פורסם 2009 באפריל 1716 שנים באיזה דפדפן? נניח שזה IEבצד ימין\שמאל יש לך את כפתור TOOLS תלחץ עליו תעבור להכי תחתון ותפתח את INTERNET OPTIONSבלשונית GENERAL איפה שSEARCH תפתח את SETTINGלמטה בכחול רשום FIND MORE PROVIDERS תלחץ עליו תבחר את הספק שאתה רוצה ותלחץ אישור בחזרה להגדרות החיפוש תבחר את החיפוש שהוספת ותלחץ על SET DEFAULT וAPPLY
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אם הברירת מחדל שלך זה גוגל תלחץ על הG ותחליף לאחד מהרשימה אם הוא לא שמה תפתח את מנהל מנועי חיפוש והשג מנועי חיפוש נוספים יהיה לך רשימהבעקרון מה שתבחר מהרשימה יהפוך להיות ברירת מחדל
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אני לא מתכוון לזה.התקנתי NETEX הכל עבד כמו שצריךאחרי זה התקנתי איזה תוספת למסנג'יר ועכשיו שאני רושם למשל ONE בשורת כתובת זה לי מחפש ע"י החיפוש שהדביקו לי מהתוכנה של המסנג'יר.מחקתי את התוכנה וכל זכר ממנה אבל עדין היא זאת שמחפשת לי.איך אני מחזיר שNETEX יהיה הראשי ?תודה.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים ניסית באתר שלהם את NETEX EXPRESS שלב בדפדפןאתה יכול גם להסיר את התוכנה ולהתחיל מהתקנה נקייה עם גרסא עדכנית
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר נכנסתי לאתר ושאני מנסה להתקין הוא לא מתקין לי את זה בצורה הוא אמור להתקין בFF אלא הוא מוריד לי את התוכנה ושאני מסיים להתקין הוא פותח לי את IEהFF מסומן אצלי כדפדפן הראשי.אולי גם IE מסומן אצלי כראשי,איך אני מבטל את IE שלא יהיה הדפדפן המרכזי ?הוא לא מראה לי את ההתקנה הזאת :http://netex.mako.co.il/InstructionFFDownload.aspx?funnel=hp&Flavor=OldHP
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים התחל קליק ימני, הגדרות, תפריט התחלה-מותאם אישיתלמטה יש קישור אינטרנט עם אפשרויות ,תשנה לפיירפוקס וOKאיך שנכנסתי לקישור הוא ניסה להוריד לי את זה למחשב אני מציע לך להסיר את פיירפוקס ופשוט להתקין גרסא עדכנית שדרך אגב בהתקנה התוכנה נותנת לך לבחור גם ספקי חיפוש וגם אם הדפדפן יהיה ברירית מחדל
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר זה על FF שאני שם לב עכשיו NETEX בכלל לא מותקנת לי על הFF.מוזר שההתקנה שמראים פה לא נפתחת לי כמו בציור :http://netex.mako.co.il/InstructionFFDownload.aspx?funnel=hp&Flavor=OldHPאולי זה בגלל שביטלתי את הPOP-UP ?אם כן איך אני מחזיר את ה POP-UP למצב פעיל ?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים תראה ניסיתי את זה עם IE- FF- CHROMEבשלושתם זה עבד אני מציע לך להסיר את פיירפוקס ופשוט להתקין גרסא עדכנית שדרך אגב בהתקנה התוכנה נותנת לך לבחור גם ספקי חיפוש וגם אם הדפדפן יהיה ברירית מחדל
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר הסרתי -התקנתי לא עוזר.גם שאני נכנס לקישור הוא ישר מוריד לי את ההתקנה- זאת הבעיה.מוזר מאד אני ינסה למצוא פתרון אחר תדה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.