פורסם 2009 באפריל 1716 שנים היי, לפי המפרט שלי בצד אני חושב לשדרג לכרטיס מסך SAPPHIRE HD4300 האם הספק אמור להספיק בלי בעיות? דניס שאחראי על פורום כרטיס מסך טוען שכן ואני בהחלט מאמין לו רק רציתי לוודא במאה אחוז שלא יהיו לי בעיות.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אתה אולי מתכוון לHD4830, ואני ממליץ לך בחום גם כן לשדרג את הספק שלך למשהו יותר רציני.האם אתה רוצה הצעות לספקים? אם כן ציין את התקציב
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר אופס סליחה התכוונתי כמובן לHD4830.אני לא מעוניין לשדרג ספק כרגע.אתה בטוח שהספק הנוכחי לא יחזיק?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אם אתה לא מתעסק עם OC, הוא בהחלט יספיק. אבל... הוא יעבוד קשה, לא יהיה ;D NOISEKILLER ויחיה פחות
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים NOISE KILLER זה לא בדיוק דגם אלא תיאור ש - FSP מוסיפים לחלק מהספקים שלהם.אם אתה לא יודע את הדגם המדוייק תוכל לפחות להביא לפה תמונה של טבלת הזרמים של הספק שנדע לבטח שהוא מספיק.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר מצורף קובץ PDF עם הדגם שיש לי אני מקווה שזה יעזור.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים גל, יש לך ספק מבית טוב אבל הוא בנוי לדרישות של עבר ATX 1.3, הוא מספק מאט מדי במסילה 12V.אני ממליץ לך לא לחבר שום כרטיס מסך שמצריך חיבור חשמל PCI-E, דוגמת 4830 ומעלה.לדעתי, יש לך שתי אופציות:1. כרטיס מסך יותר חלש, נניח 4670.2. רכישת ספק כח שתואם ATX 2.2 / 2.3בכל מקרה, יחסית למפרט שלך, הספק נראה לא מתאים בלי קשר לשדרוג כרטיס המסך.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר תשמע,העובדה שהוא מחזיק את המערכת באופן מצויין זה כבר אומר משהו על האיכות שלו.החלפתי לאחרונה שילוש קדוש (היה לי AMD מקודם)אבל נשארתי עם הספק כי בחנות שקניתי אמרו לי שזה אמור להספיק.מה שנכון שכרטיס מסך לוקח את עיקר הכח מהספק והכרטיס שיש לי כרגע אין לו חיבור נוסף של חשמל מהספק.המממ אני ממש מתלבט אם בכלל להחליף את הכרטיס לאור הממצאים שאתה אומר כי גם ככה אין לי תקציב מיותר ועוד ספק זה עוד כסף.אז אולי אני אעשה את זה בהדרגה,אשמח בכל מקרה לעוד דעות שיביאו אותי להחלטה סופית בקשר לעניין. תודה על התגובה המהירה בכל אופןבכל מקרה אם להחליף ספק אז איזה מומלצים עד 300 ש"ח גג?
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים כן, הספק הזה לא יחזיק HD4830.ספק מומלץ עד 300 ש"ח הוא זה - http://tms.co.il/product/6318אין משהו טוב בתקציב שלך מ - KSP/אייבורי.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים מחבר טוב,גם TMS מעולים.אני קניתי מהם את השדרוג הקודם לפני שנתיים הם מקצועיים ביותר. בכל מקרה נראה לי שכרגע אני יורד מהעניין כי אין לי תקציב גם לספק וגם לכרטיס מסך.נראה לי אחכה קצת ואז נראה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.