עבור לתוכן

המשחק הזה פשוט ממכר!!! אני לא יכול להפסיק לשחק בו!! תראו

Featured Replies

פורסם

זו התחלה עם 2000. מי פה משחק עם 1000?

מוד ברירת מחדל, אני מתחיל עם 1000.

הנה ההמשך.

[attachment deleted by admin]

• תגובות 80
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו התחלה עם 2000. מי פה משחק עם 1000?

אתה מדבר אלי? כי אני משחק עם אלף...

תותח 400 + שידרוג שעולה פחות

+4 קירות כל אחד 50 ... (וגם נשאר לי עודף )

עריכה:

2r47qqa.jpg

פורסם

הצלחתי להגיע פחות או יותר לאותו שלב כמוך.

השיטה שלי היא כזו - בהתחלה למקם איזה 3 תותחים ו-2 machine guns, באופן שחוסם את המעבר העליון והאמצעי.

אח"כ אני שם משגר טילים אחד איפשהו באמצע, ובמעבר הצר מימין אני שם pulse emitter.

אח"כ אני ממשיך לשים עוד pulse emitters לאורך המסלול שעוברים כל האויבים, ופה ושם מוסיף עוד תותח, machine gun או משגר טילים.

(אני מגיע למצב שיש לי איזה 10 pulse emitters אחד אחרי השני...)

וכמובן אני בונה מסלול שהאויבים יצטרכו לעבור דרכו :)

אח"כ אני ממשיך לבנות תותחי פלסמה בהמשך המסלולו, כי הם חזקים פחות או יותר כמו ה-pulse emitters כשהם משודרגים לחלוטין.

ואז מגיע אויב ממש ממש ממש חזק והורס לי הכל :(

אני מתחיל דומה, גם כן חוסם את המעבר העליון (עם חומות) והאמצעי עם machine gun, יוצר עוד machine guns ו 2 תותחים במעבר התחתון, ויוצר צוואר בקבוק עם חומות שמ 2 החזיתות כל האויבים יוזרמו אליו.

לאחר השלב הזה ניסיתי 3 אסטרטגיות כלליות (אין לי סבלנות לנסות דברים חדשים):

הראשונה היא ליצור מסדרונות שבקצה שלהם נמצאים lazer canons משודרגים, כך שירייה אחת שלהם תגרום נזק לשיירה שלמה שעוברת במסדרון שכזה. השנייה היא ללכת על ה heavy cannons, כמה שיותר, ולשדרג אותם. הם אמנם איטיים מאוד, אבל ה splash damage מאפשר להם להרוס אויבים רבים בו זמנית.

השלישית היא שילוב של השניים הקודמים, והדרך השנייה (רק heavy cannons) התבררה כיעילה בהרבה.

נגד יחידות האויר השתמשתי במשגרי הטילים ופשוט שדרגתי אותם.

פורסם

כמה זמן אני פה ורק עכשיו קלטי שיש אפשרות לעשות צירוף קובץ :kopfpatsch:

דרך אגב תגידו כמה יעילים ה FLAMETHROWRS ?

פורסם

זה משחק דבילי, כי אי אפשר לנצח בו.

פורסם

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

סוף סוף הצלחתי לנצח את המטוס בשלב 127 שהייתי תמיד נפסל בו!!!

הנה תצלום מסך שלי ב72K אני אמשיך אחרי אוכל..

לדעתי זאת השיטה הכי יעילה ברמות הגבוהות כי אני עושה לסיבוב מסביב לפלזמות שלי + הן פוגעות בכל המטוסים

שעוברים מאחור...

פורסם

יותר מזה, מה שמעצבן אותי שזה מגיע לקטע שבו תוקפים אותי שיירה של מטוסים שמשום מה 40 נ"מ לא מזיזים להם, ועל כל זה אני מנסה להשמיד אותם ידנית אבל מרוב עומס המשחק לא מגיב בכלל!!!!

פורסם

יותר מזה, מה שמעצבן אותי שזה מגיע לקטע שבו תוקפים אותי שיירה של מטוסים שמשום מה 40 נ"מ לא מזיזים להם, ועל כל זה אני מנסה להשמיד אותם ידנית אבל מרוב עומס המשחק לא מגיב בכלל!!!!

מטוסים זה באמת הדבר הכי מעצבן כי טנקים זה שטויות ...

הטריק עם סופר טנק הוא לפתוח לו מעבר חדש ולסגור קיים בשביל שהוא יעשה סיבוב שני במבוך (בשביל זה יש לי את ערובה למלה)

אבל מטוסים >:( בשביל לעצור אותם או שבונים את פלזמות שתוקפות אוויר ויבשה במסלול שלהם או להשתמש ב EMP.

פורסם

הגעתי ל38070:)

פורסם

עשיתי 85K אבל לא שמרתי SS

נשמע לא אמין חכו אני אנסה שוב אם אצליח יהיה SS

עריכה:

באסה רק 82k

פורסם

טוב, הגעתי ל WAVE 144 עם 89.5K בעזרת כמות מסיבית של תותחים כבדים עם ביצורים, ולמרות זאת המטוסים הבני זונות האלה שוב דפקו לי את הצורה עם FUCKING GOD MODE לא משנה כמה נ"מ משודרגים עד המוות היו לי וכמה פצצות אטום הפלתי עליהם ידנית! :bash: :bash: :bash::s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

דיייי שמישהו יפיל את השרת של המשחק כבר! ראבק המשחק הזה מעצבן אותי אבל עדיין אני משחק בו ואיך שהוא מגרד כל פעם עוד נקודה.

פורסם

לי יש שיטה חדשה, הגעתי לשלב 139. הבעיה שלי היא רק הנ"מ, למישהו יש רעיון איך לשפר?

פורסם

אולי תוריד את הפודים הירוקים למטה עוד שני משבצות למטה ותשדרג אותם אז הם יפעלו יותר ביעילות.

פורסם

לי יש שיטה חדשה, הגעתי לשלב 139. הבעיה שלי היא רק הנ"מ, למישהו יש רעיון איך לשפר?

יש לך הרבה פלזמות, לשדרג פלזמה עולה פחות מלבנות כמות זהה שתתן אותו הנזק

אז אולי עדיף לשדרג כמה מהן בשורה התחתונה שחופפת למסלול של המטוסים.

תראה שכל המטוסים תמיד באים בשורה אז תמקם את ליזר מולם בשורה ולא מעליהם.

מעבר לזה אני אישית חושב שהנ"מ צריך להיות יותר לקראת הסוף כי הוא מתבזבז בהתחלה

פורסם

אתה משוגע לגמרי - יש לך רק נ"מ ירוק אחד.. שים המון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים