עבור לתוכן

בזק לא מסוגלת לספק לי אינטרנט , מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

אני סובל שנים מגלישה איטית וניתוקים בתשתית של בזק .

אחרי כמה שנים טובות בזק החליטה להוציא לי מכתב שהם לא מסוגלים לספק לי את השירות ...

יש לי אפשרות HOT אבל היה לי פעם HOT וזה חרא של תשתית מלא בעיות ושירות על הפנים .

שלחתי מכתב תלונה לתלונות הציבור של בזק בתקווה שיעזרו לי עם התשתית .

השאלה מה לעשות בינתיים ? אני צריך תשתית + ספק .

הייתי בבזק בינלאומי ועל הפנים שם אני רואה את התלונות שלכם אני מבין שגם 012 לא משהו

איזה ספק אינטרנט הכי טוב ? ואם אני רוצה לגלוש בלי איטיות ולראות באינטרנט סרטים שירוצו חלק בלי בופרינג כל שניה איזה חבילה אני צריך 3-5 מגה ?

מישהו יודע כמה עולה חבילה משולבת של 3 מגה , 4 , 5 ?

פעם אמרו לי שברק 013 הכי טובים , אחרי זה אמרו לי שנטוויזן אני מבולבל .

• תגובות 61
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בזק מוגבלת מבחינת יכולת לספק לישובים מרוחקים מן התחנות שלה, לאומת זאת הוט תוכל לספק לך תשתית.

בקשר לספק תנסה את אקספון- בלי התחייבות ומחיר זול.

פורסם
  • מחבר

הם לא בדיוק זולים הסתכלתי במחירים שלהם .

והתשתית של HOT על הפנים - מכשירים מתקלקלים , ובעיות בעוצמות כל שני וחמישי טכנולוגיה RF דפוקה .

פורסם

פעם אמרו לי שברק 013 הכי טובים , אחרי זה אמרו לי שנטוויזן אני מבולבל .

זה אותה חברה - 013נטוויז'ן. בכלל לא הייתי אומר שהם הכי טובים. מה שכן, אני יודע מי הכי גרועים: סמייל012

בקשר למחירים, יש את האתר כמה זה, זאפ, ואפשר להתקשר לנציגי המכירות ולשאול

פורסם

בכבלים ברגע שאתה חווה ניתוקים, תדע שכבר אין מה לעשות. לא משנה כמה הטכנאים/מוקדנים ינסו למרוח אותך עם התקנת מגברים/מנמכים/החלפת מודם וכיוצ"ב... עד שלא תנסה, לא תדע. ייתכן שדווקא הכבלים ישחקו עבורך כמו שצריך.

פורסם

הוט השתפרו בשנים האחרונות והיות התשתית שלהם יותר טובה משל בזק, גם בפריסה וגם במהירות. יכול להיות שיהיו לך מידי פעם ניתוקים ויביאו לך מגבר או משהו. אני איתם הרבה מאוד שנים ולא היו לי בעיות מיוחדות, לא ראיתי מכשירים שמתקלקלים (תדרוש מודם של MOTOROLA, המודמים שלהם טובים).

בקשר לספקית, או אקספון (שכן זולים בהשוואה לאחרים) או אורנג' שיקרים אבל לפי מה ששמעתי שווים את המחיר.

פורסם

הוט השתפרו בשנים האחרונות והיות התשתית שלהם יותר טובה משל בזק, גם בפריסה וגם במהירות. יכול להיות שיהיו לך מידי פעם ניתוקים ויביאו לך מגבר או משהו. אני איתם הרבה מאוד שנים ולא היו לי בעיות מיוחדות, לא ראיתי מכשירים שמתקלקלים (תדרוש מודם של MOTOROLA, המודמים שלהם טובים).

בקשר לספקית, או אקספון (שכן זולים בהשוואה לאחרים) או אורנג' שיקרים אבל לפי מה ששמעתי שווים את המחיר.

לא מוטורולה! עושה בעיות עם ראוטרים..

עדיף הטומפסון..

לגבי התשתית..אצלי פעם היו ניתוקים(HOT)..הגיע טכנאי מתח כבלים מחדש..ועכשיו הכל עובד פיקס..ניתוק יזום(שלי) פעם ביומיים בשביל להחליף אייפי.. עובד 24/7 ..

וספקית מומלצת:נטוויז'ן013 אם אתה יודע איך לדבר איתם אתה מקבל דילים פצצה+שירות מצויין לטעמי..רק זמני התמנה טיפה גבוהים(15-25) דקות..אבל כשעונים אז אין בעיות.. =] ממליץ בחום.

פורסם

אם אתה יודע איך לדבר איתם אתה מקבל דילים פצצה

דילים פצצה זה אומר התחייבות, ולאו דווקא לשנה אחת. ומהבחינה הזו כל הספקיות יעשו בערך אותו מחיר, פלוס-מינוס כמה שקלים.

פורסם
  • מחבר

אחד אומר נטוויזן גרוע אחד אומר טוב ...אחד אומר 012 גרוע אחד אומר טוב ...

אני כבר מבולבל רצח ...

איך אפשר לדעת איזה ספק אינטרנט הכי מומלץ ?

ובקשר ל HOT שומר נפשו ירחק אני מכיר את המערכת טוב מאוד : התשתית על הפנים , טכנאים ברמה נמוכה עושים קורס 3 שבועות ניתוקים כל הזמן , מודמים נשרפים

אני מעדיף את BEZEQ למרות שגם הם התחילו לזייף התשתית שלהם גם גרועה ....

אמרו לי " אם תגלוש במודם בלבד ולא ראוטר הבעיה תעבור " מה הקשר ? אני גולש עם הראוטר ישיר דרך כבל רשת ולא מוסיף מחשבים ברקע .

פורסם

אני כבר מבולבל רצח ...

תעשה חיפוש בפורום, השאלה שלך נענתה כבר קרוב למאה פעמים.

ובקשר לזה

אחד אומר 012 גרוע אחד אומר טוב
- באמת שלא ראיתי שמישהו אמר ש-012 היא חברה טובה. הצחקת אותי עכשיו.
אחרי כמה שנים טובות בזק החליטה להוציא לי מכתב שהם לא מסוגלים לספק לי את השירות ...

לא נשאר אלא לאחל בהצלחה

פורסם

אני כבר מבולבל רצח ...

זה תלוי בשימושים שלך אני עם 014 הרבה זמן ויש לי חבילת גיימר מאז שהם התחילו איתה וגם בחבילה הרגילה שלהם המשחק שאני משחק בו עובד בדרך כלל (שרת בחוף מערבי של ארה"ב אז לקבל פינג יציב זה קשה).

ובקשר ל HOT שומר נפשו ירחק אני מכיר את המערכת טוב מאוד : התשתית על הפנים , טכנאים ברמה נמוכה עושים קורס 3 שבועות ניתוקים כל הזמן , מודמים נשרפים

אין לך ברירה. אין שום אלטרנטיבה טובה למקומות מרוחקים . יש אופציה לווינית אם אתה לא משחק משחקי רשת (רק לעבור דרך לווין מוסיף 460 מילי שניות לפינג ) אבל אני לא חושב שיש פתרונות אינטרנט לוויני בארץ ללקוחות פרטיים אבל יש מקומות בחו"ל שזה יותר נפוץ. חוץ מזה עם לווין הקליטה יכולה להיות תלויה במזג האוויר בקיצור אם יש לך אפשרות קווית היא תמיד עדיפה.

אמרו לי " אם תגלוש במודם בלבד ולא ראוטר הבעיה תעבור " מה הקשר ? אני גולש עם הראוטר ישיר דרך כבל רשת ולא מוסיף מחשבים ברקע .

או במילים אחרות ניסו לנפנף אותך. אם יש לך בעיות אתה יכול להוריד את הקצב. לי היו בעיות תשתית בבניין המון זמן עד ששלחו לי טכנאי רציני שתיקן את ה ADSL (שאלתי אותם "כמה יעלה לי להתנתק כי אני רוצה לבדוק גם בהוט") .הם הביאו לי אותו גם די מהר. היתה בעיה עם אחת הקופסאות חיבורים בבניין ובגלל זה אחרי שהטכנאי חיווט לי את הבית מחדש עדיין היו בעיות. הם אמרו לי שהטכנאי שבדק בחוץ מצא שהכל בסדר.

כעיקרון אני אומר לך שלהוריד את הקצב כן יעבוד לשיפור היציבות של הקו אבל עדיין ב750Kbps לוקח הרבה זמן להוריד דברים. לי הקצב הנמוך לא הפריע למשחקים ולגלישה שאשתי עושה (קיבלתי המון צעקות ממנה כשהאינטרנט לא עבד). בקיצור אתה צריך טכנאי שיודע מה שהוא עושה או פשוט להחליף לhot ולקוות שזה יעבוד...

פורסם

לא מוטורולה! עושה בעיות עם ראוטרים..

עדיף הטומפסון..

יש להם הרבה Thomson :P למרות שמדובר בחברה טובה יחסית אז אני מאמין שלא אמורה להיות בעיה גם איתם.

לפי מה שידוע לי Motorola SB4200 והשיפור שלו Motorola SB5100 מודמים מאוד טובים (עד היום לא שמעתי על בעיות עם ראוטרים אבל אולי זה משהו שאני לא יודע עליו).

אני כבר מבולבל רצח ...

בו אני אביא לך סיכום של רוב הדיונים פה על הספקיות:

012, לא!

013, אולי, לי היה שיפור בהשוואה לבזק בין לאומי אבל זה רחוק מלהיות טוב.

014, בזמן האחרון יש בעיות

אורנג', יקר אבל שווה את זה.

018, זול וכרגע עובד.

אם נשרף לך המודם או שקיבלת מוצר פגום או שהביאו לך מראש דגם חרא. הטכנאים ברוב החברות אותו דבר, רע מאוד. ניתוקים היו בעבר היום בערך אותו דבר כמו בזק, חוץ מזה היום ברוב המקרים הניתוקים הם מצד ה ISP ולא מהתשתית.

צא מהסרט ש HOT זה חרא, כניראה עבר הרבה מאוד זמן מאז הפעם האחרונה שהייתה אצלם. וזה עובדה שכרגע התשתית של HOT מתקדמת יותר, אולי זה זמני אבל לך בכל מקרה זה לא יעזור אתה לא יכול להתחבר ל ADSL (אולי אם ה ADSL בארץ היה מודרני יותר אז הייתה יכול :lol:).

פורסם

בכבלים ברגע שאתה חווה ניתוקים' date=' תדע שכבר אין מה לעשות. לא משנה כמה הטכנאים/מוקדנים ינסו למרוח אותך עם התקנת מגברים/מנמכים/החלפת מודם וכיוצ"ב... עד שלא תנסה, לא תדע. ייתכן שדווקא הכבלים ישחקו עבורך כמו שצריך.

[/quote']

לאו דווקא

לי היו תקופות עם ניתוקם, אבל כרגע כבר דיי הרבה זמן (טפו טפו :P) הכל בסדר

פורסם
  • מחבר

בזק בינלאומי יצאו גברים איתי שהם שמעו שבזק לא מסוגלת לספק לי תשתית הם ניתקו אותי ללא חיוב למרות שעשיתי איתם חוזה לשנה !!!

והחבילה שלי לא הייתה משולבת זאת אומרת שהם לא היו חייבים לי כלום !!!

תודה תודה תודה בזק בינלאומי !!!!

נ.ב.

יש לשכנה שלי 012 קווי זהב והיא דווקא מרוצה מהם ואני הייתי מחובר אליהם לחודש אחד פעם והיה בסדר

פורסם

בזק בינלאומי יצאו גברים איתי שהם שמעו שבזק לא מסוגלת לספק לי תשתית הם ניתקו אותי ללא חיוב למרות שעשיתי איתם חוזה לשנה !!!

יש לשכנה שלי 012 קווי זהב והיא דווקא מרוצה מהם ואני הייתי מחובר אליהם לחודש אחד פעם והיה בסדר

אני מעריך שבזאת פתרת את כל הבעיות שאיתן באת לפורום. בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים