פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר דרך אגב, מבחינת משחק רשת מה עדיףCOD4 או COD5 ?(האחרון שבעבר או הקודם שבהווה)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אישית אני ממש אהבתי את ה-MP של קריסיס (הראשון), לצערי אני די לבד בקטע הזה, אין הרבה שרתים, אבל אין שום דבר על Mesa עם 64 שחקנים.
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אה?? COD 5 יצא כבר(COD WAW)...אולי התכוונת ל MW2לא, COD WAW הוא לא COD 5. המפתחת שונה.אני מדבר על 5 COD שיצא מאותה מפתחת של COD 4 זהו MW2
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זה לא שיש בדיוק דרך לשייך משחק לסדרת CODחוץ מprice איך משהו משותף למשחקים (חוץ מזה במלחמה ואתה יורה על דברים)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים זה לא שיש בדיוק דרך לשייך משחק לסדרת CODחוץ מprice איך משהו משותף למשחקים (חוץ מזה במלחמה ואתה יורה על דברים)גם PRICE לא מופיע ב COD3 ו COD W@W למיטב ידיעתי, רק במשחקים שאינפיניטי פיתחו.(אני כל כך מחכה ל MW2 ולו רק בשביל לדעת מה עלה בגורלו של פרייס :s05:)
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים הוא לא מת בcod4???טוב בעקרון הוא מת גם ב1 וגם ב2 וזה לא מנע ממנו לחזור...אבל בסוף של 4 לא ממש ברור מה עלה בגורל.
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים גם אם יעשו הנחנה בסטים, שם הוא נמכר ב-49.99$, יהיה לך זול יותר לקנות מ-ebay: 96 שקל כולל משלוח לישראל, עד 15 יום. אגב, שיחקת בסינגל שלו? תודה החלטתי לקנות אותו סוף סוף, אני מקווה רק שהאינטרנט לא ידפוק אותי בסרברים ואגב, עלה לי 98.46 ILS
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים טוב בעקרון הוא מת גם ב1 וגם ב2 וזה לא מנע ממנו לחזור...אבל בסוף של 4 לא ממש ברור מה עלה בגורל.מה אתם מאמינים לזה שאני אמות גם אחרי שראיתם אותי נישאר חיי אחרי שרימון גרמני היה מתפוצץ בידי (COD1), אחרי שהייתי סופג מחסנית אינסופית של MG42 (COD2) ומה קרה בCOD4? איזה טנקר מלא דלק התפוצץ עלי... עזבו אתכם אני חיי כל עוד לACTIVISION יש כסף...
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים EAD, בתור אחד שיש לו COD:WAW אני אומר לך שלא שווה לך לחכות 7 חודשים עד COD:MW2, וממליץ לך לרכוש כבר היום COD:MW. בדיוק מה שעשיתי היום משחק הרשת של MW הרבה יותר טוב משל WAW לדעתי, וכן יהיה לי לא נוח להיות בעלים של MW2 ללא MW הראשון אז עשה את הצעד הנכון ותשקיע 98 ש"ח על COD:MW
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.