פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אהלן חבר'ה. יש משהו שמאוד מציק לי שקרה לאחרונה. פתאום ככה, בלי שאשנה דבר, Windows החליט לפתוח לי את הכוננים בחלון חדש! אני נכנס למחשב שלי, דאבל קליק על כונן C (לדוגמא), והכונן נפתח בחלון חדש במקום להיפתח באותו חלון כמו שהיה עד עכשיו בשנה האחרונה! כמו שאתם רואים, אפששרויות התיקייה מוגדרות כמו שצריך: מישהו יודע מה פשר השיגעון הזה? בגלל התכיפות שבה אני עובר מכונן לכונן, הדבר הזה מאוד מציק לי. אשמח לשמוע רעיונות. תודה מראש!
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר הזוי.עכשיו שמתי לב שכשאני פותח את כונן C - אין את הבעיה הזו,כל כונן אחר הבעיה קיימת...
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים במידה והבעיה לא קימת מספר חודשים תנסה לשחזר את המערכת [יש סוג של בעית שלפעמים שחזור עדיף מלשבור את הראש למצוא את הפתרון.] וזה יכול להועילבמידה והשחזור לא יועיל אנסה למצוא לך פתרון לדבר .
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מה כתוב לך בשורה הראשונה כאשר אתה לוחץ לחצן ימני על כונן כלשהו (שהוא לא כונן C)?
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר במידה והבעיה לא קימת מספר חודשים תנסה לשחזר את המערכת [יש סוג של בעית שלפעמים שחזור עדיף מלשבור את הראש למצוא את הפתרון.] וזה יכול להועיל במידה והשחזור לא יועיל אנסה למצוא לך פתרון לדבר . חשבתי על זה, אבל הבעיה קיימת מספר ימים ואיני רוצה לאבד מידע יקר. תודה על העצה והעזרה! מה כתוב לך בשורה הראשונה כאשר אתה לוחץ לחצן ימני על כונן כלשהו (שהוא לא כונן C)? בונ'א! עלית על משהו! באמת השורה הראשונה שונה בכוננים הבעייתיים לעומת כונן C... זה כונן C, שנפתח באותו חלון (איתו אין בעיה): וזה כונן אחר, שלא נפתח באותו חלון כמו שאני רוצה: יש לך רעיונות? תודה רבה על התגובה גבר!
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים תנסה את זה התחל הפעלה regsvr32 /i shell32.dllבמידה וזה לא עזר פתח את שורת הפקודה התחל הפעלה [CMD]תדביק לשמה את הפקודה הבאה reg add hkcr\drive\shell /ve /d none /f
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים הפקודה ש Los שנתן אמורה לתקן את הבעייה, ואם איכשהו לא,תוריד את הכלי הזה ותפעיל אותו, והוא ידאג כבר לטפל בבעיהhttp://download.bleepingcomputer.com/sUBs/Flash_Disinfector.exe(אם האנטי וירוס מזהה את הקובץ כוירוס, תבטל אותו..ותחזיר אותו אח"כ)
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר תותחים!!!! אפילו בפורומים של Microsoft לא הצליחו לפתור לי את הבעיה! בהתחלה ניסיתי את הפקודות ש-Los הציע, אבל זה לא תיקן את זה, אחרי זה ניסיתי את הקובץ ש-trxman נתן וזה תיקן לי את זה בצ'יק! שאלה כדי להחכים: מה זה הקובץ הזה, מה הוא עשה שתיקן את הבעיה? תודה תודה תודה! אתם גדולים!
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים אני שמח שהבעייה נפתרה מה שכן, הקרדיט כולו הולך לגוגל (כמו תמיד בד"כ). פה יש מידע לגבי מה הוא מוחק ומשחזר http://experi3nc3.wordpress.com/2007/05/10/flash-disinfector-by-subs/ הרעיון מאחורי הפקודה "regsvr32 /i shell32.dll" הוא לרשום מחדש את הקובץ shell32.dll שאחראי לכל הפונקציות של פתיחת קבצים (וביניהם גם כוננים כנראה) ועוד הרבה דברים אחרים ולכן הפיתרון בגדול הוא נכון, אך נסתרות דרכי המחשב ולא כל מה שעובד במחשב X יעבוד במחשב Y (כנראה בגלל שX וY נפגעו בצורה שונה..).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.