ביתי יותר, ולא מהסוג של ניידות) מאשר הזולות יותר. אוזניות כאלה גם הרבה יותר נוחות ויושבות על הראש בצורה יותר יציבה, וגם לרוב יש להם כבל יותר ארוך מה שמקל מאוד על החיים.

פורסם
  • מחבר

אין לי טעם לחרוג, אני מחפש אוזניות זמניות על המחשב הרבה יותר נוח לי עם אוזניות USB ואני אקנה כאלה חדשות לקראת הקיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים