פורסם 2009 באפריל 1716 שנים למי שראה את ההודעות הקודמות שלי, התלבטתי לגבי קניה של מחשב נייד חדש. בסופו של דבר החלטתי ללכת על MSI באייבורי.כרגע אני מחפש תחנת עגינה לחבר לו, וכאן אתם נכנסים לתמונה.אין לי שמץ מה אמור להתאים למחשב הזה!המפרט המלא בלינק המצורף, אשמח לקבל כיוון, אשמח עוד יותר ללינק מדויק...http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315אגב, מחשב מומלץ... מאוד נוח
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש סיכוי טוב מאוד שאין לו תחנת עגינה בכלל, לא מוציאים למחשבים צרכניים אלא רק לעסקיים וגם אז לא לכולם. תבדוק באתר בית של MSI
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים לאו דווקא.לHP יש תחנות עגינה מאוד מוצלחות לסדרה הצרכנית שלהם DVX,מדובר בXB3000/XB4 שמתחברת בחיבור ישירות ללוח אם מה שנותן ביצועים טובים יותר מאשר תחנת עגינה - USB.לגבי שאר החברות באמת שאין להם תחנות עגינה לסדרות הצרכניות אלא בעיקר עסקיות.אפשר לדעת בבקשה למה אתה צריך תחנת עגינה?האם חסרים לך חיבורים מסויימים?
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר זה יותר עניין של נוחות עבודה כשאני בבית. אני מחפש משהו שגם יש לו איוורור וחיבור לעכבר, מקלדת חיצונית (שניהם לא מחייב)...
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים נא להכניס את דגם המחשב לכותרת.אין תחנת עגינה לדגם הזה.אפשר לחבר תחנת עגינה סטנדרטית דרך USB, שזה פתרון ביניים סביר (אך לא יותר מכך).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.