פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש תאריך לעדכון שבו יהיה אפשר להשתמש בכתוביות בעיברית ?ואם אין מישהו יכול לתת לי מזרים מדיה טוב באזור המחיר שלו ?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אין לי מושג לגבי תאריך שחרור העדכון, אבל כרגע ניתן להמיר את הכתוביות בעברית לפורמט אחר, כך שיוצגו כמו שצריך:http://www.hometheater.co.il/article887.htm
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אחי אבל זה מתאים גם למזרים מדיה הזה לא נראה לי רשום שזה ל TVIX 4000/5000
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מאשר גם כן, ניסיתי וזה עובד. ישנה גם כתבה ב YNET עם לינק לתוכנה אחרת שגם עובדת כראוי. התוכנה הופכת תרגום בתקן SRT לקבצי IDX+SUB, בממוצע כשלוש שניות לסרט.. קניתי את המזרים לפני שבועיים וכבר הייתה מותקנת בו הגירסה החדשה (1.01) אז תבדוק אם בכלל אתה צריך לשדרג קושחה. שמות התוכנות: SetupSubtitleCreator_v2_2Txt2VobSubשם עידכון קושחה (אם צריך): WDTV_FW_1_01_02.zipכדי לבדוק אם צריך, היכנס לתפריט SYSTEM, ובאחד מתפריטי המשנה יש ABOUT שיאמר לך מספר גירסת קושחה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים כדאי להזכיר שקובץ ה SUB הנוצר יחד עם קובץ ה IDX בתוכנית SubTitleCreator או txt2vobsubשונה מקובץ התרגום [עם הטקסט בעברית] שגם הוא עם סיומת SUB.כך שניתן עם התוכניות להמיר קבצי תרגום בעברית מסוג SRT ו SUB.כדאי לשמור את ה SUB המקורי [טקסט עברית] המקורי בצד, אחרת הוא יידרס ע"י התוכנה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים תזמין את הPopcornhour החדש מחו"ל הרבה יותר טוב מכל מזרים מדיה אחר מחיר בארץ 1990 ש"ח - מחיר חו"ל 250$ + דמי משלוח + מכס יצא בערך 1500 ש"ח - למעלה מפי 2 מאשר WD TV HD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.