עבור לתוכן

בזק לא מסוגלת לספק לי אינטרנט , מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שהבית שלך זה קנה מידה להוט .

אני הסתובבתי במאות בתים וראיתי דברים אחרים לגמרי אבל תהיה בריא ...

יש כאלה חושבים שאם הבית שלהם יצא בנס עם תשתית תקינה הם כבר חושבים ש HOT זה אימפריה ללא תקלות .

אם היית יודע רק מה האמת (:

תתקשר לספקי אינטרנט , וטכנאים וכו' ותשאל מה עדיף הוט / בזק אני בטוח שבזק תנצח דיי בקלות .

• תגובות 61
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת שאני חושב שלמרות הכול אני אתחבר ל HOT אנסה לתת לזה צאנס עוד פעם אחת .

מעולה, עוד מעט גם אתה תסבול. ברגע שתתחבר אליהם, תשכח מה זה אינטרנט, כמו גם 99% מהלקוחות של הוט - משלמים כסף, ובמקום אינטרנט מקבלים טכנאי עם IQ של אופניים שמרוויח 4 אלף ש''ח בחודש. או בקיצור: חלאס, מה אתה עדיין רוצה?

פורסם
  • מחבר

ככה זה הלקוחות של HOT עם בעיות אגו בוכים שיש תקלות ומשוויצים אצל השכנים שהחשבון אינטרנט נמוך .

ל HOT יש לקוחות עממיים ממגזר מסויים שחושבים שהם קונים " זול " האינטרנט זה בעדיפות שניה ככה זה ישראלים ממורמרים .

אני כנראה אתחבר ל HOT מחוסר ברירה !

פורסם

קודם כל אתה חייב לעזוב את בזק בלי קנסות של היתחייבות

אחר כך ליבחור תשתית

הוט או שיש לסלקום תשתית סלולרית 1.5 85 שקל לחודש אבל ישלהם לאגים זה לא רלוונתי

נגיד שבחרת הוט עז מודם של מוטורולה בחיים לא טומסום ויש להם מודם שהוא גם ראוטר שהוא ממש טוב לא כמו אלה של בזק

להוט יש משהו שניקרא חיוג ללא חייגן שהספקית צריחה ליתמוך בזה ש018 לא תומך ביינטיים החיוג ללא חייגן עוזר להגדיר ראוטר או אפילו אפשר לחבר רקזת ולהישתמש כראוטר לכל דבר כיום יש גם רכזות אל חוטיות

עכשיו ספק נטויסיון יש להם הגבלת נפח וחסימת פורטים והרבה לאגים ומחירים גבוהים

012 גרועים בשירות וגם לא משהו מומלץ בעיקר לא בהוט

014 טובים אבל אפשר להתמקח במחיר ברמות של 50 שקל הבדל

018 לא רלוונטי אם תעשה חיוג ללא חייגן והתמיכה טכנית בתשלום אבל יכול ליהות משתלם לנסות

רימון גם לא תומך בחיוג ללא חייגן וגם לאתומך בגלישה באינטרנט זה לדתיים

ORANGE לא יצא לי להתנסות

PALNET לא ניראה לי שהם טובים ואם אתה לא גר קרוב לשטחים לא רלוונטי אמורים ליהות זיהות זולים

בכל החברות ההתמקחות במחיר אתה צריך להגיעה ל"קשרי לקוחות" ולא "שירות לקוחות" יש אבדל של בין 20 ל50 שקל בחודש (שירות לקוחות לא אשלח אותך ישר)

חוץ מי זה אתה יכול לישקול לעבור דירה או מדינה אבל בתשתית אין הרבה אופציות

כל מה שכתבתי זה מניסיון

פורסם

014 בזמן האחרון עושים בעיות להרבה אנשים, תקראו פה בפורום יש כ 4 נושאים על זה.

018 זולים יותר משאר הספקיות, אם אתה מוסיף את התמיכה בתשלום זה יוצא בערך אותו מחיר (תזכרו שאין התחייבות). תאמת לי היה חיבור ללא חיגן עם בזק בין לאומי, זה היה נוח יותר וזה מקטין את הנזק שהספקית יכולה לגרום לך. לצערי רוב החברות בארץ דורשות חייגן או לא מידעות את שניתן להתחבר ללא חיגן.

תבדוק אם ל ORANGE יש חיבור ללא חיגן (ניראה לי שלא).

בכל מקרה אם אתה מוכן להשתמש בחיגן עדיף ללכת על אחת מהספקיות החדשות ולא על ה 3 הגדולות כי הן ממזמן לא שוות הרבה.

פורסם
  • מחבר

נטוויזן לא עובדים עם משרד הביטחון , כנסת וכו' ?

ויש לי עוד שאלה אתה יכול לתת לי הוכחה ש 012 ספקית לא טובה ?

פורסם

תקרא באינטרנט, אפשר לגלוש איתם, אם אתה רוצה יותר מזה כדאי לך לחפש מקום אחר. מלא באפרינג, מלא לאגים במשחקים ולפי מה שידוע לי גם תקשורת לא משהו לחו"ל.

פורסם
  • מחבר

בזק בינלאומי לא להיט

ברק - נטוויזן שירות חרא וקראתי באינטרנט שהם מרמים בחיוב

012 סמיילי , שירות גרוע ואינטרנט על הפנים

סלולארי יקר .

נשאר רימון של הדתיים ואקספון ?

אני צריך חבילה משולבת של ספק ותשתית מה אני עושה ?

רימון זה של דתיים הם יחסמו לי מלא תכנים

פורסם

אני עובד בתמיכה הטכנית של בזק, אתה יכול להתקשר 166 וביחד עם נציג התמיכה לנסות להוריד את חבילת הגלישה עד שהחיבור יתייצב(הרעשים בקו ירדו).

בכל מקרה בזק נמצאים בתהליכים של שדרוג כלל הלקוחות ל-NGN(הרשת החדשה), העבודות מתבצעות מהר מאוד, במשך הזמן ישדרגו גם את התשתית שלך ותוכל להעלות את חבילת הגלישה או לחזור לבזק במידה ועברת להוט.

פורסם
  • מחבר

התשתית של NGN יותר טובה מ HOT ?

פורסם

ברור. זה רשת של סיבים אופטים, אין מה להשוות לעומת טכנולוגיית הכבלים.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג מתי הטכנולוגיה תכנס לתוקף ?

פורסם

נטוויזן לא עובדים עם משרד הביטחון , כנסת וכו' ?

זה לא קשור עם מי הם עובדים, מצידי הם יכולים לספק אינטרנט גם לאלוהים.

לקוח פרטי מהשורה יקבל אינטרנט סוג ז' הודות לתעדוף שרותים (שלא לטובת הלקוחות הפרטיים).

פורסם

מה עם התשתית של חברת החשמל? אמרו לא מזמן שהם חושבים על ליצור תשתית לאינטנט. המהירות בחיבור הזה טיפה מוגבלת ויוצר הפרעות בשידורי רדיו במקרים מסויימים אבל עובד ;D

פורסם

הספקיות בקושי מסוגלות לספק אינטרנט בתשתית של מגה וחצי, אנשים חולמים על תשתית 50Mbps...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים