עבור לתוכן

מפרט מחשב עבור משחקים והורדות בתקציב עד 4600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב? 4600 האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן משלם

2. מטרות המחשב? הורדת סרטים אינטרנט משחקים כבדים ותוכנותהריכה וגם גרפיקה (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)אין לי מוסג מה זה תלת מימד

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך רק

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו צריך הכול

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא אין

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?כן חושב מאוד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שהיה בצבע שחור וגם שקט

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב במעבדה

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?המחשב היה דלוק כול הזמן היה

9. האם חשוב שקט? עד כמה?שהיה שקט מאוד

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא חוושב אבל לא יזיק

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק gta iv, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. אני חושב על רזולוציה 1024 * 768

מה אתם על המפרט הזה צריך לשנות פה מה שהוא?

החנות שאני רוצה לקנות זה איבורי ו קיי.אס.פי רק

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש כמה שינויים שהייתי עושה:

* זכרונות 1066 מיותרים, זכרונות 800MHZ לרוב יהיו זולים יותר וייתנו בדיוק את אותם הביצועים.

* ה-GTX260 אוברקליק גדול למסך 19' .

* גוף קירור נפרד מיותר אם אין כוונה לאוברקלוק או דרישה לשקט ממשי.

* ספק בינוני ומטה (בתקציב הנ"ל ה-Corsair 450VX יהיה מצויין, כמובן שקיימים עוד המון ספקים איכותיים והכל שאלה של החנות ממנה אתה מתכנן לקנות)

* אישית הייתי לוקח את ה-CM690 שעדיף על ה-300 מכל בחינה.

* במחיר נמוך מאוד אפשר לקבל היום מסך 22' שייתן לך חווית סרטים ומשחקים עדיפה פי כמה. (ממליץ להתייעץ בפורום המתאים לגבי המסך המתאים ביותר לשימושים שלך)

* פלופי? במחיר שלו יש DOK 4GB שבטוח יכיל יותר מידע מהדיסקט העתיק הזה.

* ערוך חיפוש לגבי חנויות מומלצות יותר ומומלצות פחות לפני שאתה מחליט בכזה ביטחון על חנות שממנה אתה מתכנן לקנות.

* אם יש כוונה לקחת מסך 22' ה-GTX260 יועיל אך ורק אם לא תיהיה מוכן להתפשר על שום הגדרה ולשחק על מקסימום הרזולוציה של המסך אחרת גם כרטיס חלש וזול יותר יעשה את העבודה מצויין.

פורסם
  • מחבר

באיקרון אני לא רוצה לקנות מסך 22 כי בשבלי זה גדול ועורס את העינים 19 יותר מתים לי מה אין מצב ש19 יתים לכרטיס מסך הזה ?

פורסם

גדול והורס את העיניים?

ברור לך שחווית הצפיה בסרטים וחווית המשחקיות עולה ככל שהמסך גדל.

מסך 22' לא הורס את העיניים ולא נעליים.

אם אתה לוקח 19' הכרטיס הנ"ל הוא אוברקיל ומיותר, גם 4850 וגם 9800GT יסתדרו מצויין עם הרזולוציות שלו.

פורסם
  • מחבר

CM690 אני חושב מארז גדל מעוד יש מה שהוא קצת יותר קטן שמתאים לכרטיס מסך זה ?

פורסם

גדול אומר מרווח.

ה-CM690 הוא מארז סטנדרטי ובין האיכותיים שבנמצא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים