פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אבא שלי קנה את הMSI WIND והעביר לי הנייד הישן שלו - 15' של ACER. הTOUCHPAD לא עובד (מסבר שהוא אף פעם לא עבד ואבא שלי פשוט לא טרח לתקן את זה לפני שפגה האחריות - הוא העדיף להשתמש בעכבר בכל מקרה). ניסיתי להתקין דרייברים חדשים אבל שום דבר לא מגיב , לא המשטח ולא הכפתורים של הTOUCHPAD. אני מניח שחייבים להחליף את כל המערך של הTOUCHPAD. מישהו יודע איפה אפשר לבצע כזה תיקון? האם צריך מעבדה מתמחה או שכל מעבדה תדע לבצע החלפה כזאת? וכמה אמור כזה תיקון לעלות לי?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר דיי בטוח.הסרתי את כל הדרייברים וכול התוכנות שקשורות לTOUCHPAD והתקנתי אותם מחדש רק ליתר בטחון וזה לא שינה כלום.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים התכוונתי האם בדקת שהוא לא מכובה, נדמה לי שבמחשבי Acer בדר"כ Fn+f7 מחליף בין touchpad פעיל למכובה. אם לא, בדוק אם זה עומד על Enabled ב-Control Panel/ דרך האייקון של Synaptics.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יש נידים שבביוס פשר לבטל.התקנת דרייבר מתאים מאתר של ACER ?תשים תמונה של device manager עם עץ של mice and other poining devices פתוח.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר התכוונתי האם בדקת שהוא לא מכובה, נדמה לי שבמחשבי Acer בדר"כ Fn+f7 מחליף בין touchpad פעיל למכובה. אם לא, בדוק אם זה עומד על Enabled ב-Control Panel/ דרך האייקון של Synaptics. Boy do I feel stupid שיחקתי בהגדרות של זה בMSI WIND החדש של אבא שלי אבל לא חשבתי לבדוק את זה בנייד הישן ;D תודה רבה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.