עבור לתוכן

בזק לא מסוגלת לספק לי אינטרנט , מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

דווקא לא

הבעיות שלי רק התחילו ! :bash:

אין תשתית :bash:

אין ספק :bash:

אין אינטרנט :bash:

מממ יש :smile1:

• תגובות 61
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש משהו שמונע ממך להתקשר לחברות שבהן אתה מעוניין ולשלם להן עבור השרותים הנ''ל?

כזכור, הבאת עניין רב בתשתית של בזק וב-012 כספקית האינטרנט. אני מעריך שלא צריך להיות איינשטיין כדי למצוא את מספרי הטלפון של שתי החברות. בהצלחה!

פורסם

הוא לא יכול להיות בתשתית של בזק כי הוא רחוק מידי :P משום מה הוא מפספס את העובדה שיש רק 2 ספקיות תשתית בארץ ו HOT כן יכולים לספק לו תשתית :kopfpatsch: גם אם התשתית שלהם פחות טובה ואמינה (והיא לא) וגם אם יש להם בעיות עם המודמים ואם היציבות של התשתית (ואין), זה יותר טוב מלהיות בלי אינטרנט ::)

פורסם
  • מחבר

אני מכיר את HOT שנים ולא בתור " לקוח " יש להם בעיות קשות בכל מה שקשור לטכנאי שירות שהם ברמה נמוכה ( קורס 3 שבועות )

המכשירים שלהם על הפנים מקולקלים עוברים תיקונים מוזרים

יש הרבה מודמים עם חזור דפוק או מודמים שרופים

כל הזמן בעיה של עוצמות DB וכו' .

הם שולחים 100 טכנאים אף אחד לא מצליח לטפל בבעיה ואז צריך להתקשר לשירות וגם השירות שם על הפנים שכונה בקיצור .

לא הכול זה כסף בחיים , אין אחד שיש לו HOT ולא קרה לו בעיות של גלישה וסיכרון , כמה אפשר ?

סבתא שלי ז"ל אמרה לי פעם : לא נכנסים למיטה חולה .

להתחבר לתשתית שאני יודע מראש אני אסבול ? לשלם ולסבול ? זה הזוי עם כל הכבוד זה אינטרנט לא חיים ומים

בכל מה שקשור לטלויזיה למשל YES לוקחת את HOT בנוק אוואט (: פה אין ספק בכלל .

הציעו לי להתחבר לרשת הסלולארית הבעיה ששם אמרו לי שאי אפשר להוריד דברים למחשב גלישה נטו דרך מודם USB מיוחד .

פורסם

עבור לסלכלום. אצלי זה מחוסר ברירה: גם לי יש אותן בעיות עם הספקיות המסורתיות וגם אני מריץ לינוקס.

יתרונות: זה ממש לא משנה איזה מחשב יש לך לרבות סוג מערכת ההפעלה.

הנתב הסלולארי מתחבר בכבל רשת וזהו.

אוטומטי לחלוטין - ממש לא חובה "להגדיר" אותו: הכנס כרטיס סים ואתה מחובר.

חסרונות:

התחייבות לשלוש שנים.

מעל 1000 שקלים בשנה, כל שנה.

ההגדרות לא מחזיקות מעמד: כתובות כפי שאישרתה אותן אך לא מבוצעות בפועל.

תוספת: אפשר להוריד דברים. אם תרצה להוריד קובץ מאיזשהו אתר אז תקבל מאות KB בשניה.

האיטיות בהורדות היא אך ורק דרך "שיתוף קבצים": תאלץ לכבות את התוכנה מידיי פעם.

פורסם

המכשירים שלהם על הפנים מקולקלים עוברים תיקונים מוזרים

יש הרבה מודמים עם חזור דפוק או מודמים שרופים

כל הזמן בעיה של עוצמות DB וכו' .

הם שולחים 100 טכנאים אף אחד לא מצליח לטפל בבעיה ואז צריך להתקשר לשירות וגם השירות שם על הפנים שכונה בקיצור .

לא הכול זה כסף בחיים , אין אחד שיש לו HOT ולא קרה לו בעיות של גלישה וסיכרון , כמה אפשר ?

להתחבר לתשתית שאני יודע מראש אני אסבול ? לשלם ולסבול ? זה הזוי עם כל הכבוד זה אינטרנט לא חיים ומים

בכל מה שקשור לטלויזיה למשל YES לוקחת את HOT בנוק אוואט (: פה אין ספק בכלל .

הציעו לי להתחבר לרשת הסלולארית הבעיה ששם אמרו לי שאי אפשר להוריד דברים למחשב גלישה נטו דרך מודם USB מיוחד .

חצי ממה שכתבת פה לא נכון.

"לא הכול זה כסף בחיים , אין אחד שיש לו HOT ולא קרה לו בעיות של גלישה וסיכרון , כמה אפשר ?" אנ יכול להגיד לך שלי לא היו איתם בעיות רציניות, בפעם היחידה שבאמת הייתה לי בעיה הביאו לי מגבר והבעיה עברה, לא שילמתי על זה.

יש לא טובים מ HOT בהכל, התמונה של הוט טובה יותר (זה עובדה) והשידור שלהם יציב יותר, במיוחד בחורף (בשנים האחרונות לא הרגישו את זה כי לא היה חורף). מה שכן ביס יש יותר מה ליראות, בהוט במשך כל החג הדבר היחיד שהיה בהוט זה כמה סרטים ישנים עם VAN DAMME :lol:

המודמים של HOT לא נשרפים!!! כמה פעמים אפשר לכתוב לך את זה, רוצה לקרוא על המודמים האלה באינטרנט ולראות שגם בחו"ל המודמים האלה מקבלים ביקורות טובות?

היום אינטרנט סלולרי זה לא אפשרות, המחיר הזוי. אני אומר לך שכדאי לך לנסות את HOT לפני שאתה פוסל. אם אתה מוכן לנסות את 012 אין סיבה שלא תנסה גם את הוט :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

תתקשר לספקיות האינטרנט ותשאל בזק או HOT ותראה איזה תשובה תקבל

הם סובלים מהלקוחות של HOT סמוך עלי .

הלוואי והמצב היה שונה והייתי טועה אבל אני מכיר את HOT טוב מאוד לא בדיוק חוויה להיתקע עם בעיה שם לסמוך על טכנאים ברמה נמוכה מאוד.

ומערכת מסורבלת שכל אחד מרוויח 4 אלף בחודש ולא ממש אכפת לו לאבד את העבודה והיחס והשירות בהתאם .

פורסם

אז תשאר בבזק, אני באמת לא מבין מה אתה רוצה? זה לא ת'רד על כמה הוט טובים או לא.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני חושב שלמרות הכול אני אתחבר ל HOT אנסה לתת לזה צאנס עוד פעם אחת .

הבעיה שלקחתי מחירים הם יקרים מאוד.

119 ש"ח משולב ל 2.5 מגה ובבזק זה 89.90 ב 110 ש"ח הייתי בחבילה של 4 מגה ( בזק ובזקבינלאומי ) .

פורסם

אם אתה רוצה לנסות, תקח ללא התחייבות ותנסה. להתחייב אפשר גם אח''כ. אם עבור חודש ניסיון שלא בהתחייבות תפסיד 20-30 שקל בהשוואה למחיר של ההתחייבות, לא תמות.

והתרשמות של השכן שלי לגבי וידאו סטרימינג ב-012: באפרינג בלתי פוסק. מה שכן, הדף של וואיינט יורד חלק.

פורסם
  • מחבר

אני רק חושב על איזה טכנאים של HOT אני אפול אני מעדיף לגלוש דרך פלאפון .

שם כולם בסדר עד שיש תקלה טכנית .

נ.ב.

שהייתי בבזק בינלאומי תמיד היה לי בופרינג מטורף ...יש גם בעיות של בופרינג ב 012 ? טוב שאתה אומר לי .

פורסם

ב 110 ש"ח הייתי בחבילה של 4 מגה ( בזק ובזקבינלאומי ) .

איך קיבלת כזה מחיר לתשתית+ספק?

פורסם

עושה רושם שאחרי שתתחבר להוט אתה גם תחלוק את החדר שלך עם הטכנאי למשך שנתיים.

לי יש הוט, ולא זכור לי שנזקקתי לשרותי הטכנאי יותר מפעם בשנה, ולרוב בגלל שעברתי דירה.

לא יודע מה טיב הטכנאי, מה השכלתו, מה ה-IQ שלו וכמה הוא מרוויח, אבל אנ י כולי תקווה שיקום בארץ ספק אינטרנט שיספק לי שרות ברמה שאני מקבל מהתשתית. אפילו הייתי מסתפק ב-80 אחוז מזה.

פורסם
  • מחבר

אתה עובד ב HOT במקרה ?

איך קיבלת כזה מחיר לתשתית+ספק?

עשו לי מחיר מיוחד אמרו לי שאני לא אסבול יותר ובסוף יצא שקיבלתי מחיר טוב אבל הבטחות כמו חול ואין מה לאכול יצאתי בלי אינטרנט .

פורסם

כן, אני איש מכירות ומקבל כסף עבור שכנוע פראיירים חדשים בפורומים שיעברו להוט.

ובנימה רצינית - ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים